עבור לתוכן

משחה טרמית מקצרת חיי מעבד ?

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש ,

המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד ... זה הגיוני ? ניסיתי להוציא בטרייה על הלוח אם .. כלום ... עדיין כשאני מחזיר ל 1600 זה מנתק ...

מה הבעיה ?

פורסם

כנראה שהבעיה בספק הכוח או בלוח אם, תכתוב את הדגמים שלהם ולא יזיק גם מפרט מלא של המחשב שלך.

פורסם

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש ,

המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד ... זה הגיוני ? ניסיתי להוציא בטרייה על הלוח אם .. כלום ... עדיין כשאני מחזיר ל 1600 זה מנתק ...

מה הבעיה ?

לא יודע אם זאת הבעיה שלך אבל בהחלט יכול להיות.

ה as3 במשך הזמן והחום הופכת ל"חול" ומפסיקה להוליך, תוציא נקה את השאריות שלה ומרח משחה חדשה.

פורסם

Cupra משחה טרמית לא נראה לי שתהפוך לחול אחרי שנה...

בקשר למשחה התרמית התפקיד שלה זה להעביר את החום מגוף X ל Y ולמנוע בועות אוויר אשר יכולות ליצור לחות

ובקשר לבעייה זה נשמע כמו ספק כוח לכן כדאי שתנסה להשתמש עם ספק כוח אחר

פורסם
  • מחבר

אז זהו שכל החיים של המחשב שלי שזה בערך 3 שנים הוא עבד עם ספק ג'נרי של 300W בלי בעיות ...

אני גם חשבתי שזה בגלל הפסק אז החלפתי אותו לספק אחר של 250W גם ג'נרי וזה עדיין ממשיך לעשות את הבעיות האלה

פורסם

תנסה להחליף משחה תרמית,יכול להיות שעבר זמנה של המשחה ולכן החום הוא גבוה ואז המחשב מתכבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים