עבור לתוכן

האם נטוויז'ן חוסמת שיתוף קבצים?

Featured Replies

פורסם

נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק.

מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא.

האם עוד מישהו נתקל בזה?

כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק.

אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.

פורסם

לא נתקלתי במצב כזה אף פעם,

לדעתי יש סבירות גבוהה שהבעיה אצלך.

הם משבשים שיתוף קבצים בשעות העומס (לפעמים מדובר על 12 שעות)

אם במקרה אני מקבל LOW ID , התנתקות וחיבור מחדש פותרים את זה ,זאת אומרת שחסימת פורטים יש אולי נקודתית ביותר.

פורסם

איפה אתה חי ? נטויז'ן וברק התאחדו

אין יותר נטויז'ן 017 וברק 013, יש נטויז'ן 013 ברק, חברה מאוחדת.

פורסם

איפה אתה חי ? נטויז'ן וברק התאחדו

אין יותר נטויז'ן 017 וברק 013, יש נטויז'ן 013 ברק, חברה מאוחדת.

נכון אבל עדיין השרתים והנתבים מתגים וכו' לא ביחד.

לפותח הנושא:

יש לך נתב?

אם אתה מחובר דרך הכבלים בקש בדיקת קו + טסט (דגימה) של המודם ל24 שעות.

אם אתה מחובר דרך בזק בקש בדיקת עוצמת קו + מודם.

פורסם

אני מנוי של ברק.

בשבועות האחרונים כל סוף שבוע יש כמה שעות שבהן אני לא מצליח להכנס לאף שרת באימיול.

הבחור צודק. :-\

פורסם
  • מחבר

1.אכן, התשתיות שלהם עדיין שונות.

2. אין לי בעיה במחשב. אולי להם יש בעיה במחשב... :) אצלי אני לא משנה דבר, וההורדה יורדת לאפס.. ונשארת שם ודבר לא משתנה. אני צריך להקליט את המסך עם תוכנה ולהראות לכם.

הם משבשים שיתוף קבצים בשעות העומס (לפעמים מדובר על 12 שעות

הנה, אתה בעצמך אומר שהם חוסמים בחלק מהיום... אתה קצת סותר את עצמך.

ד"א , אין לי בעיה של מזהה נמוך. זה אכן קורה מדי פעם, אבל מדובר לדעתי בבעיות בשרתים.

נ.ב. ניסיתם להוריד FTP בנטוויז'ן? זה בכלל נורא... לא עובר את ה-10K כי את זה הם חוסמים בוודאות.

אה, ו.. רק אני שמתי לב שההורדות בRazorback נחסמות? כשאני מעביר לשרת אחר, זה מסתדר.

פורסם

1.אכן, התשתיות שלהם עדיין שונות.

2. אין לי בעיה במחשב. אולי להם יש בעיה במחשב... :) אצלי אני לא משנה דבר, וההורדה יורדת לאפס.. ונשארת שם ודבר לא משתנה. אני צריך להקליט את המסך עם תוכנה ולהראות לכם.

הנה, אתה בעצמך אומר שהם חוסמים בחלק מהיום... אתה קצת סותר את עצמך.

ד"א , אין לי בעיה של מזהה נמוך. זה אכן קורה מדי פעם, אבל מדובר לדעתי בבעיות בשרתים.

נ.ב. ניסיתם להוריד FTP בנטוויז'ן? זה בכלל נורא... לא עובר את ה-10K כי את זה הם חוסמים בוודאות.

אה, ו.. רק אני שמתי לב שההורדות בRazorback נחסמות? כשאני מעביר לשרת אחר, זה מסתדר.

אני לא סותר את עצמי :)

אתה לא מבדיל בין חוסמים ומשבשים וזה גורם לך לא לנסות למצוא את מקור הבעיה,

(אני דיי בטוח שהמקור לבעיה בברק ולא אצלך אבל עדיין צריך לבדוק ולהבין מה מוצאים)

חוסמים זה אומר שהפורט או התקשורת מקבלת DROP או RST, אתה תקבל NO CONNECION לגמרי,ללא שום תעבורה או חיבוריות של האימיול או התוכנה שנחסמה.

שיבוש יוצרים בדרכים רבות אבל ירידה ל 0 לחלוטין לאחר זמן קצר אני לא מכיר (אולי יש לא יודע ,לא בנטוויז'ן בכל מקרה.)

אני בדקתי בדיוק את השיבוש בנטוויז'ן בשבועות האחרונים מכוון שזה קצת החמיר.

בדיקה באימיול לא יכולה לתת תוצאה חד משמעית מכל מיני סיבות

לכן בדקתי הורדות HTTP מול שרתים של RAPID SHARE שמאוד מקובלים היום (משתפים קבצים בדרך חדשה דרכם) ויוצרים עומסים גדולים על הרשת ולכן משבשים אותם אצל הספקיות אינטרנט.

כל בדיקה כזאת עשיתי בדיקה לביקורת מול נטוויז'ן עצמה.

התוצאות שקיבתי באופן קונסיסטנטי היו שבערך מסביבות 12 בצהריים ההורדות מתחילות לרדת כאשר בערב לפעמים אני מקבל קצבים מאוטד נמוכים כמו 20-45 KBS

הביקורת עובדת תמיד באופן מלא על 187 KBS (זה רוחב הפס שלי)

מ12 בלילה אני מקבל קצבים מלאים ל RAPID SHARE

במקביל בדקתי את אינטרנט זנב באותם דקות של בדיקה ומצאתי שהמצב שם גרוע יותר (רוב הזמן יש שיבוש ויורד נמוך יותר בשעות העומס.

FTP

לא חסום בנטוויז'ן ,איך הגעת למסקנה הזאת ?

FTP זה גם פרוטוקול שכמעט אף אחד לא משתמש בו היום ,איזו סיבה יש לחסום אותו ?

מכוון שנטוויז'ן וברק משתמשים בתשתית שונה ואתה מחובר לברק ,למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר שדברים חסומים בנטוויז'ן ?

יש לך חיבור נוסף ?

לגביי RAZORBACK בכלל לא ברור לי מה קורה אצלך , אתה לא מוריד מRAZORBACK השרת בסך הכל נותן לך מספר מקורות ,מכוון שרוב המקורות באים מרשת ה KAD וההורדות מגיעות ממשתפי קבצים המסקנה שלך בלתי אפשרית :)

פורסם
  • מחבר

אני מחובר לנטוויז'ן.. מאיפה הגעת למסקנה שאני מחובר לברק?

ואני מבדיל בין חסימה לשיבוש... ואפשר לומר שחסימה ושיבוש זה אותו דבר. אם הם חוסמים, זה שיבוש.... נכון? אז תקרא לזה איך שבא לך.

המהירות באימיול אכן יורדת לאפס בלי שום תזוזה. גם הUPLOAD יורד למאוד נמוך הרבה פעמים ואם אני זוכר נכון, אולי גם מפסיק.

גם אני קיבלתי תוצאות נמוכות באתר שלך , אבל זה לא בהכרח חסימה. בטח עומס שמתחיל משעות הערב-לא דבר חדש.

FTP- בדקתי ולא עברתי את ה10K. אז הם משבשים כי זה קל אוקיי? תבדוק בבדיקה בתפוז. כל הספקיות מקבלות מהירות גבוהה. רק נטוויז'ן נמוך (בבדיקה שם).

אה, ולדעתי זה אפשרי. כנראה שהRAZORBACK הזה מזוייף, קראתי על זה כי סגרו אותם. איתם זה כמעט תמיד מתאפס אצלי. אבל בשרתים אחרים או קטנים לא.

פורסם

אם אתה מקבל מהירות כל כך נמוכה ב FTP אז באמת יש *בעיה* ושווה לפנות לספק תשתית+אינטרנט לבדיקה אחרי שאתה בודק את עצמך:

תעשה פריקת חשמל לציוד רשת ולמחשב ותוריד את ה link speed בכרטיס רשת ל 10mbs full duplex

יכול להיות שזה יעזור לך (ואל תשכח מתוכנות אבטחה שפועלות ברקע).

יש גם מספיק אתרים שמבצעים בדיקת פורטים למחשב שלך (חפש בגוגול).

פורסם

בנטוויז'ן ישנה בעיה ברוב שעות היום, בערך משעות 10 בבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה.

ב-014 אין בעיה בכלל.

פורסם

מוזר אני בברק ואין לי שום חסימות

פורסם

קראתי פה תגובות של אנשים ואני חייב לציין שזה די מפתיע אותי כי אני מחובר לנטוויזיון ןמריד קבוע גם משרת FTP פרטי וגם מביטורנט ותמיד על מהירות מקסימלית של החיבור שלי.

פורסם

לפחות אצלי הייתה בעיה ספציפית עם חבילת 7 מגה של נטוויז'ן, הורדות בין שעות 10 בבוקר ועד הלילה היו בין 100kb ל-30kb, בעוד שבשעות בין 1 בלילה ועד ל-10 בבוקר הורדות היו על 540kb לערך. גם שיחה עם 'תומך בכיר' בנטוויז'ן לא פתרה את הבעיה.

כרגע, עם אותה תשתית ומאותם שרתים אני מורד ב-014 בין 820kb ל-600kb רוב ככל שעות היום.

פורסם

גם אני מניח שזו הייתה בעייה ספציפית כי לא הגיוני שהם מגבילים אם חלק מאיתנו מקבלים רוחב פס מלא. אם הייתה הגבלה אני מניח שזה היה תקף לכולם ולא לחלק כן וחלק לא.

פורסם

גם אני מניח שזו הייתה בעייה ספציפית כי לא הגיוני שהם מגבילים אם חלק מאיתנו מקבלים רוחב פס מלא. אם הייתה הגבלה אני מניח שזה היה תקף לכולם ולא לחלק כן וחלק לא.

למה לא הגיוני ?

נראה לך ש300-500 אלף משתמשים יוצאים דרך אותו קו ומקבלים בדיוק אותו שרות ?

למה ?

JC_Denton - זה בדיוק מה שאני מרגיש בחיבור בנטוויז'ן , אין קשר לתומך בכיר כי אין תקלה,

מלבד זאת תומך בתמיכה פרטית ,בכיר או לא בכיר,אין לו מושג או גישה או ידע בנושא המדובר, אנשי ה NETWORKING אחראים על הנושא ואם החברה לא מפרסמת את הנתון אז כמובן שתומך טלפוני לא מעודכן רשמית מכוון שברור שזה יצא דרכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים