פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני מעונייין לברר אם משהו מתמצא באחריות למחשב נייד בארץכמה שנים מקבלים אחריות למחשבים ניידים דוגמא DELL HP ASUS ACERמבדיקה הראשונית שעשיתי מול חברות שמייצגות את DELL ו ASUS בארץאי אפשר להביא נייד מחול ולקבל עליו אחריות בארץ במידה ומשהו יקרה למחשב ב HP ו ACER עוד לא יצא לי כי אני לא משוכנע מי היבואן הרשמי של החברותאם משהו כבר הביא מחשב נייד מחול ובטח מבין באיזה הבדלים במחירים מדובר בהשוואה לארץ,ויכול להגיד לי בוודאות ולהמליץ לי על משהו בנושא אני מאוד מאוד אודה לותודה לכולם מראש
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים דל נותנים אחריות בינלאומית בארץ, אבל רק על חלפים לא כולל עבודה. acer עד כמה שאני זוכר לא, כנ"ל אסוס. לגבי HP אני לא בטוח. לנובו ואפל בוודאות נותנות אחריות בינלאומית מלאה בארץ.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים לHP יש נציגות רשמית בארץ אז הם מיבאים את עצמם . ACER מגיע דרך ניופאן, אבל אני לא יודע אם זה ערוץ בלעדי או לא. לניידים של TOSHIBA יש אחריות בינלאומית מלאה ובארץ תיקון מתבצע דרך חברת "מפעיל".
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אוקי אנשים מכל זה לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות ואיזה דגם כן מביא כיסוי מלא פה בארץ לפחות לשנה הראשונה?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כל הדגמים של לנובו(ibm לשעבר) ואפל. כנראה שגם טושיבה אבל אני מאד לא ממליץ להסתמך על היבואן פה בארץ.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר אז מה עושים במקרים האלא? אני מת להביא LAPTOP טוב ששיהיה לי עליו איזשהיא אחריות פה או להכין לעצמי מחשב HTPC כבר לא יוד'ע מה לעשות חייב עזרה התייעצות משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.