פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ניסיתי להרכיב קירור חדש והמעבד נפל לי ואיזה 3-4 פינים התעקמו לי.סידרתי אותם כמה שאני יכול והכנסתי למקום שלו,הוא יושב טוב.אבל שאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי כמה שניות.באיתור בעיות על הלוח אם קיבלתי את המס' 9 אף שמן הסתם הבעיה היא במעבדהמעבד שלי הוא amd athlon 64והלוח abit kv8 proמה אפשר לעשות?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר מקרה דומה מאוד אבל עדיין לא אותו מקרהאצלי לא נשבר (עוד) כלום.עדיף שאני אקח את זה לזיגזג במקום לנסות לבד לא? חבל שסתם ישבר לי פין.אני אברר אצלהם מחיר
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים יאו!!!!!!!!!!!!! בידיוק כמו שלי בידיוק נכבה אחרי 5 שניות אחי אין מעבד. זהו מת . אתה יכול לנסות משהו אחרון לנקות אותו עם אלכוהול ולמרוח משחה טרמית ולחזק את הקירור ( המקורי ) טוב טוב ולהפעיל אם לא . הלך . לי אותו מקרה קניתי מעבד חדש... AMD DUAL CORE 4.2 עכשיו הצלחתי להפעיל הכל עובד! פשוט סמתי אותו בזהירות אחר כך משחה טרמית וסלאמת
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר זה לא קשור למשחה הטרמית.ואני מקווה שיש לי תקציב למעבד.קיצר לקחתי את זה לזיגזג,הם אחלה לא לקחו כסף והשארתי את זה אצלהם לבדיקה... נקווה לטוב
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים גם אני ברוב חוכמתי הצלחתי לעקם פעם רגליים במעבד. ניסיתי בהתחלה לתקן את זה לבד אבל לא היתה לי פינצטה מספיק קטנה בבית. התחלתי לחשוב למי יש פינצטות קטנות וידיים טובות ובסוף הגעתי להברקה הגאונית - השען!הצעה שלי - קח את המעבד שלך לשען קרוב לביתך, אם הוא שען נחמד, הוא ינסה ליישר לך את הרגליים המעוקמות. לי זה עבד והמעבד בנתיים סוחב שלוש שנים אחרי התקרית המצערת.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר כל הרגליים מיושרות(אני חושב) אבל המעבד לא עובד ליישרתי עם אולר שהיה לי על השולחן.קיצר נראה לי זה חמור יותר,אולי הוא נהרס מהמכה..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים סליחה על השאלה אבל אתה בטוח שאתה יודע להרכיב מעבד? עשית זאת בעבר?אני עיקמתי את המעבד שלי שניסיתי להרכיב אותו לא נכון, יש מעין מנוף קטן שצריך להרים לפני שאתה מכניס את המעבד למקום ואני לא ידעתי את זה בכלל.אתה יודע על מה אני מדבר?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר כן.. אולר קטן כזה,עשה אחלה עבודה.בקשר לגשר הזה,באמת לא הבנתי מהו,אבל עובדה שהמעבד יצא עם הצלעות קירור,סימן שעד עכשיו הגשר היה אותו דברקיצר נראה מחר מה הם יגידו
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר מסתבר שאני כזה אהבל (לא שאני מחדש לכם משהו) שהכנסתי את המעבד שהגשר סגור,ולא הבנתי איך המעבד לא עובד אז יש שמץ של סיכוי... וד.א שמתי לב שזה באופנה עכשיו להרוס מעבדים אה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר חח לא.. ממש לאפשוט הפעם האחרונה שעשיתי זאת הייתי בP3 ואם זיכרוני אינו מטעני אין שם כזה גשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.