פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים שלום לכולם...יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP....בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרוןElixer 256Mb DDR 400Mhz CL3כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם ריח של שרוף עלה מן המחשב אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512...האם אני יכול לחבר את שניהם???אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה ואז התחיל הריח השרוף.....חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא...אשמח לתשובה....כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....אממממממממ נראה לי שתוותר אחי חחח לא נשמע אפשריריח שרוף בכל זאת.... סתאם סתאםאין מצב שבטעות ניתקת או חיברת את אחד הכבלים האחרים של המחשב?אגב איזה לוח יש לך וכמה סלוטים של זיכרון יש לו?
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרוןעזבו את הריח השרוף... 2 הסלוטים תקינים ועובדים...גשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה......אודה לכם אם תעזרו לי בפיתרון הבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.