עבור לתוכן

צורב Optiarc/NEC 7173 - אנליזת המומחים נדרשת

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום את הצורב החדש (לאחר שה Pioneer 107D השעקסי שלי שבק חיים, לאחר ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים) והייתי שמח לקבל ניתוח שלכם לבדיקת איכות הצריבה שלו על מדיות CD-R 700Mb של ריטק (הסגולות האלה).

התקליטור נצרב באמצעות הכנת תקליטור DAE ב Nero CD-DVD Sp33d - מהירות מקסימלית (x48), מיד לאחר מכן הרצתי את הבדיקה.

להלן תוצאות הבדיקה - האם אני שוללתתתת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נראה לי שאפשר לעשות סריקה לאודיו, החלק התחתון בתמונה הוא ריק, וזהו החלק החשוב שמראה את כמות וגודל הטעויות.

פורסם
  • מחבר

Right... טוב, אצא למקצה נוסף.

תודה.

פורסם

btw, איך הצורב?

אתה אמיץ לקנות NEC אחרי כל המיקרים של הכוננים שלהם.

פורסם
  • מחבר

הוא רועש, מאוד רועש. לבינתיים זה הדבר היחיד שיש לי לומר עליו.

היום כל ילד שני אם לא ראשון, רוכש צורב של NEC - לכן כמות התלונות וה RMAים היא בהתאם.

וחוץ מזה, שנתיים אחריות - 95 אחוזים שאיאלץ לממש אותה, אך כיום, עם איכות הייצור של הצורבים, זה נכון כמעט לגבי כל חברה - אפילו פיוניר ופלקסטעור.

הלכתי עם NEC כי הצ'יפסט שלהם עשה שימוש ב 107D והוא היה הצורב הטוב ביותר שלי עד כה

להלן תוצאות הבדיקה, הפעם עם מידע שנצרב עם CD-DVD Sp33d... או שהכונן לא מדווח על שגיאות C2, או שהוא לא מפיק שגיאות C2, או ש CD-DVD Sp33d לא ממש יודעת להתמודד איתו כי הוא חדש יחסית (?!)...

[attachment deleted by admin]

פורסם

היום כל ילד שני אם לא ראשון, רוכש צורב של NEC - לכן כמות התלונות וה RMAים היא בהתאם.

כל ילד שני אם לא ראשון קונה אינטל, למה שם כמות התלונות היא אפסית?

המקרים של נק הם לא חדשים, והתופעה שדיסקים לא נקראים מתחילה או שהצורב חדש או כעבור זמן מה (בערך שנה).

כל משפחת ה- 35XX זבל שבזבל (למרות שלי יש את ה- 3540 וטפו טפו תותח, יש לי גם את ה- 3500 שבזמן שפתחתי את הט'רד על "למי יש כונן NEC דפוק" עבד, כעבור שבועיים לערך גם הוא הפסיק לקרוא דיסקים... צריך להיות הוגן ולהסתכל בסטטיסטיקה).

- להגיד לך את האמת, לא ניסיתי אף פעם לסרוק טעויות על CD, לא יודע אם הדבר אפשרי.

פורסם

X-dude, לגבי הבעיות עם NEC - אי אפשר לדעת.

הסקר שעשית הוא לא הוגן איתם. משתי סיבות:

1. החברה היחידה שיש בסקר היא NEC, צריך לעשות סקר עם מס' חברות גדולות - כדי שיהיה אפשר להשוות ליחס בין מס' הצורבים שעובדים לבין מס' הצורבים הדפוקים של חברות אחרות.

2. בסקר יש אופציה "לחבר שלי יש NEC והוא דפוק" - ומה אם אותו חבר ענה שיש לו צורב דפוק? צורב 1, 2 תשובות על צורב דפוק.

פורסם

1 - טוב בוא לא נסטה מהנושא אבל רק נגיד שכבר דובר על זה רבות, הסקר נפתח כתוצאה מתלונות על בסיס יומיומי של אנשים שהתלוננו עם בעיות דומות על נקים.... כמות התלונות על צורבים אחרים הייתה זניחה לחלוטין ולא מצריכה סקר (באותו זמן מישהו אחר פתח סקר על צורבי LG וההשתתפות שם הייתה נמוכה מאוד).

2 - אני בספק אם גם החבר וגם הבנאדם עצמו הצביעו לסקר, וגם אם כן אז זה מקרים בודדים, כמו שיש מקרים של אנשים שהצביעו שהצורב שלהם עבד בסדר ולאחר מכן הלך הצורב (דוגמא קלאסית = אני).

פורסם

נכון, אבל תסכים איתי שלצורבי נק יש % מכירות מאד גבוה בארץ, אם לא הגבוה ביותר...

פורסם

זה עדיין לא מצדיק את הכמות הבלתי נתפסת של כמעט 50% כוננים תקולים, אם בא לך להמשיך לדבר על זה תרגיש חופשי לפתוח ט'רד נפרד, אנחנו מתעלקים על נושא אחר פה.

פורסם
  • מחבר

כל ילד שני אם לא ראשון קונה אינטל, למה שם כמות התלונות היא אפסית?

השוואה הזויה,

אתה משווה פיסת סיליקון למכונה בעלת רכיבים נעים?... בקרת איכות של מעבדים אל מול זו של צורבים היא לא ברת-השוואה בכלל.

שמעתי מספיק "בכיות" גם על צורבי L.G וגם על Samsung ואחרים. מה גורם לך שהמצב בפורומים "המקצועיים" בחו"ל שונה מהמצב כאן? - אותן קבוצות אנשים שניזונות מהייפים, רצות בבת אחת לרכוש דגם אחד, של חברה אחת ובוכים שנה לאחר מכן.

דעתי האובייקטיבית על הצורבים כיום היא שאורח החיים שלהם הולך ופוחת, דבר ההולך בקנה אחד עם ירידת המחירים התמידית שלהם. רכישת צורב חדש כיום רלוונטית לשנה אחת +/- ברמת הממוצע, לאחר מכן, רוב הסיכויים שיהיה צורך לממש את האחריות (במידה וקיימת).

פורסם

ממש לא ככה, קודם כל זה שפה בארץ הרוב קנו (הדגש על קנו - עבר) NEC לא אומר שהרוב בחול קנו, נכון הייתה תקופה של משהו כמו 3-4 חודשים שהנק היה מומלץ בתור הצורב המומלץ באתרים כמו אנאנדטק (שההתמצאות שלהם בצורבי DVD היא לא משהו).

בקשר למהירות הבלאי של צורבי DVD אני מסכים עם כל מילה שלך, אורך החיים של צורבי DVD הולכים ופוחתים עקב התחרות הקשה בין החברות ועקב כך הם חייבים להוריד מחירים = רכיבים יותר זולים.

פורסם

טוב, פתחתי שרשור נפרד בנוגע לבעיות עם צורבי NEC, אתם יכולים לעבור לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים