עבור לתוכן

רק בnfs carbon המסך מתמלא במלא קשקושים וחייבים לכבות את המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל המעמס על המחשב כי ההגדרות הכי גבוהות וזה לא קשור לאובר?.מוזר כי אפילו coh את שהוא משחק כבד יחסית,בהגדרות דיי גבוהות במהירויות שבמפרט (שגם את nfs אני מפעיל בהם) הכרטיס סוחב כמו גדול בלי בעיות

פורסם

תוריד עוד 10 ועוד עד שתיגע למצב שלא יהיה לך artafacts

פורסם
  • מחבר

לא עדיף להוריד את ההגדרות הגבוהות במשחק?

פורסם

לא :s07:

פורסם

תשמע,

גיליתי שלמשחק יש רגישות גבוהה יחסית למחשבים מומהרים בכלל וכרטיסי מסך ב OC בפרט..

גם אצלי, עם 7900GT כשהוא מומהר יותר מידי (כשיש ארטיפקטים ב ATITOOL..) המשחק נוטה לקרוס לשולחן העבודה לעיתים די קרובות..

כשאני משחק בו על מצב שבו הכרטיס מסך על סטוק או על OC קליל - אני לא נתקל אפילו לא בקריסה אחת.

אפילו שהטמפ' של הכרטיס שלי מעולה (54 במאמץ של שעות ב OC של 550/1700) המשחק קורס וגם ב ATITOOL מתגלים ארטיפקטים..

בשום משחק אחר זה לא קורה לי! שעות ב COMPANY OF HEROS על FULL OC לא קרס לי פעם אחת! וכנ"ל בעוד משחקים..

פורסם
  • מחבר

כן זה באמת מוזר..אבל לא יודע..אז מה לשחק בnfsc בoc נמוך ובשאר המשחקים בoc גבוהה?

ולא הבנתי ממש איך קישרת את atitool לnfsc? אתה מתכוון כאילו שרק אחרי שnfsc מתרסק לשולחן עבודה אז יש ארטיפקטים בatitool?

פורסם

הבדיקה של ATI TOOL היא ממש מסיבית כך את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

אז איך זה שבatitool כהייתי על מהירויות גבוהות מדיי לא היו ארטיפקטים וכשהפעלתי את 3dmark המסך התמלא בקשקושים האלה אחרי דקה?

בכל אופן jacko_il,מה אתה עושה משחק במשחקים האחרים על הoc הרגיל שלך ובnfsc על oc נמוך?

פורסם

צריך לחכות...

חוץ מיזה שים לב שאתה עושה scan for artafacts ולא 3d משהו...

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי scan for artifacts...

בע אני מת למחשב חדש...מקווה שיהיה לי יומיות בצבא אז אולי אני יחשוב על אחד...

פורסם

אתה רוצה יומיות בצבא, בשביל לשחק משחקים? :bash:

לגבי התר'ד - תשמע כל מקרה לגופו. אבל אם מצאת גורם שמוכיח שהOC שלך לא הכי יציב - למה להלחם בזה? תוריד 5-10 מגהרצים. במקרה הגרוע זה יוריד לך FPS בודד.

פורסם
  • מחבר

מה רע במשחקים? :P,חוץ מזה אמרתי אם יתנו לי יומיות..אם לא אז באסה חח..

תודה על העזרה בכל אופן...

פורסם
בכל אופן jacko_il,מה אתה עושה משחק במשחקים האחרים על הoc הרגיל שלך ובnfsc על oc נמוך?

בגדול הורדתי את OC לא רק בגלל NFSC אלא בעיקר בגלל שגיליתי שהתדרים של הליבה שלי לא יציבים מעל 530MHZ לליבה..

עם תדרים של 550/1800 אני עובד בדיקת 3DMARK בסבבה.. הבעיה זה עם ATITOOL שמודיע לי על ארטיפקטים באזור ה 540 לליבה.. וגיליתי שאם אני "מקשיב" ל ATITOOL ומגיע לתדרים שאין לי ארטיפקטים בכלל גם אחרי חצי שעה בדיקה - גם NFSC לא קורס לי יותר.

אתם יכולים להגיד לי שזה לא קשור וכו וכו'.. אבל עובדה. המשחק רץ חלק עכשיו ולא קרס לי פעם אחת.

נ.ב = להפתעתי יצאתי טמבל חבל"ז. לא ידעתי שATITOOL לא כותב מתי יש ארטיפקטים אלא רק מתריע בצפצוף. ובגלל שיש לי אוזניות למחשב מעולם לא שמעתי כלום והייתי בטוח שאין לי ארטיפקטים גם ב 550/900 - רק מה , שמה שהסתבר שמה שאין לי זה ERRORS ולא ארטיפקטים ! את מציאת הארטיפקטים אפשר לדעת רק עם הצפצוף !! פתאום קלטתי שאני בתדרים על הפנים ושהוא לא מצליח לעבור 5 שניות בדיקה ללא ארטיפקטים...

:kopfpatsch:

לומדים מטעויות זה מה שחשוב..

פורסם
  • מחבר

חח רציני? האמת שעכשיו הורדתי את הזיכרון ב5mhz מ300 ל295 והעלתי את הליבה שוב ל351 mhz ובנתיים בלי עין הרע הכרטיס לא התחרפן בnfsc וההפרש בנקודות ב3dmark05 הוא כולה 50 נקודות אפילו פחות...

עוד שאלה כשהמשחק כל פעם יצא לך לdesktop בגלל האוברקלוק הלא טוב הוא פשוט יצא בלי להודיע כלום או שאמר שהייתה בעייה עם הקובת nfsc.exe?

כי פתאום אחרי משחק של 20 דקות כל פעם זה קורה לי שהוא יוצא עם הודעת שגיאה לקובץ הזה...

פורסם

גם לי יש בעיה עם הNFS החדש!

המשחק אצלי על ההגדרות הכי גבוהות והוא רץ אחלה...

יש לי קונרוי חדש 1.86...כרטיס מסך GF 7600 GT, רק שאצלי זה לא עושה כלום על המסך...זה מכבה לי את המחשב!

אני לא עושה אוורקלוקינג או משהו כזה...אחרי שהמחשב נכבה בפעם האחרונה בדקתי את החום של המעבד והוא היה על 90+..

הכרטיס מסך היה קר...

מה נראה לכם הבעיה!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים