עבור לתוכן

ניאו נאצים בפ"ת.

Featured Replies

פורסם

http://rotter.net/forum/scoops1/6630.shtml

מי לעזאזל נותן לאנשים כאלה אישור לעלות ארצה? מתי יתחילו לפקח וקצת להקשות על כל מי שדורש אזרחות?

:kopfpatsch:

פורסם

נו טוב זה מה שאני תמיד אומר השכם וערב אבל כולם צורחים עלי שאני גזען....בבקשה הנה יש הוכחות......

ולי יש חוויה אישית....אני במיקרה התנדבתי לשמור על דירה של חברים שהם כרגע בחול מבלים והדירה שלהם ליד תחנת משטרה שכונתית.

אתמול בלילה ב 4 לפנות בוקר שמעתי כמה רוסים צועקים ופתאום זכוכיות נשברות - מסתבר שהם היו שיכורים וזרקו בקבוקים על התחנת משטרה ועל חלונות

ליד.כל הלילה הייתי צריך לשמור על הבית ועל חברה שלי שישנה שינה עמוקה יותר ממני.העיקר הביאו אותם לפה

פורסם

לישראלים אין בעיות התנהגות אני מניח?

לשפוט אוכלוסיה שלמה שתרמה למדינה הזאת מספיק על סמך התנהגות של חבורת ברבריים נראה לך הגיוני? עם כל הכבוד למעטה הגזענות שלך, יש גבול לכמה אפשר להיות צר מוחין ולסכם תרבות שלמה ב:"פרופסורים לוודקה ובירה ולהשתנה בגנים ציבוריים".

פורסם

נערך ע"י אינטגרל

חחח גדול

מוסיף לחתימה.

[אלא עם כן אתה מתנגד]

באמת למה צריך כאלה אנשים גזענים במדינה, למה הם עלו לפה בכלל מלחתחילה.

גם ככה המשטרה לא תעשה להם כלום ושתחרר אותם תוך שלושה ימים.

פורסם

הוא אולי לא, אבל אני כן.

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.
פורסם

אז הם לא יהודים? אז מה נותנים להם להיות כאן נעל העולם הייתי נותן לאחד אחד בעיטה בראש והופך אותו למגן דויד. לא מדבר על רוסיים רגילים שבארץ. אלה לאלה שמדובר כאן.

פורסם

ההקשר שבו נאמרו הדברים לא מצדיק אותם. על אחת כמה וכמה שהם מופיעים בחתימה של מישהו.

על אותו משקל אפשר לשלול זכות קיום במדינה של מספיק אזרחים "טהורים" וישראלים, אפשר לחשוב שהם טליות שכולן תכלת.

פורסם

ההקשר שבו נאמרו הדברים לא מצדיק אותם. על אחת כמה וכמה שהם מופיעים בחתימה של מישהו.

על אותו משקל אפשר לשלול זכות קיום במדינה של מספיק אזרחים "טהורים" וישראלים, אפשר לחשוב שהם טליות שכולן תכלת.

עזוב את זה. מדברים כאן על אותם אלו שעשו מה שעשו נו צריך להשאיר אותם כאן.? מה אתה רוסי?

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1166513

צחוק הגורל....אותם חברה היכו עד זוב דם נרקומן יהודי ממצוא רוסי והתעללו בו רק משום שהוא בייש את האומה הרוסית...

בכתבה בוואלה צינו שאחד מהם הרג לפני חודשיים 2 בני אדם ומאות חתולים בפתח תקווה.... :pissed: :pissed: :pissed:

ואני מצוטט

"

לדברי אלמוג, כל החשודים הם עולים מברית המועצות לשעבר, כולם עלו מכוח חוק השבות "אך הקשר ליהדותם הוא קלוש דרך סבים או קשר משפחתי רחוק אחר". בביתו של אחד החשודים נמצא חומר נפץ אך עד כה לא ברור מה התכוון לעשות עמו. מרבית החשודים למדו או שעדיין לומדים בבתי ספר, ואחד מהם, שהצליח להימלט לחו"ל, אף התגייס לצבא."

"

באחד הסרטונים שבידי המשטרה נראים כמה מהצעירים כשהם מקיפים צעיר נרקומן ממוצא רוסי, המודה שהוא יהודי. בהמשך דורשים ממנו הצעירים לרדת על ברכיו ולבקש סליחה מהעם הרוסי על זה שהוא יהודי ונרקומן. הם מכים אותו ומכים באכזריות אדם נוסף שבא להגנתו. ואולם, במהלך השנתיים בו פועל התא, התקבלה במשטרה תלונה אחת בלבד של אדם שהותקף על ידי חברי התא."

זה הכל מעמוד הכתבה מה שכי מעניין בה....

MR PEPO

אני לא בדיוק מצליח להבין מה שאתה רוצה לומר בתגובתך האחרונה...למרות שאני רוצה לרדת לסוף דעתך.

פורסם

אין שום סרטון

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287198.msg2523923#msg2523923

avidan28

כדאי מאוד שתערוך את ההודעה דלעיל, ותעדן את התגובות שלך. אחרת לא תהיה פה.

להזכירך:

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229990.0

פורסם

שמע, בתור רומני - רוסי, שלפי תורתך אמור להיות גנב, שיכור, משליך בקבוקים סדרתי ומשתין בגנים ציבוריים, אני חושב שיצאתי דיי בסדר, ואני נפגע שאתה מכליל בתגובות שלך את כל האנשים מאותו הגזע שבמקרה שייכים לאותם ברברים.

ההערות הגזעניות שלך ושיוך ההתנהגות הזאת לגזע הוא לא מוצדק לחלוטין. חסרים ישראלים מפגרים, שאני אבין? ילדים שדוקרים אחד את השני במועדון זה יותר טוב?

פורסם

here we go again...

:kopfpatsch:

...

...

...

back to you daria ::)

פורסם

אני מקווה שייטופלו כראוי.

אני לא מבין איך הם יכולים לפעול עפ"י אותה אידואלוגיה שטוענת שהם נחותים :screwy: :screwy:

פורסם

לא צריך להביא כל "יהודי" שסבא של סבא שלו היה יהודי לפני 200 שנה

לא משנה לי אם הוא רוסי או לא יודע מה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים