עבור לתוכן

התלבטות בין N73 ל K800I כמה שאלות:

Featured Replies

פורסם

טוב לפני שאתם קופצים ואומרים לי לחפש הודעות אחרות בנושא ..אז חיפשתי..ויש לי כמה שאלות:

1) אני מתכוון לקנות את המכשיר מסלקום ולא הבנתי משהו>אמרו שסלקום חסמו אתרים חיצוניים כמו HWZONE לגלישה דרך הפלאפון זה נכון?

2)האם בשני המכשירים יש GPS ? (זה חשוב לי)..ובאיזה מכשיר הGPS יותר טוב? ואיך הם בהשוואה לGPS רגיל(מכשיר רגיל יעודי לGPS)

• תגובות 73
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1) לא יודע

2) בשניהם אין GPS

פורסם

אמור להיות בשניהם GPS וניראה לי אתה משלם עליו דרך זמן אוויר.

פורסם
  • מחבר

אז יש או אין GPS??

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם את המכשירים הנ"ל..

פורסם

בשניהם אין GPS.

פורסם
  • מחבר

אז זה לא מובנה אבל זה בערך ברמה של GPS רגיל?

או שזה ממש מעפן ? מישהו ניסה ?

פורסם

אני משתמש (או יותר נכון המשפחה שלי משתמשת) בnavigator של cellcom, והתוכנה ממש ידידותית ומדוייקת.

כמובן שצריך לרכוש התקן GPS חיצוני שעלותו לא זולה (אני לא יודע מחיר מדויק, את שלנו קיבלנו חינם) ולגבי עלויות שימוש אז זה רק לשם הורדת המפות למכשיר.

פורסם

בקשר לאינטרנט, זה הולך ככה:

יש שתי חבילות icellcom ן-internetG.

הicellcom זו החבילה הבסיסית שעולה 20 שקל ל100 מגה בחודש. כשאתה קונה מכשיר 3G אתה חייב לשלם גם על החבילה הזו. בגדול יש פה חדשות ודברים כאלו, אבל זה רק מספר שרתים מאושרים ע"י סלקום- אני שונא את זה!

internetG- אינטרנט אמיתי, גלישה חופשית להכל מכל כל. עולה הון תועפות! בלי חבילה, אתה משלם אגורה לכל KB! כלומר 10 שקל למגה אחד! זה חולני... עם חבילה אתה משלם פחות. אני לא בטוח לגבי המספר, אבל אם אני זוכר נכון זה 45 שקל ל100 מגה, אבל אל תתפוס אותי על המילה כאן.

naorai

פורסם
  • מחבר

אני משתמש (או יותר נכון המשפחה שלי משתמשת) בnavigator של cellcom, והתוכנה ממש ידידותית ומדוייקת.

כמובן שצריך לרכוש התקן GPS חיצוני שעלותו לא זולה (אני לא יודע מחיר מדויק, את שלנו קיבלנו חינם) ולגבי עלויות שימוש אז זה רק לשם הורדת המפות למכשיר.

לא הבנתי ...אני משלם כאילו חד פעמי להתקן GPS ולשם הורדת המפות וזהו ?

עוד שאלה:100MB נחשב להרבה ?

פורסם

100MB נחשב להרבה, אבל כל אחד וצורת השימוש שלו

ולי יש את הK800 מאורנג', ואני גולש בכיף ל HWzone וגם שולח מהמכשיר הודעות לפורום...

פורסם
  • מחבר

רגע אם אני צריך לרכוש התקן GPS בנפרד אז למה בכלל אני צריך את הסלקום בשביל זה? או שזה רק אנטנה או משהו?

מישהו יודע כמה זה עולה?

פורסם

יש לי K800 מרשת סלקום ואין שום חסימה..

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד שאתה נכנס לאתרים רגילים כמו HWZONE מהסלקום שלך ..

כמה אתה משלם לחבילת גלישה?

פורסם

כן HWzone עובד...ואני משלם 20 שקל בחודש על החבילה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים