עבור לתוכן

7600GT Gigabyte or Gainward ??? (יש הכרעה !!!)

Featured Replies

פורסם

חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT

של Gigabyte לבין זה של Gainward ??

פורסם

תיראה הבנדל שלgainward הוא טוב מאוד אתה יכול ליבחור איזה מישחקים שאתה רוצה מאתר שלהם

הgainward הרבה יותר טוב מבחינת oc תיקח את זה אם קירור השונה הוא גם בא אםpcb מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איפה ראית שאני יכול לבחור משחקים מהאתר שלהם ?

פורסם

לי יש GAINWARD ואין שום פגם הכל מצוין תודה לאל ולחבר שלי יש GIGABYTE עם קירור פאסיבי שקט ומצוין.... בד"כ הבאנדלים של GIGABYTE מצויינים אני קיבלתי רק תכרטיס עם הדברים הבסיסים ללא שום משחק אבל בתכלס זה אותו דבר לפי דעתי הקירור האקטיבי של GAINWARD יותר טוב מהאקטיבי של GIGABYTE והפסיבי של GIGABYTE הוא הבחירה המושלמת.

פורסם

אני בכלל אוהב XFX

אבל אם זה Gigabyte או Gainward ------- לך על Gigabyte :xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי משקיע עוד איזה 250 ש"ח בשביל לקנות את ה-ATI Radeon X1950 Pro , יש לו ביצועים בחלק מהמשחקים כמו של ה-7900GT וב-3dmark 06 התוצאה שלו יותר גבוה משל ה-7900GT , והוא גם יכול להפעיל HDR lighting ו-antialiasing בו זמנית (כאשר כרטיסי מסך של nvidia אינם יכולים להפעיל אותם בו זמנית [חוץ מה-geforce 8800gts וה-geforce 8800gtx] )

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות בחצי שנה+ הקרובות לקנות כרטיס DX10 אז לדעתי תיקח את ה7600GT.. אם לא ואתה מתכוון להישאר עם הכרטיס הזה הרבה זמן עדיף כבר שתיקח כרטיס יותר טוב.. כמו שהציעו ה1950PRO אחלה כרטיס..

פורסם

אני העדפתי לקחת 7600GT בגלל האמינות

לא שאני לא אומר שהחברות האחרות לא אמינות ולא טובות

בגלל שגם ככבר לקחתי את הקירור הפסיבי SILENT PIPE 2 שהוא מצויין לפי דעתי

פורסם

יש לgainward אפשרות ליבחור מישחק מאינטנרט חפש באתר שלהם הייתה צריך לקבל cdkey כזה אם כתובת אינטנרט

פורסם
  • מחבר

חברה אחרי בדיקה מתברר שה-Gainward יותר טוב מה-Gigabyte מבחינת באנדל...

הסיפור הוא כזה, היה לי את הNvidia GeForce 7600GT והוא התקלקל אחרי שבועיים,

החנות בה קניתי שאלו, מכיוון שיש להם בעיה עם היבואן, האם הם יכולים להביא לי Gainward במקום הGigabyte.

בגלל זה שאלתי, בכל מקרה עכשיו שהם הביאו Nvidia 7600GT של Gainward עם קירור פסיבי מפלצתי של AC,

הGigabyte עמד על 48-50 מעלות במנוחה עם הקירור הפסיבי, זה של Gainward עומד על 39 מעלות וזה שיפור משמעותי.

לכן אני טוען לכל מי ששואל, שהקירור הפסיבי של Gainward יותר טוב מהפסיבי של Gigabyte.

[attachment deleted by admin]

פורסם

gainward בכלל טובים יותר מGIGA גם מבחינת PCB

פורסם
  • מחבר

אם הכל יותר טוב, אז למה Gigabyte עולה ב150ש"ח יותר ?

פורסם

GIGABYTE לרוב שומרת על מחירים מאוד נמוכים ונוחים בעיקר לאלה עם בעיית הכסף, כנראה המחיר קצת יותר גבוה אולי ללא ספק ריאלית.

לי יש GAINWARD והוא אחלה :) אבל לגבי המשחק שמקבלים באתר שלהם או משהו כזה??? על מה אתם מדברים?

פורסם
  • מחבר

אמרו, שעל הקופסא או בתוכה מקבלים קוד וכתובת אתר........ :nixweiss:

אני מבטיח לבדוק ולחזור עם תשובה, אם זה נכון זה ענק ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים