עבור לתוכן

ViewSonic VP930

Featured Replies

פורסם

היי, שמעתי ש-ViewSonic VP930 הוא בין המסכים הטובים ביותר ואני מעוניין לקנות אותו. רציתי לדעת אם יש LCD בגודל 19 אינץ' שטוב יותר ממנו גם במשחקים וגם בסרטים.

תודה לעוזרים.

פורסם

מכיוון שאני לא מבין כלכך בLCD אני לא יגיד לך שאני בטוח.. אבל כנראה שהNEC נחשב ליותר טוב וגם עולה יותר בגלל הפאנל שלו שהרבה יותר איכותי מאלו שבLG והVS.. לא שהVS מסך רע - להפך. אבל הNEC יותר טוב. מה גם שהייתי חושב על לכיוון של EIZO אם בא לך להשקיע במסך ממש טוב.

פורסם

אבל לא נראה לי שאפשר שאפשר לשחק עם 18MS (ואני יודע איך זה יש לי מסך 8MS ו25MS.....)

פורסם
  • מחבר

אבל לא נראה לי שאפשר שאפשר לשחק עם 18MS (ואני יודע איך זה יש לי מסך 8MS ו25MS.....)

למה 18MS יש לו 8MS.

פורסם

דיברתי על הNEC

פורסם
  • מחבר

דיברתי על הNEC

סליחה. זה מה שקורה בשעות האלה.

המסך שנתת הוא באמת נראה על הנייר יותר טוב.

פורסם

אני לא בטוח שהנק מתאים למשחקים, בכל מקרה -לך על הVP930 ותהנה.. הוא מפלצת לא קטנה.

פורסם
  • מחבר

אז איזה LCD טוב יותר ה- ViewSonic VP930 שיש עליו הרבה המלצות או ה-LG LCD 19 L1970HR שעל פי הנתונים

שלו נראה הרבה יותר טוב? :s05:

פורסם

ה VP930 יותר טוב מהנק, האחידות של הנק ממש זוועתית והציפוי המבריק מוריד מאיכות המסך.

בכל מקרה ה LG בכלל לא ברמה של ה VS מכיוון שיש לו פאנל TN+F ול VS יש P-MVA

אם אתה מוכן לשלם הרבה הייתי ממליץ על האיזו אחרת ה VS בכל מקרה כדאי להיתרחק מהנק.

ה LG מסך מצויין אבל הנתונים שלו לא אמיתיים, במחיר שלו הוא קניה מעולה.

דרך אגב המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375959

בעל פאנל TN+F הוא לא ברמה של ה VS אולי ברמה של ה LG.

פורסם

נתתי קישור למסך הזה הודעה מעליך :P

מה אתה חושב על האסוס?שאני ראיתי אותו ליד מסכים אחרים הוא היה ניראה הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים