פורסם 2007 במאי 2918 שנים ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחורזה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתיניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזרלמישהו יש רעיונות??אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;Dעריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מצטרף לשאלה לי יש 8800על הטלויזיה אני רואה שחור לבןהיה לי כרטיס קודם ועליו ראו צבעוני
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר הבעיה שלך סביר להניח היא בשיטות שידור תחליף בינהן עד שיהיה צבעוניעכשיו הבעיה אצלי שלא רואים כלום מכיוון שהוא חושב שיש לי טלוויזיית HDTV ולא CRT
פורסם 2007 במאי 3018 שנים יש לך ביכלל כרטיס מסך של ATi, תנסה בדרייבר שלהם, מה אתה מנסה ביכלל בדרייבר של Nvidia
פורסם 2007 במאי 3018 שנים drbrain - כבר עניתי לך בנושא שפתחת ולא החזרת תשובה - תנסה לחבר רק מהחיבור הכחול במתאם של הכרטיס מסך לטלויזיה.לפותח הנושא - תפרט איך חיברת את הכרטיס לטלויזיה.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים תשובה ל-LIRANSחיברתי RCA לכבל הכחול בכרטיס המסך ובטלויזיה לחיבור S-VIDEO ואין תמונה בכלל
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר drbrain - כבר עניתי לך בנושא שפתחת ולא החזרת תשובה - תנסה לחבר רק מהחיבור הכחול במתאם של הכרטיס מסך לטלויזיה.לפותח הנושא - תפרט איך חיברת את הכרטיס לטלויזיה.חיבור S VIDEO שמומר לRCA והוא מתחבר לטלוויזיה בחיבור הAV שלה
פורסם 2007 במאי 3118 שנים drbrain - חיברת כבל שמצד אחד יש לו rca ומצד שני s-video או שסתם התבלבלת וזה כבל rca שמתחבר לחיבור rca בטלויזיה?morangal - אם אני לא טועה אמור להגיע עם הכרטיס שלך כבל שמתפצל לs-video + 3 rca. (החיבור בכרטיס עצמו הוא לא s-video לא להתבלבל) יש לך שתי אפשרויות לחבר את הטלויזיה בעזרת כבל כזה:1) חיבור כבל s-video מהכבל של הכרטיס לטלויזיה.2) חיבור כבל rca לטלויזיה מהחיבור הכחול בכבל של הכרטיס.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר נכון החיבור הוא דומה לS VIDEO אבל יש לו יותר פינים אני ידעתי איזה חיבור לחבר לו גם S VIDEO לא יתאים פיזיתזה טעות שלי שכתבתי S VIDEO דרך אגב איך קוראים לחיבור הזה?לעניננו אני קניתי את הכרטיס מסך משומש ולא קיבלתי את החיבור שלו אבל יש לי בבית חיבורים שמתאימיםזה עבד לי עד עכשיו אם כרטיסים אחריםיתכן ומאחר והוא מתייחס לחיבור טלוויזיה בתור HDTV אז צריך את החיבור שמתפצל לשלושה חוטים כמו שאמרתה??בכל מקרה אין לי את החיבור הזה היכן אפשר לקנות אותו איך הוא נקרא?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני לא יודע איך קוראים לחיבור הזה ואיפה לקנות. על פי חיפוש בגוגל לא מצאתי ממש שם אלא פשוט כבל 9 פינים לhdtv/s-video. (יש גם כבל 7 פינים לhdtv בלי s-video, תלוי בכמה פינים יש בכרטיס שלך).תנסה לשאול בחנויות מחשבים או אחרות שנראה לך שיש להם.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים drbrain - חיברת כבל שמצד אחד יש לו rca ומצד שני s-video או שסתם התבלבלת וזה כבל rca שמתחבר לחיבור rca בטלויזיה?morangal - אם אני לא טועה אמור להגיע עם הכרטיס שלך כבל שמתפצל לs-video + 3 rca. (החיבור בכרטיס עצמו הוא לא s-video לא להתבלבל) יש לך שתי אפשרויות לחבר את הטלויזיה בעזרת כבל כזה:1) חיבור כבל s-video מהכבל של הכרטיס לטלויזיה.2) חיבור כבל rca לטלויזיה מהחיבור הכחול בכבל של הכרטיס.בכרטיס המסך יש חיבור 7 פינים עם מתאם ל-RCA ול-S-VIDEO כאשר ניסיתי דרך RCA אין תמונה ניסיתי דרך S-VIDEO רואים שחור לבןניסיתי להחליף שיטת שידור אין שינויהאם יש מתאם או שידוע עם זה עובד דרך חיבור DMI עם מתאם ל-SVIDEO
פורסם 2007 ביוני 418 שנים drbrain - אתה בטוח שהמתאם הזה הגיע עם הכרטיס מסך?ל-7 פינים אמור להיות רק hdtv שזה 3 חיבורי rca.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר טוב נפתרה הבעיה השגתי את החיבור שבתמונה באדיבותו של xVertigo וזה עבד ותודה גם לLIRANS על הייעוץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 518 שנים drbrain - אתה בטוח שהמתאם הזה הגיע עם הכרטיס מסך?ל-7 פינים אמור להיות רק hdtv שזה 3 חיבורי rca.אני יסביר יותר טובבכרטיס המסך יש חיבור של 7 פינים שאליו חיברתי מתאם שעליו יש יצאה S-VIDEO ו-3 יציאות של RCA1) חיברתי ל-S-VIDEO ורואים שחור לבן כמובן שיניתי שיטת שידור אותו הדבר2) חיברתי לציאה כחולה של RCA ואין תמונה על המסך הטלויזיהמכאן איך אנחנו ממשיכים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.