פורסם 2007 במרץ 1818 שנים שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברגע שהמסך נדלק הפסק ללחוץ על כל הכפתורים. 5.לחץ לחיצה קצרה על לחצן "מינוס" rt803 ----- a04 פנל IPS SAM WSXGA LTM201M1 פנל PVA LPL WSXGA LM201W01 פנל IPS RT803 או HN210 ל S-IPS או UW473 וPM330 ל S-PVA מקסיקו IPS סין PVA מה הסיפור הרויזיה A02, A01 או A03? יש כבר גםA04 לא? המידע נלקח המטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227402.20 קרדיט ל:Bagheera, maphisto324 תודה מראש למגיבים
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לא הבנתי מה אתה כלכך רוצה, אבל הדגמים במשלוחים החדשים של CMS הם לרוב דגמים מסוג revision 04 עם פאנלים מסוג S-IPS.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר הסבר על הרויזיה וההבדל בגרסאות שלה.האם המידע על סוגי הפנלים והגרסות אכן מעודכן וניתן להסתמך על המידע הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.