עבור לתוכן

איזה מעבד כדאי לקנות?? עבור משחקים חזקים מאוד???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600???

תודה לעוזרים!!

פורסם

לדעתי הE6600 יספיק לך,מה שקובע בעיקר במשחקים זה הכרטיס מסך,

תשקיע יותר על כרטיס מסך רציני וזיכרונות.

פורסם

לדעתי הE6600 יספיק,מה שקובע יותר במשחקים זה הכרטיס מסך

תשקיע יותר על כרטיס מסך וזיכרונות

למה שהוא לא ילך על הe6750 , שיותר חזק מ6600 , יותר חדש , ועולה פחות?...(חוץ מהיתרון אחד , שהוא מכפלה של 9 , במקום 8 , שיכול להיות שהיכולות oc של הe6750 , יכולות לסגור גם את הפער הזה..)..

אתה מוזמן אנחנו מנסים לארגן קנייה קבוצתית..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275198.0

פורסם
  • מחבר

כ. מסך אני לוקח את ה 8800GTS 640MB וזכרון 2GB בסטוק 1.

אז מעבד אני גם רוצה משהו טוב שיספיק להרבה זמן... וחשבתי על ה Q6600.

ובקשר ל E6750 אני לא רוצה לעשות אוברקלוק כי אני לא רוצה לבטל את האחריות...

אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק במחשב החדש בכלל...

אבל אני שואל... איזה מעבד יותר טוב... בלי אוברקלוק?

פורסם

כמה כסף יש לך?

בעיקרון Q6600 זה בחירה טובה לטווח הרחוק (במיוחד שאתה לא מתכנן OC) אם יש לך 1500 שקל להוציא על מעבד

אגב gjook ל e6750 אפשר לשנות מכפלה,זה 6-9 אם אני זוכר נכון,וזה בא ב8 בדיפולט

פורסם

E4300 בסטוק יעבוד עם משחקים חזקים כי כמו שנאמר.

במשחקים מה שמשחק את התפקיד הכי חשוב זה כרטיס המסך.

השאלה החשובה, תן לכסף לדבר... כמה אתה מוכן להשקיע?!

פורסם
  • מחבר

על מעבד 1600

פורסם

חכמה קצת להתייצבות מחירים אחרי ההורדה של ה -22 ותלך על ה Q6600 גם מרובע ליבות גם תדר ומכפלה גבוהים

עוד תקופה אם תרצה ביצועים נוספים תוכל לעלות את הבאס קצת ב OC

נראה לי שזה הפיתרון הכי טוב כרגע במחיר/תועלת/ביצועים והשקעה טובה לעתיד

פורסם

לפי דעתי לך על Q6600 יש כאלה שיחלקו על דעתי

אבל בוא אני יסביר לך מה הולך לקרות

עם שמעת עלcrysis זה ההתחלה של משחקי d10 ככה

שעם הגיעו לבטא של d10 ולא במלאו במחינות גרפיות(בנתיים)

אז תחשוב מה יהיה לך עוד שנה אחרי פיתוחים של תוכנות ומשחקים

עם פנטיום הולך ונעלם אז 4 ליבה יחזיק לך לתווח ארוך ממש אין עדין תוכנה ומשחק שמנצלות 4 ליבה

בקרוב יהיה... אז עצה שלי קח לך משהו שיחזיק לך לתווח ארוך אחרת לא עשיתה בזה כלום

וכמו שנאמר (כסף זה הדיבור הנכון)

פורסם

אם זאת המטרה של המחשב אני הייתי הולך על 2X5200 של AMD בחצי מחיר,ואת ההפרש שם על 8800GTX.

אני ממש לא מבין את השיקול לשים על מעבד כפול כסף,ועוד תוספת לא מבוטלת על לוח ל-C2D,ואני ברווז אם תרגיש בהבדל בישומים שלך. :nixweiss:

פורסם

אם זאת המטרה של המחשב אני הייתי הולך על 2X5200 של AMD בחצי מחיר,ואת ההפרש שם על 8800GTX.

אני ממש לא מבין את השיקול לשים על מעבד כפול כסף,ועוד תוספת לא מבוטלת על לוח ל-C2D,ואני ברווז אם תרגיש בהבדל בישומים שלך. :nixweiss:

הקטע שהוא רוצה מחשב שיחזיק לו לתווח ארוך

וגם תלוי בכיס שלו

אין מילים לתאר כמה המעבד quad טוב

ולפי דעתי אין כל כך הבדל בין gts ל gtx חבל להכפיל מחיר

על כרטיס שבטיפה יותר טוב ממליץ בחום על gts

פורסם

הקטע שהוא רוצה מחשב שיחזיק לו לתווח ארוך

וגם תלוי בכיס שלו

אין מילים לתאר כמה המעבד quad טוב

ולפי דעתי אין כל כך הבדל בין gts ל gtx חבל להכפיל מחיר

על כרטיס שבטיפה יותר טוב ממליץ בחום על gts

GTX הוא רמה אחרת מעל הGTS. אבל הGTS משתלם ביותר מבחינת עלות\ביצועים ולכן שווה לקחת אותו. בנוסף אם הוא רוצה מחשב לטווח הארוך אז חשוב שיקח מרובע ליבות כי ברגע שיצוצו תוכנות ומשחקים תומכים הוא לא ירוץ להחליף מעבד ויהיה לו מעבד מתאים. Q6600+8800GTS שילוב מנצח.

פורסם

אני שומע את הפיזמון הזה:"מחשב לכמה שנים טובות.." כבר כמה שנים.

די כבר עם המנטרה הזאת!בואו תעשו סקר למי יש מחשב יותר משנתיים שלוש?זה הזמן שמחשב "מחזיק" מבחינת יכולות לתוכנות עכשוויות.

ונראה לך שאם הוא יקנה Q6XXX אז הוא ישאר עם זה כמה שנים?!6?5? אני משוכנע שבעוד 3 שנים המחשב הזה יהיה רלוונטי בידיוק כמו ה-2X4600 או ה-2X5000.ושוב,אני ברווז אם הוא ירגיש הבדל ביישומים שיהיו לו עכשיו,וביישומים שיהיו לו עוד 4 שנים.אם על ה-Q6XXX הם ירוצו,אז גם על ה-2X4600/5000 הם ירוצו.

אז בוא תסביר לי ,למה להשקיע משהו היום בסכום X ,כאשר בסכום פחות מזה אתה קונה שילוש שלא תרגיש שום הבדל בינו לבין האינטל?(לא חלילה שאני נגד,אבל זה לא המקרה שלנו).הרי אני חותם לך שבעוד שנתיים/שלוש הוא שוב כאן עם רצון לשדרג כי המשחק "בלבומבה" דורש DX11??

פורסם

אני שומע את הפיזמון הזה:"מחשב לכמה שנים טובות.." כבר כמה שנים.

די כבר עם המנטרה הזאת!בואו תעשו סקר למי יש מחשב יותר משנתיים שלוש?זה הזמן שמחשב "מחזיק" מבחינת יכולות לתוכנות עכשוויות.

ונראה לך שאם הוא יקנה Q6XXX אז הוא ישאר עם זה כמה שנים?!6?5? אני משוכנע שבעוד 3 שנים המחשב הזה יהיה רלוונטי בידיוק כמו ה-2X4600 או ה-2X5000.ושוב,אני ברווז אם הוא ירגיש הבדל ביישומים שיהיו לו עכשיו,וביישומים שיהיו לו עוד 4 שנים.אם על ה-Q6XXX הם ירוצו,אז גם על ה-2X4600/5000 הם ירוצו.

אז בוא תסביר לי ,למה להשקיע משהו היום בסכום X ,כאשר בסכום פחות מזה אתה קונה שילוש שלא תרגיש שום הבדל בינו לבין האינטל?(לא חלילה שאני נגד,אבל זה לא המקרה שלנו).הרי אני חותם לך שבעוד שנתיים/שלוש הוא שוב כאן עם רצון לשדרג כי המשחק "בלבומבה" דורש DX11??

אחי זה מעבד 4 ליבה ..!!!!!!!!!!

עוד לא יצא תוכנה או משחק שמנצל 4 ליבות בנתיים אין יושבים על 2 ליבות

אז תחשוב רגע עש שינצלו 4 ליבות ולא עדין למקסימום יקח לפחות שנה עם לא שנתיים

ואז הוא יהנה מהמחשב שלו לעוד 3 שנים שזה גם טוב

רק עוד דבר קטן זה pc כל יום יוצא משהו שונה ואחר אז אל תיקנה מחשב וזהו

עם כבר קונים קונים תטוב ולא בוכים על חלב שנישפך

פורסם

אם הוא לוקח את ה q6600 אני מסכים עם זה שלפניי מה שיגביל אותו במחשב בעתיד זה בטוח לא המעבד

תחשוב שכרגע אין הרבה ישומים שדורשים אפילו כפולי ליבה , וכמה זמן הכפולי ליבה בשוק? שנתיים? טיפה פחות?

אז תחשוב עד שיצאו דברים שינצלו את ה4 ליבות וידרשו יותר מזה.. זה יקח הרבה יותר משנתיים שלוש.. במיוחד אם הוא יעשה למעבד איזה או סי חמוד..

אבל כמובן שאם הוא ירצה את המחשב למשחקים , אז עוד שנתיים הכרטיס כבר יתחיל להגביל אותו ואפילו פחות .. גם אם זה 8800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים