פורסם 2006 ביוני 2619 שנים שלום גם אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לדעת איפה אתם למדתם אם מספר אז תנו המלצה לספר תודה
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים למדתי בקורסים C,C++ אבל רוב העבודה בבית(אם אתה לא מתכנת אתה מאבד את היכולות).VB למדת בקורס, אבל לא למדתי כלום(על היום הראשון קראתי את החוברת שקיבלתי ולמדתי זה סתם פשוט VB).HTML,ASP מספר.אם אתה רוצה ללמוד ASP מספר, אני ממליץ לך על "ערכת לימוד - ASP3.0" של הוצאת פוקוס. יש שם דוגמאות. מספיק לכתוב את הדוגמאות במחשב, ואז אתה מבין מה הולך שם בערך. שים לב שידעתי VB לפני זה, אז לא הייתי צריך ללמוד את כל התחביר.בנוסף, אתה חייב לדעת HTML לפני שאתה לומד ASP.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר אי אפשר למחוק נושא עם כפתור עריכה ותודה אז קודם עדיף ללמוד ASP ואח"כ ללמוד C
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לא אמרתי את זה. אמרתי שאם אתה רוצה ללמוד ASP אז כדאי קודם ללמודHTML. יעזור אם תדע גם VB לפני שאתה לומד ASP.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים למדתי בבית לבד ועם חברים.התחלתי עם BASIC וחוברות מחשבת, וקורס לוגו זה או אחר.אבל את השפות הרציניות למדנו פשוט אחד מהשני, מנסיון, מקבצי ה-help המעולים של BORLAND, ומקוד ו-tutorials שהסתובבו בשטח.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אבל את השפות הרציניות למדנו פשוט אחד מהשני, מנסיון, מקבצי ה-help המעולים של BORLAND, ומקוד ו-tutorials שהסתובבו בשטח. ^^^ Asphexia אומר משהו למישהו? אבל אם להיות יותר מועיל - קודם כל תחליט מה אתה רוצה ללמוד. ות'כלס להתחיל מ-HTML זה רעיון מצויין, כי זה לא בדיוק שפת תכנות, אבל אם מעניין אותך לתכנת עבור האינטרנט זה הבסיס, ואחרי שאתה כבר יודע לתכנת זה משעמם ללמוד את זה בכל מקרה, זה ממש מעט ללמוד (לפחות הבסיס) ואין שום בעיה לבן אדם בלי רקע בתכנות ללמוד את זה.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים denthor הזה גדול. דווקא פחות משלו ויותר ממקורות אחרים כמו SWAG, fidonet וכו'.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים את הלמידה הראשונה של מה זה שפת תיכנות למדתי בבית ספר עם השפה המקוללת pascalלבד ובמקביל למדתי html,javascript,asp מספרים(אני לא זוכר את השמות אבל אם זה חשוב אני יכול לחפש אותם)vb את הבסיס כבר ידעתי מהasp ומספרים של מיקרוסופט במהלך הצבאc# מקורס פלוס ספרי pdf מהאינטרנטוכרגע אני לומד asp.net מספרי pdf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.