עבור לתוכן

התלבטות בין Philips 200W6CS לבין Dell 2007WFP או Dell 2007FP

Featured Replies

פורסם

עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת.

האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל?

במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל.

סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש?

אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט.

בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הזה של BENQ!!!

פורסם

לדעתי לך על ה2007WFP

שמעתי על מספיק אנשים שקנו אותו ולא הצטערו

פורסם

הפיליפס לא מומלץ כי הוא מגיע תמיד עם פיקסלים שרופים - חפש ביקורת של bagheera עליו

שני הדגמים של דל הם אותו דבר מבחינת האיכות. כיוון שהשימוש העיקרי שלך הוא סרטים ומשחקים כדאי לך לקחת את הרחב.

אם השימוש העיקרי שלך היה גליה היה כדאי לך לקחת את המלבני.

פורסם

עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הזה של BENQ!!!

אתה יכול לאמר רק מאיזה דברים התאכזבת מהBENQ? והניסיון עם מסכים קודמים שהיה לך היה עם LCD או CRT? אולי פשוט אתה לא רגיל למסכי LCD

וקצת התאכזבת באופן כללי מדברים שגם במסכים יקרים יותר של LCD אתה תתאכזב גם?

כמובן שהפאנל של הDELL איכותי יותר אבל השאלה היא האם האכזבה שלך מהBENQ לא קצת מוגזמת מידי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים