עבור לתוכן

הוכחה חותכת שהספקיות מסרסות מידע מחו"ל

Featured Replies

פורסם

יש לי הוכחה חותכת שהספקיות אינטרנט בכלל והספקית שלי בפרט 012 מסרסת פשוט במילה הזאת את המידע שמגיע מחו"ל אליי

בשביל זה אני מצטרף פה תמונה

http://img131.imageshack.us/my.php?image=amaizinglk2.jpg

אתם יכולים לראות אם לא ראיתם לבד שכל המקורות שהם אני מוריד זה חברות מהארץ

BARAK

013

NETVISION

BB

012

פשוט סירוס לשמה

• תגובות 39
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא חדש, גם אצלי זה ככה. כשאני עובר את ה 30K, זה רק בגלל שמישהו התקין על השרת בעבודה של utorrent והוא שולח לי על 250 :S

פורסם

זה די ידוע, ואין בזה שום דבר חדש.

הנה "הוכחה חותכת" לעובדה שזה לא קורה בבזק בינלאומי :)

http://img256.imageshack.us/img256/5250/014notwj9.jpg

(חבילה של 7/700 בכבלים, ג'יגה יורד בכ-20 דקות)

פורסם

אין ויכוח שהספקים צשבשים שיתוף קבצים בכל מיני דרכים חלק מהזמן,

אך זו לא הוכחה לכלום ,אתה בודק כאן את המשתמש ולא את הספק.

פורסם

זה די ידוע, ואין בזה שום דבר חדש.

הנה "הוכחה חותכת" לעובדה שזה לא קורה בבזק בינלאומי :)

http://img256.imageshack.us/img256/5250/014notwj9.jpg

(חבילה של 7/700 בכבלים, ג'יגה יורד בכ-20 דקות)

גם בזק בינלאומי משבשת תוכנות P2P.

ממה שאני רואה עד עכשו הסובלים העיקרים מבעיות איטיות בתוכנות שיתוף הם חבילות 1.5 ומטה.

היתכן שהצעד נועד כדי לדרבן את האנשים לשדרג לחבילות גדולות יותר ?

(ראו מקרה DX10 =ויסטה)

פורסם

איזה צירוף מקרים, בדיוק שתי דקות לפני שראיתי את הת'רד גם אני ניסיתי אותו דבר (לסדר בהורדה יורד) ויצא רק ישראלים :\

הספקית שלי היא גם 012...

אנשים עם בב"ל - אפשר לדעת אם אצלכם הכל עובד כרגיל וחלק? אני שוקל לעבור אליהם...

פורסם

מצטרף לשאלה של מי שמעלי.. אני שוקל לעבור לבב"ל, שווה להפעיל על ההורים לחץ?

פורסם

האמת על פי ההיגיון אתה תקבל את המהירויות הכי גבוהות מאנשים בארץ בעיקר בגלל הPING אבל במציאות המשתפים הכבדים עם מהירות ההעלאה הגבוהה נמצאים בחו"ל ולא בארץ

למשל בטראקר ישראלי שיש מעלים כבדים מאוד אתה תראה רק אותם למעלה ולא אנשים מחו"ל שלרוב תראה אותם יותר למטה ברשימה

פורסם

מתי תפנימו אנשים כלל הספקיות כולל בזק לאומי מגבילות מידע לחול. הפינגים גבוהים לחול בנוסף.

משתמש עם ה 7 MB א תדאג- לא שאני מאחל לך את זה אבל תראה שברגע שתעבור את התקציב שבזק לאומי הקציבה לך חבילה של ה 7 MB אז תראה איזה איטיות תחווה ולא משנה מה תעשה.

פורסם

אני לא אומר ש 014 היא טלית שכולה תכלת

וגם אני מרגיש בבעיות לעיתים ב P2P איתם, ההבדל הוא, שאצלהם זה כנראה תקלה או חוסר ברוחב פס

(מכיוון שהמון יוזרים עברו אליהם בעקבות ה traffic shaping שמתבצע בספקיות אחרות)

אבל בוא נגיד, שאם 014 באמת מבצעים traffic shaping , הם בהחלט עושים את זה בצורה הרבה יותר חכמה והגיונית משאר הספקיות

אני בקושי מרגיש בזה, ואני מוריד המון.

ותאמין לי, שאני תקופה ארוכה אצלהם, אין לי איזו"הקצבה" להוריד כך וכך GB של מידע ומכאן מתחילים לחסום אותי

אני ב 014 מהיום הראשון שבו התחילו להיחשף עדויות בפרשת 013 הזכורה לשמצה, שנתגלתה לראשונה כאן בפורומים ומכאן עברה ל YNET.

(ובין היתר, בעקבותיה היגרו המוני משתמשים מנטויז'ן 013 ברק, ל-014)

בקיצור, מאז אני ב 014, עברו מספר חודשים טובים, והורדתי המון, לא נתקלתי במגבלה גורפת כלשהי.

פורסם

אבל תראה שברגע שתעבור את התקציב שבזק לאומי הקציבה לך חבילה של ה 7 MB אז תראה איזה איטיות תחווה ולא משנה מה תעשה.

מאיפה הבאת את זה ???

פורסם

בזק בינלאומי: המתחרות שלנו מגבילות שיתוף קבצים

נציגי המכירות של בזק בינלאומי טוענים כי החברות המתחרות מגבילות את הגלישה ותוכנות שיתוף קבצים ומשקרות ללקוחות שלהם.

בזק בינ"ל: מקור המידע בלקוחות ובפרסומים בתקשורת

פורסם

כמו שכבר כתבתי:

אני בספק אם זה מותר (מבחינה חוקית), מבלי לתת ללקוח מבחני "תוצאה" חד משעיים שלא משתמעים לשתי פנים שאכן החברות האחרות חוסמות.

בקטע המוסרי אני נמנע מלהגיב.

פורסם

בתור מישהו שעובד בספקית אינטרנט אני יכול להגיד לכם שאין שום חסימת פורטים או האטה מכוונת של תוכנות שיתוף,רוצים הוכחה?-בבקשה.

יש לי חבילה של 2.5 מגה ,אני מחובר דרך הכבלים ללא חייגן (כך שלא ניתן להעביר את החיבור שלי דרך שרתים מיוחדים או משהו כזה), ותראו איזה יופי-אני מוריד טורנטים בכל רוחב הפס שלי.

בקיצור-מי שמוריד לאט-שלא יבוא בטענות לספקית האינטרנט שלו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1.תביא תמונה מקליינט אחר

2.לא אמרת בכלל איזה ספק אתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים