עבור לתוכן

LG L1970HR vs Samsung 931B מה עדיף??

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום.................

תודה מראש!!

פורסם

אני עבדתי עם דואל דיספליי של 932B ו-1970HR אחד ליד השני במשך כמה ימים, ואני יכול להגיד שאף מקרה אל תלך על הסמסונג! האיכות שלו לא מתקרבת לאיכות של ה-LG, התמונה אדומה מדי, הצבעים לא מדוייקים וחדים (אבסולוטית, לא בהשוואה ל-LG), ורואים ריבועים כאלה במסך.

יש לי פה למטה 931B שעוד לא נפתח, אבל אני חושב שהוא אותו דבר כמו ה-932, ואם זה המקרה אז ה-LG בהחלט שווה את ה-400 שקלים האלה.

פורסם
  • מחבר

המון תודה :) אתה תפתח את ה931B כדי לראות אותו? אולי הם שונים........

עוד תגובות???

וואו וכמעט שכבר קניתי את הסאמסונג........

פורסם

אני הולך להביא מלמטה ולבדוק, אבל קודם אני יפנה לו מקום על השולחן.

אם יש לך איזה אתר עם הרבה תמונות צבעוניות וכאלה זה יהיה נחמד, אבל לא חובה...

זה יקח לי כמה דקות לארגן פה ואז לפתוח אותו, אז אני אחזור עם התרשמות עוד בערך חצי שעה :xyxthumbs:

עריכה:

אוקיי, אז אחרי 20 ומשהו דקות עם שניהם ראש בראש יש לי כמה מסקנות.

דבר ראשון, ה-931 הפתיע אותי לטובה, וכל הבעיות שתיארתי בתגובה הקודמת בקשר ל-932 לא קיימות!

הצבעים במסך טובים יחסית, ואחרי קצת משחק עם הקונטרסט הם השתפרו.

לא הצלחתי להבחין בגוסטינג במהלך קצת משחקים שניסיתי, וזה טוב.

טקסט נראה דיי טוב, אבל ב-LG הרבה יותר. יש משהו שעושה לי קצת כאב ראש בקריאה עם הסמסונג...

באופן כללי משהו במסך הזה מפריע לי. קשה להסביר את זה, אבל ה-LG נראה באופן כללי יותר טוב בכל הקטגוריות (צבעים, טקסט, חדות תמונה ומשחקים). אולי צריך לכוון עוד קצת את הסמסונג, אבל אני עדיין לא מחליף את ה-LG שלי בשבילו. רואים ב-LG יותר "רך" מאשר הסמסונג, וזה יותר נעים לעבוד ככה.

לסיכום, ה-931B הפתיע אותי לטובה לעומת ה-932B היותר ממאכזב, והחזיר את אמוני במסכי ה-LCD של סמסונג, אבל ה-1970HR של LG הוא בהחלט המנצח פה, ושווה לדעתי תוספת של 400 שקלים.

2005221007562.jpg

:xyxthumbs:

פורסם

נחמד מאוד... ד"א גם אני עובד עם 1970HR ואני מאוד מבסוט ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים