עבור לתוכן

משחקי 3D גורמים למסכים שחורים.+יציאה לTV לא מסוגלת להציג סרטים בקידודים מסויימים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה :P ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור.

בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC .

אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.

פורסם
  • מחבר

מישו? :hi:

פורסם

זה נורמאלי (לצערי) שהסרטים מוצגים על מסך אחד כריבוע שחור = הדבר נובע מאפשרות "הצגת וידאו במסך מלא" של הדרייבר של NVIDIA..

יש לך אפשרות לסדר את זה פחות או יותר על ידי בחירה בדרייבר שייציג לך את הסרט על מלוא המסך (המשני או הראשי) בנוסף לתצוגה הראשית בה מוצג הסרט..

כלומר, אתה יכול לבחור את אחד המסכים שיציג רק את הסרט ומסך השני יציג אותו רגיל בחלון עם כל הווינדוס וכו'..

אין לי מושג למה כל כך קשה לעשות CLONE אמיתי ולכלול בו גם את הוידאו בדבר ברור מאליו ..אבל ככה הם עשו את זה. ונכון, זה חרא..

ואכן, יש סרטים שמשום מה כן מוצגים בשני המסכים במצב ה CLONE.. לא עליתי על הסיבה המדוייקת לזה אבל זה גם אצלי ככה.. ההחנה שלי היא שמדובר בפורמט אחר של קובץ או משהו בסגנון ככה שהדרייבר לא מזהה שהופעל סרט..

*זה היה לי ככה גם ב 6600 וגם ב 7900 שהיו לי ..

עכשי ובדקתי את זה שוב עם ה 8600GTS שלי וזה כבר לא ככה.. אני כרגע צופה בכל הסרטים בCLONE בהצלחה על שני המסכים..

מצד שני כמה דברים השתנו - א', פעם היתה לי טלויזיה רגילה שהיתה מחוברת עם S-VIDEO ועכשיו זה LCD שמחובר ב D-SUB..

ב', התקנתי לפני כמה זמן קודקים חדשים ומעולים של CCCP עם FFDSHOW ואולי גם זה איכשהו קשור.. למרות שפחות נראה לי..

פורסם
  • מחבר

תודה לך, ג'אקו :)

סתם שאלה, מה לגבי הבעיה עם המשחקים? נשמע כמו בעיה בכרטיס מסך בכל מקרה - לא?

פורסם

לגבי זה, קשה לי להגיד.. כי לא ממש פרטת יותר מידי..

מה הכוונה במסך נהיה שחור ?

שחור ו...? מה קורה ? RESTART ? נתקע ? מה הלאה?? יש הודעת שגיאה ?

פורסם

J.Dog-Christ, קיבלת אזהרה על הקפצה, זוהי האזהרה הראשונה שלך בשלישית אתה תורחק/תושתק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים