עבור לתוכן

נמאס מטאל, צריך לרענן את אוסף המוסיקה. יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון.

לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית :silly:.

אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, נתחיל בצעד קטן. פרוגרסיב רוק :xyxthumbs:.

רשימה מינימלית של דברים מוכרים:

Pink Floyd

King Crimson

Porcupine Tree

Genesis

Yes

עריכה:

אם אתה רוצה משהו קצת יותר מרוחק תגיד.

פורסם

גראנג'

פוסט גראנג'

מוזיקת עולם

רגאיי

בלוז

מוזיקה קלאסית

פרוג רוק

פוסט רוק

רוק קלאסי

הארד רוק

רק תבחר ;)

פורסם

בחתימה שלי אתה יכול לראות אומנים של טראנס - טראקים

אתה מוזמן לנסות את הסיגנון ואם הוא גורם לך למשהו בגוף

נדלקת!

אבל תמיד תלוי איזה אתה שומע חחח תשמע את Bloom Of A Day

על וואליום גבוהה

ותגיד מה דעתך

פורסם

DRUM 'N' BASS

פורסם

Dire Straits

פורסם

Guns & Roses

Aerosmith

Foo Fighters

פורסם

אם נמאס לך מTaal אתה יכול לעבוד אל אחר.

ולעניין, תנסה Reggae, בוב מארלי משהו טוב.

פורסם

מציע לך לשמוע הDOORS - השירים הכי הזויים שתשמע בחיים שלך.

פורסם

Muse

Red Hot Chili peppers

papa rouch

hoobastank

tenaciouns d

פורסם

אולי טראנס? לא הזבל של היום. אני אשמח להמליץ.

פורסם

תמליץ, אני גם אשמח לחדש את הפלייליסט.

פורסם

INDIE!!!

להקות טובות אבל לא משהו מעפן, תנסה arctic monkeys, whitest boy alive, hard fi, mando diao

יש גם PUNK, אבל איכותי לא משהו זבל... NOFX, rancid, bad religion, SNFU תחפש יש עוד

רוק אלטרנטיבי The notwist, the postal service

תוריד Flogging molly יש להם שירי FOLK ממש יפים ;D

אם תאהב משהו תגיד לי אני יוסיף לך משהו בסגנון לרשימה

פורסם

Porcupine Tree - (פרוגרסיב רוק? אני לא ממש טוב בהגדרות) אחד הלהקות האהובות עלי איי פעם, סטיבן וילסון(הבןאדם שהפיק כמה אלבומים של Opeth ושותף בפרוייקט Blackfield... קיצר מומלץ מאוד!

אלקטרוני:

Shpongle - סימון פוספורד האיש והאגדה בפרוייקט האמביאנט שלו(סגנון מוסיקה יחודי שהוא עצמו פיתח ואישית לא שמעתי משהו שמתקרב לזה). שילוב של כלים חיים ומשחקי סינטים עם מקצבים גרוביים ומרקידים עם פסיכאדליה עמוקה אורגנית ואיכותית. חובה בכול בית!

Shulman - יניב שולמן היוצר הישראלי... אמביאנט רגוע ומהפנט.. גם קצת דומה לשפונגל אבל עם יותר דגש על אווירה... גם מומלץ מאוד לישיבה בבוקר עם קצת צ'אי או סתם בדיסקמן כשמטיילים בטבע...

Violet Vision - אלקטרוני/פסיכודלי/גרוב

Aphex Twin/Bola/Autechre - צרות למוח, IDM כאסח... מלא צלילים לרוב עם BPM גבוה, שכבות מתחברות ומהפנטות...

Boards Of Canada - לא יודע איך להגדיר את המוסיקה ששני אלה יוצרים אבל בהחלט מדהים. החברה האלה הורסים ת'צלילים שלהם כ"כ שגיטרה נשמעת כמו סינט' וסינט' נשמע כמו מכשיר מהחלל החיצון... הרבה הקלטות של גיטרות בטבע מול מדורות וכאלה... אישית המוסיקה הכי אורגנית ומהפנטת ששמעתי.. מומלץ לבדוק מאוד עד מאוד!

Gandalf - צ'יל, דגש רציני על כלים חיים ומוסיקליות... גם כן בא טוב עם צ'אי או כמציירים משהו/כותבים שירים... אני אישית כתבתי את כול שירי עליו...

Ulrich Schnauss - לדעתי ה-מוסיקה לנסיעות... שמח ונעים

Explosions In The Sky - מין מטאל אקספרימנטלי(לא זוכר איך קוראים לסגנון). בלי שירה עם הרבה גיטרות ומלנכוליה... לימים עצובים קצת או סתם לרגעים שבהם המוח עייף והעיניים רדומות...

טראנס:

Hallucinogen - סימון פוספורד בפרוייקט טראנס... אין הרבה מה להרחיב רק שלדעתי זאת המוסיקה הכי גאונית שנוצרה איי פעם לרחבת הריקודים והדברים שהוא עשה ב95-97 יוצרים עדיין מנסים לחקות כיום... מומלץ על מנה טובה של אסיד

Cosmosis - גואה טראנס מהיר שוחט ומעלה למעלה... ימי הגואה השמחים

MFG - במיולד האלבום Project Genesis... איזה גאונות! גואה טראנס עבה לילי חללי ושמן עם מלא צלילים פסיכאדליה ואווירה... חבל שהם לא המשיכו עם הכיוון הזה

Younger Brother - סימון פוספורד ועוד אחד בפרוייקט האלקטרוני האקספרימנטלי שלהם... יחודי לגמריי

Infected Mushroom חומר ישן שלהם...

Ticon - פרוגרסיב עם גרוב לפרצוץ... בא טוב בחוף הים עם איזה קוקטייל ביד

Dark Soho - שילוב של מטאל אפל עם מקצב טראנס... שבירת רגליים

Cosma - האיש הרגש הסאונד והאגדה...

Hux Flux - גואה טראנס אפל ומתוסבך עד מאוד(כמו שצריך)... דברים כאלה לא עושים היום

Texas Faggott - טראנס משוגע היישר מפינלנד... מקצבים מהירים מלא תיפוף עם סאמפלים מצחיקים והזויים, אווירה של גן ילדים ומלודיות שמחות וטיפשיות. גאונות קיצר...

וכמובן Michael Jackson - האיש האגדה ואהבת הילדים... תצחקו אבל יוצר גאוני ביותר!

כמה חפרתי.. P:

תהנה..

פורסם

Portishead, Tori Amos, War, The Who, Beastie Boys, Imani, Wolfmother, Fun Lovin' Criminals, Fiona Apple, Badly Drown boy,

Beck, Blind melon, The Breeders, Bush, Cake, Counting Crows, Frou Frou, Gorillaz, James Gang, Lamb, Pixies.........

יש לי עוד מלא חחח :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים