עבור לתוכן

בעיה בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?

פורסם

אתה מתכוון לאתר כמו IQPC למשל?

אני אשמח אם תבדוק למשל כשאתה לוחץ על "בנה לך מחשב"

אתה רואה את הסכום הכללי של הבנייה..כי לי זה לא עובד ואני רוצה לדעת אם זו אותה בעיה

פורסם

ה IQPC, זה לא עובד, פשוט כי הם צריכים להחליף את:

<form name=form1 method=post ID="Form1" action='buildComputerFinal.asp' class="landscape">

ב

<form name=Form1 method=post ID="Form1" action='buildComputerFinal.asp' class="landscape">

ואת

<form name=form2 method=post ID="Form2">

ב

<form name=Form2 method=post ID="Form2">

בקוד של העמוד שלהם.

פורסם

א זה בעיה אצלם ולא אצלי?

פורסם

כמו כל אתר ישראלי טוב מי שעשה אותו אף פעם לא שמע על FireFox ולא בדק האם האתר עובד עליו...

כשיש בעיות באתרים, במיוחד ישראלים, מרבית הפעמים זה בעייה באתר (אתה גם בקלות יכול ללכת ל tools, javascript console לעשות שם ניקוי, ואז לנסות לעשות את הפעולה שלא עובדת, ולראות מה הבעיה).

פורסם

ה IQPC, זה לא עובד, פשוט כי הם צריכים להחליף את:בואתבבקוד של העמוד שלהם.

אפשר לעשות את זה כתיקון של גריסמונקי?

פורסם

אני מניח שכן, אפשר באותה מידה לשלוח מייל לאחראי אתר / להרים אליהם טלפון ולהפנות אותם לדיון פה.. זה סה"כ לשנות 2 אותיות בעמוד.

פורסם

מה בעצם הבעיה שם? נכנסתי לאתר, שוטטתי בין המוצרים, הכנסתי והוצאתי מסל הקניות, עשיתי הכל חוץ מלהירשם ולקנות בפועל. איפה הבעיה?

איפה עוד יש בעיות? אם זו בעיה בכל אתר שמשתמש בג'אווהסקריפט, יכול להיות שזו בעל זאת בעיה בדפדפן. אולי התקנת את NoScript? ההרחבה הזו חוסמת כל ג'אווהסקריפט שלא אישרת להריץ.

פורסם

יש את הבעיה של פותח הדיון (שהוא לא פירט) ויש את הבעיה בחנות הזו, תחת החלק של "בנה את המחשב בעצמך" לא בקניות הכלליות.

פורסם

הוא התקין או עידכן את הג'אווה ביכלל? :kopfpatsch:

פורסם

אין קשר בין גאווה לגאווהסקריפט (ותוריד את האנימציה המעצבנת בחתימה שלך).

פורסם

יש את הבעיה של פותח הדיון (שהוא לא פירט) ויש את הבעיה בחנות הזו, תחת החלק של "בנה את המחשב בעצמך" לא בקניות הכלליות.

אה, לא ראיתי את זה במקור. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים