פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים קניתי רמקולים של קריאטיב 5.1 והם מגיעים ביום שבת. אני מחפש כרטיס קול ואני רואה בזאפ מחירים מ-200 עד 1000.השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכרטיס קול טוב, כמובן שיעלה כמה שפחות אבל איכות חשובה מאוד- כמובן אם אפשר להמליץ על דגם יהיה מצוין. תודה.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים איך אפשר להמליץ על משהו אם אין מחיר? אין למה להשוות..אין יחס בין הדברים...תן תקציב-כמה אתה מוכן להוציא על זה?כמובן שאם יהיה בפחות משהו טוב אז לא נבזבז לך את הכסף סתם...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה הכרטיס שיספיק לך ויתן חוויה מעולה - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38645
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תודה רבה אבל זה של 7.1 והרמקולים שלי 5.1 אז אולי אפשר לקנות 5.1 באותו מחיר יותר טובים?והתקציב שלי- עדיף שלא יחרוג מה-400 450 מקסימום
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה לא של 7.1, זה תומך עד 7.1, תקרא שובועדיף כבר את הגירסה הזאתhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187יותר זול ויותר טוב
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תודה רבה והתכוונתי שזה תומך 7.1 ואני לא צריך את זה.. אני יודע שאני יכול עדיין לחבר את הרמקולים. פשוט הנחתי שרמקול תומך עד 7.1 יקר יותר מאחד שתומך עד 5.1 אז באותו מחיר אני יכול לקנות 5.1 טוב יותר, לא?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בכל מקרההכרטיס שהצאתי שיש בKSP יתן לך את איכות הקול הכי טובה במחיר נמוך ל5.1 + קידוד dts ודולבי דיגיטל
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה לא של 7.1, זה תומך עד 7.1, תקרא שובועדיף כבר את הגירסה הזאתhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187יותר זול ויותר טובאיך הוא מול הX-FI EXTREAMUSIC ?מה ההבדלים המשמעותיים בניהם?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים שאקסטרים מיוזיק יכול להוציא עוד יותר מרמקולים ממש ממש טוביםאבליש לו כמה טכנולוגיות נחמדות שכיף לשמוע בהןלמשל cmss3dheadphones שאפשר להשתמש באוזניות סטריאו ולשמוע ב8 כיווניםהוא תומך eax 5יש לו מעבד חזק שיכול לעבד אודיו במשחקים כבדים ולהוריד עומס מהמעבדההכיווני סראונד שלו גם מעולים מאודהcmss stereo surround שלו פצצהדעתי מההתרשמות מהכרטיסאבל פותח הדיון עם תקציב נמוך יותר ובגלל זה שווה לו לקנות את הaudigy 4 se מKSP
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש לו פחותאבל שמעאם אתה למשל לא גיימר רציני ואתה בדרך כלל שומע מוזיקה ורואה סרטים אתה יכול לדוגמה לקחת אותוואם אתה כן גיימר רציני וחשוב לך כל הקטע של הסראונד למציאת אויבים בלה בלה בלה אז אני ממליץ על הx-fiאני משתמש בxtreme music עם creative inspire t7900 וזה משהו אדיר
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אל תקנו כרטיסים של קריאטיב פחות מ x-fi הם פשוט על הפנים בלשון המעטהומי אתה בדיוק שאתה קובע כזאת עובדה חד משמעית?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מסקירות שנעשוומאנשים שקנו (לפני שקניתי כ.קול עשיתי מחקר לא קטן )ד"א אני לא מכריח אף אחד אז אל תכעס עלי האודיגי 2 zs הוא גם כרטיס מצוין לדעת רבים (כולל סוקר של hwzone עיין בביקורות )אבל שמעתי שבמוזיקה לדעת מומחה אחד שהוא לא משהו
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תגיד, יש לך x-fi? לא? אז תיהיה בשקטבואו אני יסביר לאנשים משהו סוף סוףאם משהו לא בסדר זה לא אומר שצריך לעשות חרם עליוהנה לדוגמה אני קניתי מחשב חדשקניתי enermax liberty 400wאחרי 10 ימים הוא נשרף, הלכתי לשרוף את אנרמקס? לא!הלכתי לאחריות הביאו לי חדש yepee yayעכשיו עובד לי מצוייןועכשיו כולם מכירים את הסאונד בלאסטר לייב 5.1 האהוב עליכם כל כך? (כרטיס זבל)בווליומים גבוהים הוא היה עושה לי דיסטורשייןהשגתי את הכסף סוף סוף קניתי x-fi xtreme musicואיזה כיף אין לי דיסטורשיין, יש לי סראונד לאוזניות בלילה (סרטים משחקים בלי להתפשר על הסראונד)אני יכול לשמוע ב stereo surround ב7.1 שזה מאוד כיףאין לי עומס על המעבד ושטויות מהמשחקים, הסאונד פשוט בשמיים, יש לי תמיכה עד EAX 5 וזה פשוט נשמע מדהיםואני כבר איזה 3-4 חודשים איתו ומאז רק נהנהובפורומים של קריאייטיב יש כמה שמסתובבים ומעמידים פנים שיש להם כרטיסים של X-FI למרות שהם מכרו מזמן ופשוט הכרטיס שלהם היה דפקט- קורה! (ראו למעלה בקשר לספק שנשרף לי), לכן אני מאחל שלאנשים האלה ישרף כל הAMD ASUS SLI SYSTEM שיט בלה בלה בלה ואז הם יפסיקו לעשות שם רע לדבריםזה כל מה שהיה לי להגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.