פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים שלום...הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרהאם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLESבקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר....בתודה מראש
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני אישית לא הייתי מתקרב ל DLINK נתב עם הרבה מאד בעיות (אני יכול לפרט בקצרה אם תרצה)בכל מקרה אני ממליץ מאד על 3COM או LINKSYS אחלה נתבים
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים LINKSYS WRT54GL נתב מומלץ איכותי ויחסית לא יקר.תומך גם בכבלים וגם ב ADSL מומלץ בחום.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים בין השתיים אני ההיתי ממליץ לך ה LINKSYS הוא עדיף אלא עם כן אתה מוכן להתפשר בשביל מחיר זול יותר ואז ה 3COM זול יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים שלום, אני אוותר על פתיחת נושא חדש בשביל השאלה הזו:איזו אנטנה אתם מכירים בעלת טווח קליטה נורא חזק, שיכול גם לעבור קיר ממד ( המחשב שלי לא נמצא בממד אבל בתדר עובר דרך הממד )?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים שלום...הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרהאם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLESבקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר....בתודה מראשיש לך גם את נתבי compex:הזול ושתומך בתקן G דגם np27g.היקר והמקצועי שתומך בתקן "סופר G" דגם np28g.בהצלחה.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אני אישית לא הייתי מתקרב ל DLINK נתב עם הרבה מאד בעיות (אני יכול לפרט בקצרה אם תרצה)בכל מקרה אני ממליץ מאד על 3COM או LINKSYS אחלה נתביםאתה יכול לפרט ? יש לי נתב כזה
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים עוד שאלה, הנתב של LINKSYS, ה WRT54GLהוא יודע להיתחבר לADSL לבד?אני מתכוון, האם אני יכול להישתמש בו ללא צורך במודם ADSL נוסף שמחובר אליו?בנוסף, האם שני הדגמים של COMPEX עובדים כך או לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.