עבור לתוכן

מכירים לוח ציור דיגיטאלי Genius Pen Sketch 9x12?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי.

כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4),

ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח.

מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת.

אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER.

השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין.

תודה

פיני

פורסם

ההבדל הוא בחומרה.

הלוח של Wacom מסוגל לעבוד עם כמה עטים שונים, העטים הם אלחוטיים וללא בטריות.

לא אמרת איזה דגם של Wacom, אבל לפחות חלק מהם מזהים בנוסף לדרגות לחץ גם זוית, מה שמאפשר לך עוד רמה של שליטה.

בכלל, ההבדל בין לוח של Wacom ללוח של Genius זה בערך כמו ההבדל בין פוטושופ ל- Microsoft Photo Editor.

פורסם

יש פה מישהו שעובד עם לוח של Genius, אני אבקש ממנו להגיב פה.

פורסם

בכלל, ההבדל בין לוח של Wacom ללוח של Genius זה בערך כמו ההבדל בין פוטושופ ל- Microsoft Photo Editor.

^^^

טיפה מוגזם.

עבדתי על WACOM ועכשיו מטעמי תקציב בעיקר אני משתמש ב GENIUS

אז ככה: רמת הבניה והחומרים זה מרגיש זול בטח ביחס לWACOM

הWACOM הוא כלי מעולה וסטנדרט בשוק,

אבל

לעבודה חובבנית ואפילו מקצועית "לייט" ה GENIUS מספיק בהחלט ואפילו מפתיע לטובה-העט מדייקת גם במהירות של רישום ומגיבה יפה מאוד ללחץ

לדעתי ההבדל במחיר לא משאיר לך הרבה מקום להתלבטות, לך על הדגם הזול, הדגם היקר הוא בעיקר לבעלי מקצוע שהולכים להרוויח מהשימוש בו

והמחיר שלו בהתאם כי הוא מספק ערך מוסף חשוב אבל זה זניח למשתמש ה"רגיל".

פורסם
  • מחבר

ex_, תודה על המידע.

מה אתה עושה על ה-GENIUS? איורים? באיזה סגנון?

אתה יודע אם הוא תומך בתוכנות אנימציה ועריכה, כמו אפטר?

[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 22:24:16

לא אמרת איזה דגם של Wacom

Boomerang,

האם הדגם Graphire של Wacom מקביל ל-Genius?

אני חשבתי על הדגם Intuos3 A4 של Wacom.

פורסם

ה- Intous 3 הוא באמת לשימוש מקצועי. לי יש את ה- Intous הראשון (בלי פסי המגע והכפתורים הנוספים).

הבעיה עם ה- gaphire שהוא קצת קטן מדי (גם 9x12 זה מאוד קטן), אבל אני לא יכול להגיד שבפיצ'ר ב- intous של זיהוי הזוית אני ממש משתמש.

נראה לי שבקטע של תמיכה בתוכנות לא צריכה להיות בעיה לאף אחד מהם. כבר יצא לי להשתמש בעט פשוט בהרבה ולא נתקלתי בתוכנה שאמורה אבל לא מצליחה לזהות את הלחץ שלו.

מה שכן, ל- Wacom אתה יכול לתת הגדרות לכל תוכנה בנפרד בקלות יחסית, ואתה גם יותר יכול לסמוך עליהם על תאימות (לויסטה למשל).

יש את ה- Gaphire XL A5 בגודל קצת יותר סביר (15x20 ס"מ, נדמה לי), הוא נמכר אצל אריג'נט ב- 1350 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים