עבור לתוכן

OC ל - EVGA 8800GTS KO ACS3 320

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

חלקכם אולי זוכרים שהתלוננתי על ה 8600 GTS החדש שקניתי לאחר שהתברר שהוא כרטיס עגלה (בלי להעליב את אלו שיש להם אותו אבל הוא כן...) ;)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269570.0

לכן לאחר תיסכולים רבים של משחקים שעושים טובה שזזים בצורה חלקה החלטתי שאין ברירה ואני קונה כרטיס חדש.

זה הכרטיס -http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23

גרסת ה 320 MB ובינתיים אני רוצה לציין שאני מבסוט.

הקש ששבר את גב הגמל בנושא ה 8600 היה המשחק DIRT שפשוט לא זז ברזולוציה הטבעית של המסך שלי 1680/1050 ובכלל משחקים אחרים לא זז כמו שציפיתי ממחשב חדש ויחסית מושקע (בייחוד STALKER)

היה אתגר לא קטן לגרום לכרטיס הזה להיכנס למארז שחשבתי שהוא די גדול לפני אבל התברר כי הכרטיס הזה הוא ממש גדול לעומת ה 8600 שנראה פתאום כמו אנורקס ליד ה EVGA.

עשיתי 3DMARK 2006 על סטוק (הוא מגיע OC מהמפעל) וקיבלתי 9610 כמעט הכפלתי את התוצאה של ה 8600 :yelclap:

זהו רק רציתי לשתף את אלו שייעצו לי בשרשור ההוא שפתחתי ולספר איך התקדמתי

שאלה לסיום כל המשחקים רצים יפה מאוד חוץ מ STALKER הוא רץ הרבה יותר טוב אבל עדיין מרגישים שמשהו לא עובד חלק 100% האם גם אתם נתקלתם בזה ?

תודה לכולם.

8)

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון, תתחדש פעם שנייה :xyxthumbs:

דבר שני: אתה טוען שהרזולוציה הטיבעית שלך היא 1680/1050 זאות רזולוציה מטורפת יחסית, ובשביל להפעיל משחק על הזולוציה כזאות צריך המון זכרון מהכרטיס לכן יש לך קצת קירטועים בסטוקר, אני מאמין שעם גרסאה של 640 מגה זה לא היה קורה... אבל אל תתבאס זה כרטיס מטורף ואוכל את כל המשחקים לארוכת בוקר (כמעט) :xyxthumbs:

בשורה הסופית זה כרטיס חייה, אני גם מתכוון לקנות אותו עוד חודש. : ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ;D

תאמת אמרו לי לפני שכדאי לי ללכת על 640 מגה אבל ננעלתי על הכרטיס המדובר ובגרסה שלו של ה 640 הוא מאוד יקר.

בכל אופן בינתיים רוב המשחקים באמת רצים יפה מאוד, FEAR מדהים עלי ו CnC וגם HALO 2 ו DIRT כמובן.

אולי אני אשחק איתו קצת עם OC

:silly:

פורסם

אני לא יודע למה ציפית בהתחלה כשקנית 8600GTS בשביל רזולוצייה של 1680/1050 - זה פשוט טירוף.

לצפות מכרטיס בינוני ביותר להפעיל חלק משחקים ברזולוצייה כזו זה פשוט הסחפות..

אני האמת לא כל כך מאוכזב ממנו - בפילטרים הוא סבבה והוא מפעיל לי את רוב המשחקים חלק עם פילטרים על 1280X1024 עם FPS סביר ביותר..

לצפות ליותר מזה מכרטיס כל כך זול זה פשוט לא ריאלי..

נ.ב - אני בספק אם גם ה 8800-320 שקנית יחזיק לך כל כך הרבה זמן משחקים על רזולוצייה כזו עם פילטרים..

בשביל רזולוציייה כזאת + פילטרים הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על גרסאת ה 640.. סתם בשביל "ביטוח" לתקופה מעט ארוכה יותר..

פורסם
  • מחבר

מודה שבהתחלה לא ציפיתי שאני בכלל אחזור להתעסק עם משחקים שוב...

אז לא הקדשתי יותר מדי מחשבה לעניין, חבל.

אבל על הדרך אני קצת לומד וכמובן מעלה את הציפיות מהציוד, אוהב שאני מגיע לאופטימלי.

כרגע אני לא על 640 שזה היה מבחינתי אופטימלי ל 1680/1050 אבל אני על סט אפ שאני מפיק ממנו סבבה של חוויה.

חוץ מזה - הכרטיס נראה בן זונה :smile1:

פורסם

אני מרגיש תקיעות לפעמים בסטאלקר (8800 320mb gts )

פורסם

סטאלקר הזה משחק מטומטם עושה תקיות גם עם מערכות רציניות אז אל תשים לזה לב

פורסם
  • מחבר

תודה על העדכון אנשים חשבתי כבר שהמשחק הזה עושה פרנציפים אצלי, בינתיים גם הוא לא כזה משחק משהו

מישהו פה עם DIRT על סט אפ דומה לשלי במקרה ?

פורסם

לי עצמי יש את ה-GTS 320MB של LEADTEK, עושה תדרים של GTX כמו ענק, וזה עוד עם קירור ה-REFERENCE של NVIDIA, קירור ה-ACS3 של EVGA הרבה יותר טוב, תעשה לו אוברקלוק ופתרת את בעיית התקיעות בכל משחק שהוא :cool2::smile1:

פורסם
  • מחבר

כן גמל רעיון לא רע, אני אשחק איתו קצת באוברקלוק.

בכמה בערך אנשים מעלים את מהירות השעון והזכרון בכרטיסי 8800 מקוררים היטב ? בערך... ?

תודה

פורסם

יש ב - XBIT השוואת 8800GTSים בגרסת ה - 320MB, תציץ שם ותראה.

יש גם כמה ROUNDUPים ב - MADSHRIMPS.

פורסם

650/950

STOCK COOLING

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

אני רואה גם שב XBIT נבחר הכרטיס שלי מבין ה 8800, אחח הדברים שמרגשים אותי :'(

פורסם

יש ב - XBIT השוואת 8800GTSים בגרסת ה - 320MB, תציץ שם ותראה.

יש גם כמה ROUNDUPים ב - MADSHRIMPS.

קראתי בזמנו את השוואת ה-GTXים של ANANDTECH, ועל פי מה שכתוב שם, ה-ACS3 GTX של EVGA הגיע לאוברקלוק הכי גבוה לליבה (וזה של MSI הגיע לזכרונות הכי גבוהים, מצד שני, הביצועים הכי גבוהים היו של EVGA), וה-GTS 320MB אמור להיות אפילו בעל פוטנציאל אוברקלוק יותר גבוה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גמל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים