עבור לתוכן

נער למד דרך האינטרנט לפוצץ כימיקלים ואיבד את עינו

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תשווה.

אני כבר שנתיים מתעסק בחומרי נפץ בסגנון ופלאשים וכו', ולא היו לי שום תאונות. יודע למה?

אם רוצים להתעסק בדבר מסוכן שכזה, עושים את זה בזהירות על.

1- לא בקיץ, חום הוא האויב הגדול ביותר בעסק הזה, חומרים פחות יציבים יכולים פשוט להתפוצץ מעצמם.

2- לא עומדים בקו ישר מול הפיצוץ בשביל לראות אותו.

מביאים מצלמה, שמים אותה במקום בטוח שתוכל לצלם את הפיצוץ בוידאו, והולכים להתחבא מאחורי עץ.

3- לא מפוצצים דברים בכלל "בשביל לראות פיצוץ". זה מפגר.

אז אם כבר מכינים רקטה או משהו, או רוצים לבדוק עד כמה הוא חזק, אבל לפוצץ בשביל לראות את הפיצוץ זה אידיוטי.

פורסם
  • מחבר

נכנסת לקישור שנתתי? הוא רצה להכין משחה מתפוצצת בשביל בדיחות, המרחק של הבנאדם למשחה בזמן הפיצוץ הוא אפסי.

דרך אגב, קניתי אתמול honey bee עם סימולטור, סוללה נוספת ועוד כמה חלקים - תודה על העזרה שלך בנושא!

פורסם

אל תשווה.

אני כבר שנתיים מתעסק בחומרי נפץ בסגנון ופלאשים וכו', ולא היו לי שום תאונות. יודע למה?

אם רוצים להתעסק בדבר מסוכן שכזה, עושים את זה בזהירות על.

1- לא בקיץ, חום הוא האויב הגדול ביותר בעסק הזה, חומרים פחות יציבים יכולים פשוט להתפוצץ מעצמם.

2- לא עומדים בקו ישר מול הפיצוץ בשביל לראות אותו.

מביאים מצלמה, שמים אותה במקום בטוח שתוכל לצלם את הפיצוץ בוידאו, והולכים להתחבא מאחורי עץ.

3- לא מפוצצים דברים בכלל "בשביל לראות פיצוץ". זה מפגר.

אז אם כבר מכינים רקטה או משהו, או רוצים לבדוק עד כמה הוא חזק, אבל לפוצץ בשביל לראות את הפיצוץ זה אידיוטי.

לא, זה פשוט אידיוטי להתעסק עם חומרים מאולתרים. :bash:

אני סלק פצצות בצבא, וראיתי מספיק דברים "מוזרים" שקורים עם תחמושות וחומרים תקניים.

עם כל הכבוד אנשים שמתעסקים בדברים כאלו עוברים על החוק ומסכנים את חייהם וחיי אחרים.

Pika- נראה לי שאתה קצת היפר :screwy:, לאור הדיון הזה והדיון הקודם על רשיונות לנשק.

יש כדורים לזה אתה יודע. :lol:

בכל מקרה אני ממליץ גם לצוות האתר לסגור ולהוריד דיונים שמסבירים על הכנה ותפעול של חומרים כאלו.

למניעת הסתבכויות משפטיות בעתיד. :o

פורסם

::)

מסכים עם כל מילה

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם רשיון לנשק? הגיע הזמן שבנאדם במדינה הזאת יוכל להחזיק נשק להגנה עצמית ולא יהיו לו בעיות.

פורסם

אוי ואבוי אם זה יקרה. ::)

על כל דבר קטן אנשים פה ישלפו אקדח.

פורסם
  • מחבר

אפשר להגן כנגד מקרים כאלו:

הגבלת מס' הכדורים שניתן לרכוש

הגבלת גיל

שלילת רשיון לבעלי עבר פלילי בעקבות תקיפה/שוד וכדומה

החמרת הענישה לאנשים עם אצבע קלה על ההדק

חובת יריית אזהרה באוויר לפני ירייה לכיוון התוקף(למעט מקרים מאד ספציפיים שיוגדרו בחוק)

לא בעיה למצוא עוד.

פורסם

מה הבעיה עם רשיון לנשק? הגיע הזמן שבנאדם במדינה הזאת יוכל להחזיק נשק להגנה עצמית ולא יהיו לו בעיות.

לא קראתי את הדיון הנ"ל, דיברתי על הקטע של הכימיקלים "והפצצות" הביתיות

אבל בנושא הנשק, מה רע בשיטה שנהוגה בישראל? מוציאים רשיון (בגיל נורמלי), צריך לעבור רענון כל זמן מה כדי לחדש אותו ויש פיקוח.

אתה באמת רוצה להיות כמו ארה"ב שבה כל אחד יכול לקנות נשק "בסופר"?

פורסם

אין נשק, אין בעייה. :nixweiss:

ראיתי בצבא שלי גם מספיק דברים מעניינים שקורים עם נשק.

ואם תסתכל החוצה תראה מספיק אנשים שאינם מאומנים מספיק או בעלי הפרופיל נפשי היציב לאחזקתו.

יכול להיות שאתה בחור יציב וסבבה, עברת קורס מאבטחים, שולט בכלי ובעצמך,

ואם הייתי פקיד רישוי כלי יריה הייתי בשמחה מחלק לך רשיון של כבוד.

אבל זה לא המצב שקיים בישראל כיום. :bash:

יש מספיק נשק בחוץ, לא צריך עוד. :nono:

פורסם

אי אפשר להוציא רשיון נשק בישראל בלי שתוכיח שאתה באמת צריך אותו (מגורים או עבודה באזור סיכון) או אם אתה יוצא מערכת הבטחון בדרגה בכירה.

פורסם
  • מחבר

לא קראתי את הדיון הנ"ל, דיברתי על הקטע של הכימיקלים "והפצצות" הביתיות

אבל בנושא הנשק, מה רע בשיטה שנהוגה בישראל? מוציאים רשיון (בגיל נורמלי), צריך לעבור רענון כל זמן מה כדי לחדש אותו ויש פיקוח.

אתה באמת רוצה להיות כמו ארה"ב שבה כל אחד יכול לקנות נשק "בסופר"?

עד כמה שאני יודע בארץ רוב האוכלוסיה לא יכולה לקבל רשיון אלא רק אנשים עם סיכון גדול במיוחד כמו מישהו שעובד וגר ביו"ש, נהגים של ברינקס, עובדי משטרה, מאבטחים ועוד. המצב הזה לא תקין משום שהאזרח הפשוט שסה"כ רוצה להתגונן כנגד הפורץ הממוצע שהיום מגיע בעצמו עם נשק או חמום מוח בים שהביא סכין 14" כדי לחתוך אבטיח וכו' לא יכול לקבל רשיון.

אין נשק, אין בעייה. :nixweiss:

ראיתי בצבא שלי גם מספיק דברים מעניינים שקורים עם נשק.

ואם תסתכל החוצה תראה מספיק אנשים שאינם מאומנים מספיק או בעלי הפרופיל נפשי היציב לאחזקתו.

יכול להיות שאתה בחור יציב וסבבה, עברת קורס מאבטחים, שולט בכלי ובעצמך,

ואם הייתי פקיד רישוי כלי יריה הייתי בשמחה מחלק לך רשיון של כבוד.

אבל זה לא המצב שקיים בישראל כיום. :bash:

יש מספיק נשק בחוץ, לא צריך עוד. :nono:

תקרא את ההודעה שלי אחת אחרי זאת שציטטת.

פורסם

עד כמה שאני יודע בארץ רוב האוכלוסיה לא יכולה לקבל רשיון אלא רק אנשים עם סיכון גדול במיוחד כמו מישהו שעובד וגר ביו"ש, נהגים של ברינקס, עובדי משטרה, מאבטחים ועוד. המצב הזה לא תקין משום שהאזרח הפשוט שסה"כ רוצה להתגונן כנגד הפורץ הממוצע שהיום מגיע בעצמו עם נשק או חמום מוח בים שהביא סכין 14" כדי לחתוך אבטיח וכו' לא יכול לקבל רשיון.

תקרא את ההודעה שלי אחת אחרי זאת שציטטת.

כל ההגבלות שתחשוב עליהם לא יעזרו לגופות. :'(

להרוג עם נשק חם זה קל ומהיר.

לפחות עם נשק קר אתה יכול לשנות את דעתך במהלך העימות ולנתק מגע. :bash:

פורסם

אי אפשר להוציא רשיון נשק בישראל בלי שתוכיח שאתה באמת צריך אותו (מגורים או עבודה באזור סיכון) או אם אתה יוצא מערכת הבטחון בדרגה בכירה.

וטוב שכך

במקום דקירות ומכות יהיו כאן יריות

לא תודה

המצב הזה לא תקין משום שהאזרח הפשוט שסה"כ רוצה להתגונן כנגד הפורץ הממוצע שהיום מגיע בעצמו עם נשק או חמום מוח בים שהביא סכין 14" כדי לחתוך אבטיח וכו' לא יכול לקבל רשיון.

כי זה מה שאני רוצה לראות שאני הולך לים, אנשים שולפים אקדחים... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שאדם שמגן על עצמו יהרוג את התוקף בלי להיפצע מאשר שהתוקף יפצע אותו בינוני/קשה והוא ישאר נכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים