פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים **************************************************************************** אחרי חשיבה מרובה של לשם מה לעזעזל אני אשתתמש בזה PVR לא יצא מזה כי אני לא צריך רק בשביל כרטיס הטלויזיה ? לעע עדיף אדחוף למחשב שלי אני אוותר על ה HTPC/PVR ולא אדחוף לתוכו כרטיס TV המחשב ישמש כמחשב משני כזה שיפעל תמיד .. ולא יחובר למסך אלא אשתלט עליו עם Remote Desktop הרשת סתם ינגן לי מוזיקה :-\ אך אני עדיין אמשיך לעבוד עליו .. רק שאוותר על כמה דברים .. ואוסיף כמה דברים **************************************************************************** ובכן .. הפרויקט השני שלי תקוע עקב חוסר תקציב ... אז החלטתי לעשות משו שלא דורש תקציב והמטרה שלי זה לדחוף את זה : לתוך זה : חוץ מהסידירום הלוח אם הספק ההארדיסק וכרטיס טלויזיה שלא מופיע בתמונה יכנסו לתוך הוידאו הלא פעיל הזה למה אני עושה את זה ? כי אני יכול כי משעמם חומרה : לוח אם - Asus CUSI-FX שמצאתי באיזה מחשב ליד הזבל מעבד - Celeron 766 או Pentium III 733 זיכרון - 512MB SD-RAM HDD - WD 80GB IDE כרטיס טלויזיה - Fly Video או איזה אחד ג'נרי לחלוטין מה בתיכנון: לפרק וידאו - Done להתאים לשם לוח אם ספק והארדיסק - Done לעשות כך שכפתורי הוידאו אכן יעשו משו עם החומרה בפנים - Half Done אני אעשה שכל הכפתורים על הפאנל יתפקדו .. רק תנו לי רעיונות מה לעשות עם הכפתורים .. יש לי 2 כפתורים שלא בשימוש מה לעשות איתם ? מקלט אינפרא אדום לשליטה - Done להכין דבר כזה : http://www.logicsupply.com/images/photos/adapters/FLEXPCI_pic1_big.jpg - Canceled לדחוף לכל העסק הזה גם כרטיס טלויזיהלהכין מתאם מVGA ל SCART - Canceled לארגן קצת איוורור - Done וכמובן קצת צבע לכל העיניין הזה - Started מתחילים: אחרי עקירת דברים לא נחוצים מהספק כמו הסויץ' של ה115 -220 ולט, חיבור מסך וכו' .. בדיקת התאמה ואחרי חיתוך הפאנל האחורי קדחתי חורים לברגים שיתפסו את הלוח אם פה גם שמתי את הלוח של הספק וההארדיסק כמובן וככה זה נראה במצב סגור מאחורה וזה מה שהלך בחדר שלי בזמן העבודה כנראה שאעשה מחר : לעשות כך שכפתורי הוידאו אכן יעשו משו עם החומרה בפנים מקלט אינפרא אדום לשליטה להכין מתאם מVGA ל SCART אני עוד לא בטוח עם כל העסק ירוץ על לינוקס עם FREEVO על 98 עם הכרטיס טלויזה הישן שלי (של LifeView) או על XP עם כרטיס טלויזה גנרי תגובות שאלות הערות יתקבלו בברכה
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר יהיה שם מספיק קריר... אני אבודד את הספק אאעזה לו אוורור משלוהמעבד ביינתים זה מעבד של לפטופ כך שהוא מתחמם קצת פחות (נראה לי)והוא דיי שקט .. לפחות פחות מהמחשב שלי
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים יפה מאוד, עבודה ממש יפה.שאלה קצת לא קשורה אל המוד הזה-יש לך יופי של מארז על המיטה (יש לי אחד כזה בשלבי צביעה) ואתה משתמש במארז שנראה ג'נרי לחלוטין בשביל המחשב שלך. למה?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר חח תודהחוץ מזה שבמחשב ההוא תקוע פנטיום 4 שאפחד לא מששתמש בו ביינתייםאני ממש לא אוהב את המארז ההוא גם בגלל הצבע וגם בגלל העיצוב .. מילא אם לא היה big ass handle בגג אז היה אפשר קצת מודינג .. לעע לא יפה
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים הצבע שלך באמת נראה טיפה חולני, אבל אני התאהבתי בעיצוב שלו. אני קיבלתי את שלי אדום, יהפוך לשחור.בכל מקרה, מצטער שסטיתי מהנושא.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים נראה מגניב הייתי ממליץ (אם יורשה לי) לקנות מסך LCD שאפשר לתכנת ולשים בקדמת המארז\וידאו כדי ליצור אפקט יותר "אמין"... אתה עושה את זה סתם בשביל הפרוייקט או בשביל ליצור HTPC ? ד"א, הייתי סוגר את הספק ופותח לו פתחי איוורור מאחורה כדי שהחום שלו לא ישפיע על שאר הרכיבים...
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים בזמנו רציתי לבנות מארז גם כן מוידאו ישן, והמחשב בפנים היה מיועד לקונסולה למשחקים ישנים, אבל הבגרויות והמחסור בציוד דכדכו את הרעיון.חיפשתי קצת מודים נוספים באותו סגנון וברובם מכניסים מסך LCD קטנטן, אז כדאי שתיקח את זה לצומת ליבך, כנראה שזה הכרחי אם ברצונך לחבר אותו לטלויזיה.עלה לי רעיון חמוד אבל אני בספק אם אפשר לעשות אותו - להשתמש בגלגל מאחורי הכפתור PLAY וSTOP בתור גלגלת של עכבר.אתה מתכוון להשאיר את הסמל של SONY על הוידאו?
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר הצבע שלך באמת נראה טיפה חולני, אבל אני התאהבתי בעיצוב שלו. אני קיבלתי את שלי אדום, יהפוך לשחור. בכל מקרה, מצטער שסטיתי מהנושא. בהצלחה בצביעה .. ולא נורא ביצוע ממש אלגנטי ויפה! תודה נראה מגניב הייתי ממליץ (אם יורשה לי) לקנות מסך LCD שאפשר לתכנת ולשים בקדמת המארז\וידאו כדי ליצור אפקט יותר "אמין"... אתה עושה את זה סתם בשביל הפרוייקט או בשביל ליצור HTPC ? ד"א, הייתי סוגר את הספק ופותח לו פתחי איוורור מאחורה כדי שהחום שלו לא ישפיע על שאר הרכיבים... על מסך LCD גם אני חשבתי וכמו שאמרתי אני עושה את זה בגלל שיש לי את החלקים ווידאו שלא פועל וכמובן זמן חופשי .. נראה אולי עוד יצא מזה משו שימושי בזמנו רציתי לבנות מארז גם כן מוידאו ישן, והמחשב בפנים היה מיועד לקונסולה למשחקים ישנים, אבל הבגרויות והמחסור בציוד דכדכו את הרעיון. חיפשתי קצת מודים נוספים באותו סגנון וברובם מכניסים מסך LCD קטנטן, אז כדאי שתיקח את זה לצומת ליבך, כנראה שזה הכרחי אם ברצונך לחבר אותו לטלויזיה. עלה לי רעיון חמוד אבל אני בספק אם אפשר לעשות אותו - להשתמש בגלגל מאחורי הכפתור PLAY וSTOP בתור גלגלת של עכבר. אתה מתכוון להשאיר את הסמל של SONY על הוידאו? כמו שאמרתי חשבתי כבר על מסך LCD .. נראה המכשיר כבר לא ישא את המותג סוני אחרי שאסיים וזה קצת מסובך העיניין של הגלגלת לדעתי .. עוד לא חקרתי מספיק את המנגנון ההוא נראה נחמד בהצלחה! שים איזושהי תאורה נחמדה אולי... תודה .. תאורה .. אולי אני עוד לא יודע איפה הוא יעמוד והאם התאורה תיהיה שימושית עדכון היום : הכנתי את מקלט הIR הדלקה וריסט ע"י הכפתורים שבפאנל של הוידאו POWER לד וRESET לד שרפתי את הספק בכך שקיצרתי את המולקס עם הצלעות קירור של הספק החלפתי בערך 2 ספקים אחרי זה שיחרור מהיר יותר של הפאנל האחורי שלא יהיה תלוי בכבלים של הספק בדיקת טמפרטורות ומתחי ספק הגעה למסכנה ש SELERON 766 לא מספיק ל HTPC אכניס לשם תמונות פה רואים שקצת קשה להרחיק את הפאנל האחורי מה"מארז" עצמו חפרתי קצת בדברים שלי ומצאתי מעגל מאלפסק שלא ממש עבד ראיתי את הפינים האלא מצאתי בשבילו גם פלאג הלחמתי אותו החוצה הלחמתי אותו לתוך הלוח של הספק והחיבור של החשמל ואז שרפתי את הספק .. the fuse has been owned אז ביינתים עשיתי לי מקלט IR קטנטן שנבדק ופועל ב 100% את המקלט אחבר לחיבור אינטרני שעל הלוח ו5V אני אקח מה USB כדי לא להסתבך עם מייצבים כמו מפגר במקום לחתוך בצורה יפה את הלוח של הוידאו בשביל להשתמש בכפתורים שברתי אותו .. וכמו מפגר מחקתי את המונה של הכתורים של אחרי ההלחמה כשהם במקום הלחמתי אליו חוטים שיתחברו ללוח אם זה החלק שאחראי על האור מעל הכפתור של ההדלקה אחרי ששברתי אותו בעזרת פצירה עשיתי מן שקעים בשביל הלדים (LAME) הדבקתי בעזרת מדלל אחרי זה הלחמתי הכל וכיסיתי בהיטשרינק כך שזה הרבה יותר אסטטי ואז גילית שהלד האדום לא עובד .. ואז נמאס לי מכל התקריות והפסקתי להיום.. אהה טמפרטורות ללא איוורור כלל (רק מאוורר על המעבד) לאחר צפיה בסרט בו זמנית עם גלישה באינטרנט והרבה לחיצות על מקש שמאלי בעכבר טמפרטורת מעבד - 45 מעלות ( משחה טרמית ישנה ) טמפרטורת מארז 40 מעלות כך שעם בידוד הספק (למרות שהספק מפיק פחות חום מהמעבד) והרכבת מאוורר לאווררור אני חושב שהטמפרטורות סבירות למדי ואם אני אוריד מתח מאוורר ל 10V הוא גם בקושי ירעיש המשך ערב מהנה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר פפפ איזה יובש .. חח זה נחשב הקפצה ? עוד עדכון היום: עשיתי חיבור נורמלי למקלט IR . נבדק ופועל ב 100% צילמתי סרטון קצר אעלה בהקדם זוכרים את זה מאתמול ? אחרי הלחמה והיט שרינק אז בשביל לעשות חיבור נורמלי למקלט IR צריך plug thingy לקחתי כבל של פלופי (פרהיסטורי) הוצאתי מכסה ניתקתי ממנו את הכבל חתכתי (יותר נכון שברתי בברוטליות עם קאטר) כמה שאני צריך פה הכנסתי קצת חוטים (אחד יותר מידי) בשביל לחבר את החוט האדום אצתרך להשתמש בזה הלחמתי לפין ... טא דם וכך זה מתחבר זה הספק והשליפה המהירה שלו זה הכפתורים המולחמים שיושבים במקום כבל IDE מקוצר וזה ה SCART שהתחלתי להתעלל בו יאלה אנשים .. תגיבו .. גם אזה זה יה ה בצורה הבא: "איזה חרא !!!!!!111 מה זה הזבל הזה? אין לך חיים ? לך הביתה יא $!%#^$@$#^@$ ******* בן**** $^#$@%#&$# אינעל %#%@^%#^@#%^" חח סתם ;D
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים כל הכבוד אתה מאוד כישרוני אחלה עבודה באמת עבודה מעולה תמשיך כך מקווה לראות עוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.