עבור לתוכן

התלבטות בין חמישה מסכי 22"

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם?

L226WTQ LG

E228WFP Dell

FP222W Benq

SyncMaster 226BW Samsung

VX2235WMוViewsonic

פורסם

אומרים שהסמסונג 22" הוא דיי טוב ביחס למסכי 22" אחרים, אגב, הנושא הזה נטחן כבר, כל הנושא של מסכי 22".

פורסם

לי יש את הviewsonic

הוא מסך מעולה למרות שהוא פאנל של tn אבל לא ממש מרגישים בהבדל

מסך מעולה תמורה ענקית לכספך!!!

פורסם

לי יש את הviewsonic

הוא מסך מעולה למרות שהוא פאנל של tn אבל לא ממש מרגישים בהבדל

מסך מעולה תמורה ענקית לכספך!!!

ראית מסכים שהם לא TN?

פורסם

למען השם...

לא קונים מסכי 22" !!!

קונים או 20" (DELL 2007WFP) או 24" (DELL 2407WFP) אבל לא באמצע.

פורסם

למען השם...

לא קונים מסכי 22" !!!

למה :-X

(שאלה בתור אחד שחשב לקנות בחצי שנה הקרובה מסך 22" :jump:)

אני יודע שזה נדחף ובטוח יש על זה תשובה בפורום, אבל תהיו נחמדים.

לאילו מסכי 24 יש אפשרות של תליה על הקיר?

:yelclap::xyxthumbs:

פורסם

מכיוון שהם מכילים פאנל בהיר בטירוף שהורס את העיינים, עושה כאבי ראש, ומציג תמונה נחומה משמעותית בהשוואה לפאנלים אחרים.

פורסם

הגמל המעופף:

לא הייתי מגזים עד כדי כך. מסכי 22" הם מעולים למי שרוצה מסך גדול במחיר נמוך. לעבודה משרדית או למשחקים אפשר בהחלט לחיות עם פאנל TN, אם אין ברירה.

לגבי בהירות הפאנל - מה מונע ממך להוריד אותה?

פורסם
  • מחבר

למען השם...

לא קונים מסכי 22" !!!

קראתי כאן את הסקירה על ה-Samsung 226BW ונכתב שזה בכלל לא נורא כמו שעושים את זה...

אני רוצה מסך גדול. כרגע יש לי CRT 19" ואני רוצה Upgrade גדול. 20" לא ייתן לי את זה. 22" כן ייתן לי את זה.

24 עולה כמעט פי שתיים מהמסך שאני רוצה לקנות? אז למה נראה לך שזו הצעה ריאלית בשבילי?

גם ה 20" אגב עולה יותר ממה שתכננתי להוציא...

פורסם

למשחקים - כן. לעבודה משרדית - לא כל כך.

הורדת הבהירות מראה את חסרונות הפנל אי האחידות בפנל ואת זוויות הצפיה הבלתי אפשריות זו הסיבה שמסני TN מגיעים עם כיוון בהירות גבוהה.

פורסם

לי יש את ה LG226WTQ ....מסך מעולה באמת אני משחק בכל המשחקים החדשים וזה פשוט חוויה ממש לא כדי מסך 20 ..אם אתה אוהב גודל ואיכות זה המסך.

פורסם
  • מחבר

ואתה לא מרגיש כאבי עיניים או ראש בזמן גלישות ארוכות וכאלו?

פורסם

תאמת כאבי ראש לא היו לי , כאבי עניים היו קצת אבל זה נראה לי בגלל שיש לי בעיות בעניים ..מה שכן אני יכול להגיד לך שאתה לא תתחרט זה מסך פצצה והגודל כן משמעותי .

פורסם

כאבי ראש ועיניים ממש לא קשורים לסוג הפאנל. הם קשורים לכוונון נכון של המסך - בהירות, קונטרסט, ובחיבור אנלוגי גם חדות יכולה להיות חשובה מאוד.

כל מי שרוצה מסך רק כדי לשבת מולו ולשחק/לגלוש, ולא מפריע לו העניין של זוויות הצפייה יכול לקבל תמורה טובה ממסך 22". זה עדיין לא יהיה טוב כמו 20" איכותי, אבל 20" לא גדול כמו 22", ולפעמים זה שיקול חשוב:

* משחקים כיף יותר לשחק על מסך גדול

* גודל הנקודה ב-20" יכול להיות קטן מידי לאנשים רבים

פורסם
  • מחבר

כאבי ראש ועיניים ממש לא קשורים לסוג הפאנל. הם קשורים לכוונון נכון של המסך - בהירות, קונטרסט, ובחיבור אנלוגי גם חדות יכולה להיות חשובה מאוד.

כל מי שרוצה מסך רק כדי לשבת מולו ולשחק/לגלוש, ולא מפריע לו העניין של זוויות הצפייה יכול לקבל תמורה טובה ממסך 22". זה עדיין לא יהיה טוב כמו 20" איכותי, אבל 20" לא גדול כמו 22", ולפעמים זה שיקול חשוב:

* משחקים כיף יותר לשחק על מסך גדול

* גודל הנקודה ב-20" יכול להיות קטן מידי לאנשים רבים

תודה על ההמלצה.

המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות הקלטות ותכנות בתוכנות כגון Visual Studio.

אני לא רואה את עצמי משתמש בו לא למשחקים ולא לצפייה בסרטים (לא למשהו ארוך יותר מ-40 דקות לפחות...).

בגלל תוכנות ההקלטה דווקא מסך גדול ו-Widescreen קורץ לי.

על איזה דגם אתם ממליצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים