עבור לתוכן

קבוצת HWBOT הישראלית - HWzone Team - רוצו להרשם

Featured Replies

פורסם

HWbot הוא אתר העוסק בהשוואות חומרה, אך הוא ידוע בעיקר בשל היותו האתר הממוסד היחידי למען שיאי אוברקלוק.

כעת הוקמה קבוצת HWzone.co.il - והמטרה לדרג את עצמנו הכי גבוה שניתן.

הפילוח הוא אדיר - מגוון סוגים של בנצ'מרקים מתחרים, במגוון רחב של מעבדים\כרטיסי מסך וכו'. במילים אחרות - כמעט כל אחד עם ביצועים מרשימים יכול להשיג פרסים ואפילו מקומות ראשונים בתחומים מסויימים - וכך נצבר הניקוד.

הניקוד הוא גם אישי, וגם קבוצתי.

רוצו להרשם באתר - http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

בחרו כמובן בקבוצת HWzone.co.il כקבוצתכם.

שיהיה לכולנו בהצלחה! אני משאיר את הת'רד פתוח כדי שחברים רשומים יוכלו לפרסם כאן את הצלחותיהם.

• תגובות 140
  • צפיות 287.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במה זה עוזר לקבוצה ?

הייתי נרשם בכיף אבל המפרט שלי לא משהו ואני לא עושה O.C אז אני לא יכול לתרום לקבוצה

פורסם
  • מחבר

הערה חשובה לכולם: חשוב שתבינו שניתן לזכות בפרסים ולקבל ניקוד גבוה על כל דבר באתר! יש שם מגוון בנצ'ים אדיר, והוא מפולג לפי מעבדים, כרטיסי מסך, וחומרה כללית. במילים אחרות - דווקא אם יש לכם חומרה שאינה הכי מתקדמת או הכי נפוצה, אתם יכולים לזכות בהמון נקודות וגביעים - כי יש פחות משתמשים. ניתן להריץ את הבנצים השונים בכל מיני הגדרות וגם ככה לקטוף עוד ועוד נקודות ופרסים.

גם אם אתם עושים אוברקלוק קל - שווה להרשם, להוריד כמה מתוכנות הבנצ'ים ולהתחיל להריץ אותן. הניקוד יגיע מהר מאוד.

פורסם

רק לי האתר לא עובד?

MuTaTiOn.

פורסם

לא רק לך

פורסם

לא רק לך

*2

פורסם

קבוצת HWB :)

דברים מתחילים לזוז!

יאללה, לעבודה

פורסם
  • מחבר

קרס מעומס המשתמשים מהאתר שמנסים להרשם ;)

פורסם

אין בושה הא??

בכל אופן, יפה לראות את ההענות של המשתמשים :)

פורסם

איך אני מצתרף לקבוצה?

בהרשמה הוא לא נתן לי לבחור שום קבוצה,וגם עכשיו לא :(

MuTaTiOn.

פורסם

same same :-\

פורסם

זה אני או שהאתר בנוי ממש ממש גרוע ? :s05:

לא הצלחתי להירשם כמו שצריך

פורסם

יש לי חרא של מחשב והזיכרונות מגבילים אותי בכל זות שווה להירשם רק למען הקבוצה? אם כן אני נירשם .

נ.ב זה לא נותן לי ליבחור קבוצה ולא מדינה אני נידפק פה אני רוצה לעזור ו האתר לא נותן לי.

פורסם

הלו!,

אלא שהצליחו להירשם לקבוצה, - Little HELP here

אי הפשר להצתרף לקבוצה גם בהרשמה וגם אחריי,מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים