עבור לתוכן

כמה שאלות על הבדלים בין לוחות אם..

Featured Replies

פורסם

שלום..

בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק..

אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי...

בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט...

השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני)..

ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה...

כמו כן גם את לוחות האסוס, P5B...

אשמח אם תאירו מעט את עיניי בנושא כדי שאוכל לבחור לוח טוב בלב שקט..

תודה מראש!

פורסם

אני לא יודע כל כך מה ההבדלים,חוץ מהS3 והDS3 ,שההבדלים ביניהם זה הקבלים(לא כבל,קבל,זה רכיב אלקטרוני),הקבלים של הDS3 עמידים יותר בחום.

בכל מקרה,הS3 REV 3.3 ,יספיק לך,אפילו אם אתה רוצה לעשות OC,הוא לוח מצוין,וOCר סביר(לפי דעתי סוגר את ה400MHZ,לא?),אתה יכול ללכת עליו בראש שקט.

הנה השוואה בין הDS3 לDS3P ולDS4:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2456,2455,2454

(פתחו כבר דיון דומה,וsmalul ,הביא את הלינק,אז....קרדיט לsmalul)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים