עבור לתוכן

איזה מעבד - לכל מי שמתלבט

Featured Replies

פורסם

לפי מה שרואים ה AMD 64 FX-62 לא משתלם בכלל היום ועדיף אינטל!!

פורסם

לפי מה שרואים ה AMD 64 FX-62 לא משתלם בכלל היום ועדיף אינטל!!

ממתי מעבד high end הוא משתלם?

אף FX לא היה משתלם מעולם כמו שאף EE או אפילו X6800 לא משתלמים.

הטבלה מסכמת יפה מאוד את המצב החדש בשוק. :)

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל הגרף מראה מחיר מול ביצועים ולא יחס מחיר ביצועים, כמו שכתוב הכותרת. אם היו קווים כדי להקל על הראיה, מי יותר חזק מבחינת אותו היחס, היה נחמד...

בכל מקרה, ממראה עיניים בלבד, בלי סרגל, נדמה שמעבדי E6300-6600 הכי משתלמים מבחינת עלות-תועלת. אחריהם, ה-3800X2 וחבריו 4200 ו-4600...

פורסם
  • מחבר

וזה בלי לקחת בחשבון overclocking.

פורסם

יענתו לפי הטבלה אם מוסיפים כמה עשרות דולרים אז עדיף ליקנות 2X5000 על פני E6400? משהו פה לא נראה לי

או שאני טועה....

פורסם

פשוט מאוד, מעבדי הAllendale מיועדים למחשבי ביצועים ומעבדי הConroe מיועדים למחשב High-End.

בנוגע לכל חובבי הOverclock, מעבד הIntel Core 2 Duo E6700 (וכל הדגמים מתחתיו) משתמשים ב65W! לעומת ה75W של הIntel Core 2 Extreme X6800.

לכן מעבד E6700 מסוגל לבצע Overclock יעיל בהרבה (במיוחד בגלל שמדובר במכפלות נמוכות יותר ותדרים גבוהים יותר, כלומר יותר FSB)! אך לכל אלו שרוצים את השליטה במכפלות (כמו כל מעבד Extreme בריא) לכו על הX6800.

בעקבות ההכרזה על הקדמת השקת מעבדי הKentsfield (סוף השנה), מומלץ לאותם אנשים שהקניה הבאה קבועה לחכות טיפה יותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יענתו לפי הטבלה אם מוסיפים כמה עשרות דולרים אז עדיף ליקנות 2X5000 על פני E6400? משהו פה לא נראה לי

או שאני טועה....

אתה טועה...

על ה"כמה עשרות דולרים" האלה מקבלים תוספת קטנה למדי של ביצועים.

תראה כמה אותם עשרות דולרים יתנו לך בביצועים במעבר מ2X5000 ל E6600

בגדול - אם תחבר את המעבדים של אינטל בקו אחד - אז מעבדי AMD שמעליו שווים קניה (במקום אינטל)

כרגע זה רק ה 3800 (וגם מעבדים זולים יותר שלו בתחום של הגרף הזה) וגם בקושי.

דרך אגב- TGdaily מפרספים באופן שבועי גרף כזב, לפי התוצאות של תומ'ז

http://www.tgdaily.com/2006/12/29/price_performance_analysis_12_29_2006/page3.html

פורסם

אין לי מספיק אצבעות בגוף לספור כמה פעמים ראיתי את הטבלה הנ"ל בפורום.

בהחלט מבורך מה שעשית אבל הטבלה אם לא שמת לב מחודש יולי כשהקונרו היו בתהליכי שיווק ראשוניים בארץ (או בעולם)

פורסם
  • מחבר

אין לי מספיק אצבעות בגוף לספור כמה פעמים ראיתי את הטבלה הנ"ל בפורום.

בהחלט מבורך מה שעשית אבל הטבלה אם לא שמת לב מחודש יולי כשהקונרו היו בתהליכי שיווק ראשוניים בארץ (או בעולם)

תסתכל מה התאריך של ההודעה הראשונה....

למיטב ידיעתי אני הייתי הראשון, זה לא אשמתי שמישהו פה הקפיץ. :)

פורסם

אופס לא שמתי לב,מבקש סליחה.

בכל מקרה -InCognito- בישביל מה להקפיץ דיון בן 5 חודשים?!

פורסם

ראיתי אותו רק עכשיו, אז למה לא לדבר על זה? במיוחד כשזה נוגע לי :nixweiss:, אולי הוא קצת לא רלוונטי אליך אבל בשבילי הוא מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים