עבור לתוכן

Stranglehold - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

המשחק השתחרר ל PC ב 18.9.07

ההתקנה שוקלת 12.5GB, ואומרים שאחרי ההתקנה התיקיה שוקלת 50 GB (בגלל שהסרטוני מעבר הם באיכות HD)

בקיצור צריך HD גדול

• תגובות 138
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נפלו על הראש עם הנפח הזה.

פורסם

תגידו לי ? מה נדפק איתם? 50 ג'יגה.... זה כולה פאקינג משחק... מקווה שזה שווה את זה לפחות...

פורסם

:lol:

50 גי'גה??

שיחלקו כונן קשיח ביחד עם הדיסק :lol:

משהו פה לא הגיוני :nixweiss:

פורסם

אין בהתקנה אפשרות לבחור שיהיה בלי HD?

חחחחחחחחחחחחחח חמיששים ג'יגה עלק. :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

12GB?!

מה עשינו רע?!

פורסם

לא חשוב מה, תמיד יהיו כאלה שיתלוננו.

"50 ג'יגה ?? כולה משחק!!! מי צריך HD!! הם לא יכולים לשים סרטונים באיכות של YouTube???"

כואב לכם, אל תקנו.

פורסם

לא חשוב מה, תמיד יהיו כאלה שיתלוננו.

"50 ג'יגה ?? כולה משחק!!! מי צריך HD!! הם לא יכולים לשים סרטונים באיכות של YouTube???"

כואב לכם, אל תקנו.

סליחה אבל 50GB זאת רשלנות...

פורסם

זה בכלל לא מדויק, אבל זה עדין מאוד בעייתי לחלק מהאנשים.

Stranglehold Recommended System Requirements :

* Windows XP SP2, Windows Vista

* Dual Core Processor

* 2.0 GB RAM

* 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.)

* NVIDIA GeForce 7800 or higher, ATI X1300 or higher

* DirectX 9.0c compatible sound card

* DirectX 9.0c (included)

* Broadband Internet connection required for online play

פורסם

לא אני ואני מאמין שגם אתה עוד לא ראינו עדיין את המשחק אז בוא לא נחליט על רשלנות

חוץ מזה אתה יכול להגיד את אותו הדבר על סרט HD

אם יש לי מסך 42 אינצ' למה שאני לא אהנה מ Cut scenes איכותיים ? אני לא יודע אם באמת מדובר ב HD שלוקח את כל הנפח אבל זה איפה שהו דיי ברור שבסופו של דבר הכל יהפוך להיות HD, במיוחד משחקים.

מה שכן אני מוכן להסכים שזה לא הכי חכם אם הם לא נותנים אופציה של התקנה מינימלית ומוכנים להפסיד את כל מי שלא מתאפשר לו לוותר על כזה נתח מהכונן.

עריכה: אם כבר ה - 12.5 ג'יגה התקנה יותר כואבים לי מה - 50 ג'יגה אחרי התקנה if you get my drift...

פורסם

If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process

זה לא נורמאלי מה שהם עושים :s07:

אולי מקבלים הארדיסק מתנה ביחד עם המשחק, משהו בדק? >:(

פורסם

הם מתכוונים שבמהלך ההתקנה צריכים 20GB פנויים בכונן הראשי ולאחר ההתקנה זה שוקל 15GB.

פורסם

מה שהכי מעניין אותי זה האם יש למלא בעיות כמו בדמו כי אני לא הצלחתי לשחק בדמו עם כל הBSOD האלה והמסכים השחורים

פורסם
  • מחבר

המלא אמור להיות עם המון אפשרויות graphics ,sound, gameplay ופילטרים גם

זה משחק מושקע, אבל אני גם לא אתפלא אם הוא קצר וכל הבלגאן של ה 20GB הזה זה בשביל 6-7 שלבים..

פורסם

יצא להורדה המשחק המלא אבל פאק הקבצי התקנה פשוט ענקיים לא שווה לא מוריד 12.45 ג'יגה!!! :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים