עבור לתוכן

מחפש מסך שיתאים למשחקים בתצציב נמוך (1000 +) + מרחק ישיבה ממסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-).

המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?)

העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!.

אז מה אתם ממליצים?

פורסם

תראה, המסך הישן שלך גרוע לא כי הוא ישן, אלא כי מדובר ביצרן זול שמוכר מסכים באיכות נמוכה ביותר.

בגלל זה אני חושב שאתה צריך לשקול להשקיע יותר בקניית מסך חדש, כי כמו שכנראה שמת לב המסך הוא הרכיב שלא ממש משתלם לחסוך בו.

אם מדובר ב-1000 ש"ח, אז בתקציב כזה נכנסים בקושי רק מסכי "17. אתה מעוניין בהמלצה על מסך "17? בכל מקרה, תוסיף את התקציב שלך לכותרת הדיון.

פורסם
  • מחבר

אוקי הכותרת נערכה.

לגבי מרחק הישיבה המומלץ ממסכים, מהו בעצם? הרי חייב להיות מרחק צפייה מסויים ממסכים גדולים לא?

לגבי שאלה על המסך המומלץ, בטח יש פה מסך שמומלץ ברוב קולות, (ואני מניח שהוא 19 אינטצ'), מהו?

פורסם

מסכי מחשב גדולים יותר גם מגיעים ברזולוציה גבוהה יותר - העלייה הרבה יותר תלולה יחסית למסכי טלוויזיה. זה מאפשר לשבת במרחק הרבה יותר קטן מהם.

אם אין לך בעיה לחרוג מהתקציב תוכל לקנות את ה-932B של סמסונג שהוא מסך "19 בסיסי ומוצלח יחסית למחירו.

פורסם

vp930 יקר ממנו בשקלים בודדים וטוב יותר ממנו (למעשה הוא בכלל לא בליגה שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים