עבור לתוכן

רשמים ראשונים - הזמנה מחנויות PS3 בחו"ל...

Featured Replies

פורסם

מאחר ואני חדש בעסק , החלטתי לעשות השוואה מאיפה כדאי לעשות הזמנה של משחקים מאחר ובארץ אין סיכוי בעולם שאני אקנה.

אז ככה, 3 אתרים שהמחירים שם פחות או יותר שווים (זולים גם יחסית) דולר לפה דולר לשם...

CD-UNIVERSE , המשחק שהוזמן נשלח באותו יום, הגיע אלי הביתה תוך שבוע בדיוק!

DIVINEO - הזמנתי Dual Shock3 , תוך שבוע הגיע מיום השליחה (למחרת העסקה) - אציין גם לטובה שהם רשמו (בלי שביקשתי אפילו) שהמשלוח הוא מתנה והעלות\שווי זה רק הדמי משלוח של 6 דולר(!), (כדי שלא לשלם גם מע"מ, מכס)

בתכלס זה עלה 64 דולר, מחיר פי 2 (אם לא יותר) זול מהארץ.

PLAY-ASIA - הזמנתי משחק, עדיין לא הגיע (שישי שבת אין דואר, נראה מה יהיה יום ראשון)

בכל מקרה צריכה להגיע לי הטלוויזיה החדשה עם ה HD, ככה שאפשר יהיה באמת להינות מאיכות.

זהו בינתיים...

כנראה שהמחירים בחו"ל לא רק יותר זולים אלא גם המשלוח שלהם מעולה..

אם יש למישהו התרשמות מאתרים אחרים , מוזמן לשתף ...

פורסם

מה הקשר לכותרת ?

פורסם

אני לא מזמן עשיתי הזמנה מראש של super smash brothers brawl לWii מהחנות videogamesplus.ca שנחשבת לחנות אמינה ,מהירה ומתחמקת ממכס.

עלה לי 57.5$ כולל משלוח. פעם בגלל שהדולר הקנדי היה 0.80$ אמרקאי הם היו גם זולים אבל מאז שהדולר הקנדי והאמריקאי שווים המחירים שלהם יקרים (60$ למשחק ) הוא לשם שינוי מכר את SSBB ב50$ אני מקווה שהוא יוריד מחירים.

חוץ מזה קניתי כמה משחקים מebay שכוללים את RRR2 ו Super mario galaxy אני חושב שהם עלו כ54$ כולל משלוח. אני לא חושב ששילמתי יותר מ200 שקל על כל אחד. משחקים PC שקניתי כללו את FALLOUT collection + desciples 2 complete ששילמתי עליהם קצת יותר מדי והם עלו לי ביחד 60$ כולל משלוח. חוץ מזה קניתי את space rangers 2 ב14$ כולל משלוח. (המשחק עלה כ 1.5 דולר שווה ביותר) .

מבחינת מחיר לרוב ebay הכי זול ואפשר גם למצוא שם משומשים בכ30-40$ כולל משלוח לפעמים פחות.

פורסם
  • מחבר

ותוך כמה זמן הגיע אליך המשלוח של כל הזמנה ?

וכמה עולה משלוח ב videogamesplus.ca ?

ולבחור מעליך - אני בטוח שאם תנסה שוב אולי תצליח להבין.

פורסם

ותוך כמה זמן הגיע אליך המשלוח של כל הזמנה ?

וכמה עולה משלוח ב videogamesplus.ca ?

הם לוקחים 7.5 דולר קנדי למשחק . לא יודע תוך כמה זמן זה מגיע עוד לא הזמנתי מהם תבדוק פה שירשור דומה בפורום אחר :

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1085449

ובאמת אתה צריך לשנות את הנושא כמו השוואה בין חנויות אינטרנט בחו"ל.

פורסם

כתבתה רשמים ראשונים PS3

חשבתי שאתה קבלתה PS3 ונותן התרשמות

בקיצור תעשה עריכה בהתחלה ותשנה את הכותרת

ככה שאנשים יבינו על מה מדובר

פורסם

גם אני חשבתי ככה....

באמת CD-UNIVERSE אחלה של אתר.

שאלה לפותח הת'ראד - את המכשיר שלך גם קנית מחו"ל? אם כן אז שפוך קצת פרטים... (מאיפה, כמה וכו') כי אני גם מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים (כשמישהו יקנה ממני סוף סוף את הPSP הזה :pissed:)

פורסם

איך הזמנת

עם כרטיס בינלאומי PAYPAL או משהו אחר

גם אני רוצה להזמין מחול כי זה יותר זול ולפי הנסיון שלך

אולי תוכל לכתוב מדריך או משהו לאלה שלא כל כך מתמצאים

פורסם
  • מחבר

אז ככה, את המכשיר קניתי בארץ ב 3 אלף , הכי כדאי לקנות בארץ ולא להתעסק עם המע"מ והמכס, וככה לקבל גם אחריות לשנה וגם אתה יודע שזה של PAL (בשביל הסרטי בלו-ריי)

את ההזמנות עשיתי עם כרטיס אשראי, לא דרך PAYPAL ושות' ...

אני חושב שאני אחזור לקנות מ CD-UNIVERSE כי מבחינת מחירים הם כדאיים מאוד והאספקה שלהם מהירה.

אם מישהו חושב לקנות DUAL SHOCK3 או ציוד אחר (לא משחקים!) אז אני ממליץ על DIVINEO.CN (החנות הסינית!), שם המחירים של הציוד הכי זולים והאספקה שלהם גם מהירה (שבוע) בנוסף למה שאמרתי , שהם רושמים על החבילה שזה מתנה והשווי הוא 6 דולר דמי משלוח, כדי לחסוך מהמזמינים לשלם גם מכס.

בכל מקרה אני אשנה את הכותרת שתהיה יותר רלוונטית.

פורסם

אני מזמין רק באיביי

פורסם

ב CDUNIVERSE מוכרים משחקים בשיטת NTSC, הם רצים על הקונסולות מהארץ? האם הם מוכרים גם PAL?

פורסם

אין לחנות CDUNIVERSE משחקי PAL אני מכיר רק שתי חנויות עם pal אחת היא shop.game.net והשניה sendit.com שתיהן מאנגליה והן שולחות לישראל. אם יש לך PS3 אז הוא יכול להפעיל משחקים מכל האיזורים אם אני לא טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים