עבור לתוכן

E6600 @ Scythe NINJA Plus מגיע ל 70 מעלות, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C).

מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני?

בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא.

על הקירור יש את המאוורר סטוק.

איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום.

ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה.

מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו?

תודה רבה לעוזרים!

ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.

פורסם

לפרק ולשים משחה בעצמך. אולי לא שמו טוב. אולי שמו טוב והגוף קרור זז במהלך שינוע המארז.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה כי אתה יודע שהמעלות לא אמורות להיות ככה?

פורסם

המעלות צריכות להיות לפחות ב15 מעלות פחות.

עם איזו תוכנה אתה בודק? EVEREST?

פורסם

המעלות צריכות להיות לפחות ב15 מעלות פחות.

עם איזו תוכנה אתה בודק? EVEREST?

כרגע בקיץ המעלות יהיו יותר גבוהות מאשר במהלך השנה. קירור אוויר לא יכול להוציא טמפ' שנמוכה מטמפ' החדר. לי יש את הקירור הזה עם מעבד AMD 64 3000+ [שהרבה יותר קריר מE6600] והוא במנוחה על 37-38C.

הטמפ' של פותח הדיון גבוהות מהרגיל, וזה יכול לנבוע מ: משחה טרמית שלא מרוחה כראו, הקירור לא מותקן טוב, המארז "חונק" את הקירור[לי הייתה בעיה זו].

נסה לבדוק את הדברים שאמרתי שיכולים להוות את הבעיה. לגבי זה שהמארז "חונק" את הקירור פשוט תפתח את הדלת של המארז ותבדוק האם הטמפ' פתאום הרבה יותר נמוך.

פורסם
  • מחבר

שהמארז פתוח יורדות 2-3 מעלות.

בדקתי באוורסט ובTAT זה מעלה שתיים יותר מהEVEREST. אז לא נראה לי שזו בעיה של המארז.

כדאי להתקין מחדש את הקירור עם המשחה שבאה עם הקירור? או שלקנות AS5 או MX-1?

פורסם

כל משחה תוריד לך ב10 מעלות. רק צריך להתקין את הגוף כראוי ולשים משחה כראוי. אני משתמש עם MX-1 כי לא צריך למרוח אותה. שמים קצת באמצע ולוחצים.

פורסם

לפני שקופצים שהמשחה לא בסדר, תמרח שוב משחה ותחזור עם טמפ' חדשות.

(אני בספק אם הוא יחליף משחה זה יוריד לו 10 מעלות)

פורסם

הכוונה לא להחליף משחה לאחרת אלא לשים שוב משחה כראוי. (הסברתי את עצמי טוב לא...?)

פורסם
  • מחבר

זה הגיוני שבלי OC זה יגיע ל 62-63? בסטוק כאילו.

ועם העלאת קצת מתח ובאס זה כבר מגיע ל 70? (ב370 עם 1.35~)

כדאי לי ללכת אליהם או שאני ירכיב לבד? כי שילמתי להם על הרכבה 100 שקל :-\

פורסם

שלי בלי OC מגיע ל-62 מעלות ב-TAT

לכן התוצאה שלך הגיונית.

פורסם
  • מחבר

הגיוני? בשביל זה קניתי קירור ב 200 שקל? :s07:

הסטוק הגיע לי לאותם מעלות, אולי זה הוריד לי 2 מעלות במקרה הטוב.

פורסם

שאלה טפשית, אני מודה, אבל האם פתחת את המארז ובדקת שכיוון האוורור של המארז זהה לזה של כיוון המאוורר של האינפיניטי? זה נשמע כאילו האינפינטי לוקח אוויר מאזור הלחץ הנמוך, כלומר, "נלחם" בכיוון האוורור של המארז. אם זה המצב, פשוט מדובר בכיוון סיבוב מאוורר האינפיניטי שיש להפוך.

פורסם
  • מחבר

אם אני הבנתי אותך נכון אז המאוורר של ה ninja שלי הוא בכיוון של כל המאווררים במארז.

יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר אחד בדלת למטה שמכניס אויר ואחד בגב המארז שמוציא אויר, והמאורר של הנינג'ה מכוון למאוורר שב"גב" המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים