עבור לתוכן

LCD 20" L204WT

Featured Replies

פורסם

I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him.

i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where???

thanks!

פורסם

נראה מדהים, בהחלט אופציה שווה למרות שאין אופציה לבטל את המתיחה האוטומטית שהוא עושה למשחקים (זה מה שהבנתי מהפורום. אני אשמח אם מישהו יתקן אותי)

פורסם

איך בדיוק אפשר לשפוט שהוא נראה מדהים מהתמונות שם?

אולי המסך שיש לך כרגע מדהים? :xyxthumbs:

בכל מקרה לא קונים מסך מתמונות באינטרנט.

פורסם

איך בדיוק אפשר לשפוט שהוא נראה מדהים מהתמונות שם?

אולי המסך שיש לך כרגע מדהים? :xyxthumbs:

בכל מקרה לא קונים מסך מתמונות באינטרנט.

האמת שיש משהו במה שאתה אומר אבל כמו שציינתי בת'רד אחר זה עדיף על כלום למרות שזה בטח לא שולל קורונה או גוסטינג. כבר ראיתי הרבה תגובות מהרבה אנשים שמדובר במסך טוב. גם בפורום שאליו יש קישור וגם הביקורות בזאפ. ייתכן שכולם משקרים אבל אני לא מאמין. בכל אופן אני צריך משהו במקום ה-VP930 ואני מחפש, האמת ללא מקום עם תצוגה נורמלית זו ממש בעיה, איך אני יכול להחליט מניסיון אם אין איפה לראות את המסכים הללו בפעולה??? .... :\

פורסם

אני שמח לגלות שקיים מסך 20" במחיר סביר של 2000 שח, ומסך איכותי לפי הביקורת באותו פורום, ואני מאמין שהם צודקים

יכול להיות שאני אנסה למכור את ה 17" שלי ולקנות את המסך ההוא

פורסם

אני ינצל את הדיון הזה וישאל...

באיזו רזולציה הכרטיס מסך והמשחק בו אני ירצה לשחק צריכים לתמוך על מנת לראות טוב במצב של מסך רחב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים