פורסם 2007 ביולי 2018 שנים לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזהכמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVEאיך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזובתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר)האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה?ולמה צריך את זה בכלל?ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזואני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים ה OVerDrive לא ניתן לביטול ע"י גורמים חיצוניים הוא בנוי בתוך המסך ולעיתים אף בתוך האלקטרוניקה של הפאנל הספציפי.חלק מהחברות כמו NEC וסאמסונכ מאפשרות בחלק מהמסכים שלהם לקבוע שני דרגות האצה אך לרוב לא ניתן לבטל את ה OverDrive לחלוטין שכן זמני התגובה יעלו באופן משמעותי(גם כיבוי ה RTA הוא בסה"כ דרגה פחותה של OVerDrive).אם אתה מעוניין במסך איכותי לגרפיקה ללא OverDrive ישנם דגמים שונים של NEC ואיזו אשר מגיעים ללא המנגנון הנ"ל.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא ניתן לבטל אותה, מצד שני המסך לא מציג כמות גדולה של קורנה אבל כן סובל ממריחות למרות השימוש ב OverDrive.לגרפיקה ה 971P יהיה מצויין אבל למשחקים מהירים כמו CS או UT2004 הוא פחות מתאים, לסרטים הוא מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.