עבור לתוכן

בעיית צריבה עם צורב של סמסונג

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז.

לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת...

אני משתמש בנרו 6

למישהו יש רעיון?

תודה מראש

פורסם

נסה לצרוב משהו אחר\על דיסק אחר\תשתמש בתוכנה אחרת

דרך אגב הוא מזוהה?

פורסם
  • מחבר

מזוהה וקורא דיסקים... הוא חדש, החלפתי נק 3550 שהלך לעולמו...

ניסיתי מלא דיסקים, אני לא מכיר תוכנות אחרות, המלצה?

פורסם

תנסה לצרוב אפילו עם המדיה פלייר של WIN תצרוב סתם דיסק....

וגם אפשר להשתמש בנרו פשוט התקנה חדשה\דגם חדש

פורסם

הפיירוואל לא חוסם אותה במקרה?

לדוגמא הZA בא לפעמים ביציאות של הסכמה לתוכנות שמבקשות להשתמש בכל מיני קבצי מערכת, ועד שלא מאשרים הוא פשוט עוצר אותן

פורסם

נסה להשתמש לפחות בנירו 6.6.0.16 אם עדיין לא עוזר נסה את נירו 8.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שניהם עוד לפני שפתחתי את הדיון כי אני זוכר שהיה לי בעיה עם ה-8 עוד עם הנק...

הצורב הצליח לצרוב דיסק רגיל עם שירים בעזרת הנרו 6 אבל הוא לא צורב קבצי וידאו (נשאר על אחוז אחד) וכשניסיתי למחוק דיסק RW הוא הגיע לסוף פס הטעינה ופשוט נשאר ככה... הפיירוול לא שואל לגבי הצריבה...

פורסם

תבדוק במאפיינים של הכונן שהDMA מופעל, אם זה לא עוזר תנסה במחשב אחר ואם הוא לא עובד - תממש אחריות.

פורסם

כשאתה צורב דיסק של וידאו אתה צורב אותו בתור DATA או בתור VIDEO

כי אם בתור DATA אז זה אמור לצרוב מהר אם בתור VIDEO אז הוא ממיר את הקובץ לפורמט שהDVD יוכל לקרוא וזה לוקח די הרבה זמן....

לא נראה לי שזו בעיה בחומרה אלא בתוכנה מכיוון שדיסק של מוזיקה צרבת ואין הבדלים בין אם תצרוב מידע כזה או כזה.....

עכשיו בנוגע לתוכנה ניסית עם תוכנה אחרת או לא לא הבנתי את התשובה שלך....

אם לא תסיר את נרו תעשה ריסטרט ותתקין גרסה חדשה לא את הנוכחית

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי תוכנה אחרת, ביקשתי המלצה.

אני צורב וידאו כDATA.

עריכה:

עדכון- בדקתי, ונראה שיש בעיה רק כשאני משתמש במדיות DVD ובCD אין בעיה- הוידאו לא נצרב על DVD ואת קובץ המוזיקה שהצלחתי לצרוב צרבתי על DVD. גם המחיקה של הדיסק שנתקעה הייתה מחיקה של DVD-RW.

רעיונות?

פורסם

אם יש אפשרות לבדוק על מחשב אחר כפי שהומלץ נהדר.אם לא אז כנראה שצריך לממש אחריות (כי העינית של הDVD עושה בעיות).אם זאת כמו שכבר הציעו הייתי מנסה דרך תוכנה אחרת (לא נרו).WMPLAYER שהומלץ למשל.

פורסם
  • מחבר

אבל הכונן כן קורא דיסקים של DVD, רק לא מצליח לעבוד איתם (או שאין קשר?)

פורסם

תבדוק במאפיינים של הכונן שהDMA מופעל, אם זה לא עוזר תנסה במחשב אחר ואם הוא לא עובד - תממש אחריות.

תבדוק את הDMA, זה הדבר התוכנתי היחיד שיכול לגרום לבעיה זו. אחרי זה הבדיקה במחשב אחר היא רק וידוא סופי

לפני קביעת בעיה חומרתית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את הגדרות הDMA ואם מישהו יכול לכוון אותי אליהן זה יהיה נחמד.

פורסם

תחפש במנהל ההתקנים " בקרי IDE ATAPI/ATA" או משהו בסגנון, תמצא את הבקר ששולט בכונן ותגדיר אותו לDMA" אם זמין"

אמור גם להיות כתוב לך המצב הנוכחי של הכונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים