עבור לתוכן

מלחמת גוגו מגוגו

Featured Replies

פורסם

מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?

פורסם

OMFG, אתה השני שקורא לזה "גוגו מגוגו" בפורום הזה :xyxthumbs: (זה גוג ומגוג, BTW)

ולדעתי זה סתם בולשיט...

פורסם

תהיה מלחמת גוגל מוגל, שבסופה יישארו רק 6 אנשים עם כאב גרון, יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון, שאם אתה מביא ביד, אז היד שלך תנשור

ואם אתה מביא ברגל, אז 2 הידיים שלך ינשרו, וסיפורים על העולם הבא (world 2.0) משהו עם 10 דיני javascript שאסור להמרות.

והכל כתוב בספרו של אורי זוהר "הציצו והביאו ביד, כי מחר גוגל מוגל" והיה רשום שם על התאומות הכוסיות מאפסילון 7 ועוד כמה דברים.

בקיצור, כל העניין הגיוני בדיוק כמו סיינטולוגיה.

פורסם
  • מחבר

שיהיה למישהו דעה רצינית בעניין,אז שיגיב .

פורסם

הדעה שלי הייתה רצינית לגמרי, רק שהיא מנוסחת בצורה לא סטנדרטית, צריך לחשוב מאית שניה לפני שמבינים אותה באמת.

פורסם

הקטע שהעולם עכשיו זה בטא...

אז אלוהים רוצה ליצור גירסת פרו (עכשיו אנחנו Bete 2.0, אחרי המבול אתה יודע), קיצר אז הוא יצור את מלחמת גוגל מגוגל, שתגמור על הגירסא הנוכחית ואז הוא יפרסם תפרו וכולם יקנו, מבין?

ואם אתה רוצה בכלל ללכת רחוק, אז לדעתי, החוק החדש של חסימת האתרים הפורנוגרפים רק מקרבת את הגאולה, ככה מלחמת גוגל מגוגל תהיה המלחמה של הצרכנים נגד רשתות האינטרנט בארץ....

עזבו, 5 וחצי בבוקר...

פורסם

כל מי שמאמין בתנ"ך אמור להאמין גם בזה..

בספר דברי הימים אם אני לא טועה..(שזה ספר נבואות למי שלא יודע) רשום שם על מלחמת גוג ומגוג..

לפי מה שהבנתי גוג זה שליט של עם.. והוא יארגן מדינות רבות שיעלו וירצו להכחיד את מדינת ישראל..

כמו כן יודעים שהארץ של גוג תהייה באסיה צפונית משהו כזה ככה לפחות קראתי.. שמה נמאת איראן לא?

בכל מקרה מלא מדינות יתחברו עם גוג ויעלו להכחיד את ישראל.. ובסוף ה' אחרי אלפי שנים שלא עשה ניסים או לפחות לא ניסים ממש גלויים..

אמור לעשות חתיכת נס ולהציל אותנו.. ואז להשמיד את כל האוייבים.. ואם אני לא טועה מכאן מתחיל העולם version 2.

יש מצב זה עוד יהיה בדור שלנו :)

בכל מקרה יהיו שיאמינו פה בדיון לה ויהיו שלא.. פשוט אל תרשמו שזה בולשיט כי אתם לא יכולים לדעת..

אבל זה יכול להישמע די הגיוני.. יש מלא מדינות ששונאות אותנו.. ובשמחה היו משמידות אותנו ואם היו מארגנים מלחמה ענקית הם היו מצטרפות להכחיד אותנו..

ומול כל השונאים שלנו.. כמה שהצבא שלנו חזק.. אני לא מאמין שלבד נוכל להתמודד מולם.. וכאן נכנס אלוקים..

(אני גם לא כזה בקיא בנושא.. אבל מחברים וסתם שמעתי דברים על זה.. אז זה אמור להיות ככה..)

פורסם

צפונית לנו?

זה סוריה ולבנון

פורסם

OMFG, אתה השני שקורא לזה "גוגו מגוגו" בפורום הזה :xyxthumbs: (זה גוג ומגוג, BTW)

תכלס, הייתי בטוח שמישהו פשוט הקפיץ את הת'רד הישן..

מה נסגר עם אנשים פה?

פורסם

גוגו מגוגו ;D אוי הנוסטלגיה.

ואגב, מעניין שכל פעם שיש מצב למלחמה, נאמר שהאויב הפוטנציאלי הוא איפה שגוג אמורה להיות עפ"י הנבואה S:

בקיצור, שום גוג ושום מגוג, מקסימום גוגל מגוגל D: המלחמה שאחריה מייקרוסופט יפסידו את האינטרנט לגוגל.

פורסם

לפותח הדיון,אחרי שראית את כל התגובות של הליצנים פה אתה מבין שזה לא ממש המקום לשאול את השאלות האלה כאן,בכל מקרה בהחלט יש הגיון אחרי הדברים,אתה יכול לחפש בגוגל מידע יש המון מאמרים..(באתרים מתאימים כמובן).

וזה הכי מפליא אותי שאין לאנשים מושג בדברים בסיסיים ביהדות ואחרי זה עוד שואלים שאלות מטומטמות לדוגמא:

"

הכל בולשיט

לדעתי אין ה' בכלל

הדתיים אומרים שהעולם קיים 3600 שנה משהו כזה

ולפני שבוע מצאו איזה חיה באנטרטיקה לפני 10000 שנה

עזבו אותכם הדתיים האלה חיים בסרט רע"

"

תקרא שוב את מה שרשמת ותגיד לי אם אתה לא צריך טיפול?

מה ניסגר איתך בן אדם

בוא נגיד שה' קיים

הוא עשה את כל העולם הזה כדי לעשות רק מלחמות?!

מה זה gta 200 ?

או שהדתיים מטורפים או שהה' במידה הוא קיים מטורף יותר מהם"

כמה חכם...

פורסם

^^ בהחלט ממליץ לקרא במיוחד לאלה שמבינים טיפה ביהדות,אולי יצחקו קצת על הבוקר במיוחד מכמה שורות מפילות...

פורסם

מספיק חכם להבין מה שאתה לא מבין,לבוא בטענות נגד משהו שאין לך מושג בו נשמע לך חכם? ואחרי זה עוד לרמוז לאנשים שהם צריכים טיפול...

פורסם

אני מאמין לכול מילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים