עבור לתוכן

איזה מודם לכבלים הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

מבין אלו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קשה לעשות חיפוש???

לפי הידע שלי המוטורולה החדש: SB5100

פורסם
  • מחבר

קשה לעשות חיפוש???

לפי הידע שלי המוטורולה החדש: SB5100

עשיתי חיפוש... במה הוא יותר טוב?

פורסם

זה לא ממש משנה, הרוב אותו דרעק.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש משנה, הרוב אותו דרעק.

אז למה המלצתה עליו? הואי ותר טוב מה TERAYON שיש לי? כדאי לבקש שיחליפו?

פורסם

הטריון סוס עבודה.טחן אצלי שנתיים.ביום שישי הטכנאי החליף לי לTHOMSON וכבר התחלתי להתגעגע :'(

פורסם

Thomson דווקא בסדר, היתרון של SB5100 זה שהוא של מוטורולה והם הרבה שנים בתחום המודמים והוא נחשב די חזק

מבחינת עמידות. לגבי TERAYON אני מצדיק את הבחור מעלי, כשהוא עובד הוא בסדר גמור, עד הרגע שהוא מתחיל להתחרפן.

זה באמת באסה.

לי אישית יש SB4200 כבר קרוב לשנתיים - לא עשה לי עדיין בעיות **טפו טפו טפו**

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה רבה אנשים. אני נשאר עם ה TERAYON שלי.

פורסם

אגב, אם היית עושה חיפוש היית מבין שאין טעם לשאול... וברוב המקרים גם אין לך כ"כ זכות בחירה

הטכנאי של הוט מביא מה שהוא מביא, היו לא מעט נושאים שנפתחו ונסגרו במסקנות הללו..

ואם זה לא עובד טוב מתקשרים ומחליפים, מבחינת תפקוד כולם פחות או יותר אותו דבר, כולם עושים עבודת מודם שחורה ומשעממת.

פורסם

אז למה המלצתה עליו? הואי ותר טוב מה TERAYON שיש לי? כדאי לבקש שיחליפו?

Eh?...

ראית שהמלצתי פה על מודם ספציפי?... ???

פורסם
  • מחבר

אגב, אם היית עושה חיפוש היית מבין שאין טעם לשאול... וברוב המקרים גם אין לך כ"כ זכות בחירה

הטכנאי של הוט מביא מה שהוא מביא, היו לא מעט נושאים שנפתחו ונסגרו במסקנות הללו..

ואם זה לא עובד טוב מתקשרים ומחליפים, מבחינת תפקוד כולם פחות או יותר אותו דבר, כולם עושים עבודת מודם שחורה ומשעממת.

א. עשיתי חיפוש... (מה אתה המבקר הראשי..?)

ב. אתה טועה. אני קיבלתי איזה מודם לבן(לא זוכר איזה חברה) וביקשתי באותו הרגע להחליף לTERAYON. והחליפו לי.

ותודה על זה שהמליץ על המודם הספציפי ההוא.

פורסם

לא אני לא המבקר הראשי, אבל זכותי לבקר, אם זה לא בכבוד שלך לקבל ביקורת בונה, זאת הבעיה שלך

אפשר לחשוב מה ביקרתי, את החיפוש שלך

(שבאמת לא היה כנראה חיפוש יעיל, כי בסה"כ כלי החיפוש עצמו נהדר ועובד תקין, רק צריך ללמוד להשתמש בו נכון)

ולא, לא טעיתי, להוט עצמה כחברה, לא אכפת איזה מודם אתה רוצה, אתה תקבל מה שיביאו לך

זה שלטכנאי שהיה אצלך בבית, לא היה כח להתווכח איתך / היו לו עוד מודמים באוטו ולא היה אכפת לו, כי בסה"כ לא צריך להיות אכפת לו

- לא משנה את העובדה הזו.

(וזה כי הטכנאי הוא גם בן אדם, ולא רק עובד חברת הוט)

אבל תהנה עם המודם המומלץ שלך בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא המבקר הראשי, אבל זכותי לבקר, אם זה לא בכבוד שלך לקבל ביקורת בונה, זאת הבעיה שלך

אפשר לחשוב מה ביקרתי, את החיפוש שלך

(שבאמת לא היה כנראה חיפוש יעיל, כי בסה"כ כלי החיפוש עצמו נהדר ועובד תקין, רק צריך ללמוד להשתמש בו נכון)

ולא, לא טעיתי, להוט עצמה כחברה, לא אכפת איזה מודם אתה רוצה, אתה תקבל מה שיביאו לך

זה שלטכנאי שהיה אצלך בבית, לא היה כח להתווכח איתך / היו לו עוד מודמים באוטו ולא היה אכפת לו, כי בסה"כ לא צריך להיות אכפת לו

- לא משנה את העובדה הזו.

(וזה כי הטכנאי הוא גם בן אדם, ולא רק עובד חברת הוט)

אבל תהנה עם המודם המומלץ שלך בכל מקרה.

:funnypost:

ואוו... תודה על העצה... אהה ותודה על הביקורת הבונה!!! :yelclap: :biggthumpup:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים