עבור לתוכן

קניתי REV A05 2007FP - איך אני מוודא שמדובר בפאנל S-IPS?

Featured Replies

פורסם

יש עיוות לא קטן בצבעים בצפייה זויתית במסך. כמו-כן ציפיתי לשיפור דראמטי ביחס למסך ה LCD הקודם שלי והאמת שאני קצת מאוכזב - השיפור לא בולט לעין. מה שגורם לי לחשוד שאולי לא מדובר בפאנל S-IPS.. האם יש דרך לדעת בודאות את סוג הפאנל?

פורסם

קודם עושים חיפוש. שאלו את זה כבר הרבה פעמים.

אבל הנה אחד הנושאים בהם ענו על זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281190.0

עריכה: עלול להופיע אצלך קוד שונה ממה שכתוב בנושא מכיוון שמדובר בגרסה הרחבה שם. לכן תחפש את אותו קוד בגוגל ותמצא את הפאנל.

פורסם
  • מחבר

צודק לגבי החיפוש, אבל תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם

אל תשאיר אותנו במתח. קיבלת S-IPS?

איפה קנית?

פורסם

גם אני קניתי 2007FP והקטע עם המקשים לא עובד לי

כאילו מופיע לי אותו תפריט גם אם אני סתם לוחץ על ה"-"

עזרה? :(

עריכה: הקוד שמופיע לי הוא UW473

מה זה אומר? אגב הוא מופיע גם אם אני סתם לוחץ על ה"-", כאמור

פורסם

UW473: S-PVA Samsung LTM201U1

פורסם
  • מחבר

עידכון: בתפריט טכנאים כתוב HN210. המספר הסידורי נגמר ב-L. כלומר אמור ליהיות S-IPS.

אבל, בהיסתכלות מהצד ולו בזוית הקלה ביותר מתקבל גוון סגלגל (כאשר התמונה כהה), מה שגורם לי לחשוד שמשהו פה מסריח. בכלל, אני ממש לא מרוצה מאיך שרואים - למעשה אני לא רואה כמעט שום שיפור לעומת מסך ה LCD הקודם שלי (איזה CHI-MEI פשוט) בשום פרמטר מלבד זוית צפייה מלמטה. רמת השחור במסך זוועתית להחריד. מריחות קשות בוידאו (זמן תגובה גרוע של 16ms אומת ע"י בדיקה עם pixel persistence). יש לי איזה פיקסל מת. אי אפשר להוריד בהירות/תאורה אחורית מספיק לצפייה נוחה בטקסט בלילה. בקיצור - א כ ז ב ה!

אני לא רוצה לזרוק האשמות שווא, אבל אני כמעט בטוח שהמסך הוא referbished או איזו קומבינה אחרת, מאחר שלמרות שהאריזה הייתה חתומה עם סרט דביק של DELL המסך בפנים ראה שימוש בוודאות - היו סימני שימוש באיזור החיבור לסטנד + המסך הגיע עם כבל D-SUB מחובר אליו במקום שיהיה ארוז.

פורסם

אם אני לא טועה, אחד המאפיינים של הפאנל S-IPS הוא הגוון הסגלגל הזה.

פורסם

התופעה עם הסגול אופיינית ל-S-IPS. תשתמש במכווני הצבעים בשביל להוריד את הבהירות ואל תוריד את מכוון הבהירות מתחת ל-50. אם במסך הזה אתה מרגיש מריחות, כנראה ששום מסך LCD לא באמת יתאים לך.

חוץ מזה, כל המסכים האלה מגיעים עם כבל VGA מחובר.

פורסם
  • מחבר

התופעה עם הסגול אופיינית ל-S-IPS. תשתמש במכווני הצבעים בשביל להוריד את הבהירות ואל תוריד את מכוון הבהירות מתחת ל-50. אם במסך הזה אתה מרגיש מריחות, כנראה ששום מסך LCD לא באמת יתאים לך.

חוץ מזה, כל המסכים האלה מגיעים עם כבל VGA מחובר.

קודם כל תודה על האינפו. אם זו אכן הכלה וזה ה S-IPS המדובר קצת קשה לי להבין את התגובות הנלהבות למסך. לעניות דעתי ומנסיוני איכות התמונה נופלת לעין ארוך ממסכי LCD TV מודרניים, שלא לדבר על פלאזמות או CRT איכותיים (לא שהיו לי ציפיות לאיכות ברמה הזו כמובן מ- LCD). האמת, בדיעבד הייתי מחכה עם הקניה לפחות עד הדור הבא של פאנלים איכותיים.

עריכה: דא"ג, מישהו יודע איך לשלוט בעוצמת התאורה האחורית במסך? בתפריט מצאתי רק אופצייה לכוון BRIGHTNESS שנראה שמשפיע על התאורה האחורית אבל אולי משפיע על עוד משהו?

פורסם

לא רציתי לפתוח דיון חדש על המסך הזה מכיוון שפוחתים עליו דיונים חדשות לבקרים ויש לי שאלה אחת קטנה והיא מה ה revision שכרגע המסך נמצא בו? אני שואל כי הזמנתי את ה 2007WFP מנעה מחשבים לפני שלושה שבועות ויש בעית זמינות שלו בארץ, בכל מקרה קיבלתי הבטחה ל S-IPS כך שאני מקווה שלא יהיו עם זה בעיות.

פורסם

A05

פורסם

אתה מוזמן לבטל את ההזמנה שלך בנועה מחשבים ולבוא אלינו ולקחת את המסך זמין ומיידי במלאי

כמו כן אם ברצונך אתה יכול לבוא ולראות א המסך בעיניים ולבדוק במקום פיקסלים שרופים

והמחיר ..... גם יותר זול מנועה .....

ובכך אתה מצטרף לעוד חמישה חברי פורום שרכשו פה אתמול מסכים והינם מרוצים !!!

כמו"כ כדי לדוק אם המסך חדש ומתי הוא יוצר יש מאחורי המסך מדבקה שהיא במקרה גם מדבקת האחריות של דל ושם יש את תאריך היצור שהוא הקובע מבחינת דל לעניין שלוש שנים !!!

פורסם

A05

ומהם קודי המוצר של הגרסא הזאת לזיהוי הפאנל אתה יודע אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים