פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים עובד ;D אבל זה איטי, מאוד. :'( לא לא, זה ממש ממש איטי -------- הLoading בהתחלה היה מאוד איטי, אבל כעת עם השירים וזה רץ נהדר. התגעגעתי לטיאסטו שלי [לכל התוהים - יש לי בקושי 3GB של מוזיקה לאחר שבטעות מכוונת הרסתי את הHD והיה עלי לפרמט את כולו, שוב, בפעם השלישית ]
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3183833,00.html אין על פנדורה. אני עכשיו מתנסטלג פה כמו אני לא יודע מה, וגם מצאתי כמה שירים חדשים כבר
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים זה עובד גם למי שיש לו Slimbox.אבל הם נותנים רק ניסיון ל-30 יום, אחר כך הם רוצים כסף.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים עובד ;D אבל זה איטי, מאוד. :'( לא לא, זה ממש ממש איטי -------- הLoading בהתחלה היה מאוד איטי, אבל כעת עם השירים וזה רץ נהדר. התגעגעתי לטיאסטו שלי [לכל התוהים - יש לי בקושי 3GB של מוזיקה לאחר שבטעות מכוונת הרסתי את הHD והיה עלי לפרמט את כולו, שוב, בפעם השלישית ] איזה פעם ש3 אולי השבוע
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני קצת הסתבכתי פה עם ההגדרות,הוספתי את השורה לtorrac שבעיקרון אמורה להגביל את השרתים לאמריקאים בלבד אבל אני עדיין מקבל PROXY צרפתי או גרמני בדרך כלל.ואיך אני מגדיר בFF שיפעיל את TOR רק על פנדורה,דרך TOR.PAC או משהו?,לא ממש הבנתי..
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים Tools - Options - Advances - Settings למטה אתה בוחר Automatic Proxyומדביק קישור לtor.pacאצלי זה file:///c:/tor.pacבהצלחה ;D
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים כן כמובן, אם עוד לא נרשמת, תוך זמן מסוים הוא יבקש ממך להירשם [עשה זאת, זה לוקח דקה או פחות] והוא ימשיך לשמור את התחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.