עבור לתוכן

המלצה לאוזניות בסכום של 350 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער...

אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח.

האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)...

תודה מראש

roshos

פורסם

מה פירוש "אין איר"?

פורסם
  • מחבר

in-ear

כגון

cx300

ep630

וכו'

פורסם

רוצה אינאייר? קח תסינהייזר CX300 יש לי אותן והן נוחות מאוד ונותנות סאונד מצויין

ואני חושב שאני לא היחיד שימליץ לך על אלה. תחפש ביקורות עליהן בגוגל וגם בפורום

פורסם
  • מחבר

רוצה אינאייר? קח תסינהייזר CX300 יש לי אותן והן נוחות מאוד ונותנות סאונד מצויין

ואני חושב שאני לא היחיד שימליץ לך על אלה. תחפש ביקורות עליהן בגוגל וגם בפורום

היה לי את הדגם המקביל של קריאטיב אני מחפש משהו חדש למרות שאני לא אתנגד שיהיו לי האוזניות הקודמות שלי שוב... :'(

או את הסנהייזר...

פורסם

חובה in-ear?? כי אם לא יש הרבה יותר מיבחר וגם אני חושב שאוזניות יותר טובות

פורסם
  • מחבר

חובה in-ear?? כי אם לא יש הרבה יותר מיבחר וגם אני חושב שאוזניות יותר טובות

אני מעוניין ב-In ear בגלל שלוש סיבות הראשונה היא איכות השמיעה הטובה שלהן

השנייה היא בידוד הרעשים

והשלישית העובדה שהן נראות אלגנטיות ולא מפדחות

אם יש משהו ממש יפה עם איכות שמיעה טובה מאוד במחיר של עד 350 סבבה...

פורסם

השנייה היא בידוד הרעשים

תן לי לתקן אותך !... IN EAR איכותי ברמת מחירים כזו לא קיים !...

אני חייב לנפץ כאן איזה אמירה לא נכונה...

אחת איכותית עולה אמון כסף כי כדי ליצור את הנפח את האיכות שאוזניה רגילה יכולה ביגלל גודלה ! זה מצריך הרבה מאוזניה ...

אני חושב שאם אתה מעוניין באיכות אז זה לא מה שאתה מחפש!... אלה אם אתה מוכן להשקיע את ה 700 + ואני מדבר על דולר ...

קיימים אוזניות הרבה יותר איכותית ובחינת צלילה מאשר INEAR ברמה כזו ...

פורסם

קרא את שלוש התגובות הבאות בלינק הבא

פורסם
  • מחבר

השנייה היא בידוד הרעשים

תן לי לתקן אותך !... IN EAR איכותי ברמת מחירים כזו לא קיים !...

אני חייב לנפץ כאן איזה אמירה לא נכונה...

אחת איכותית עולה אמון כסף כי כדי ליצור את הנפח את האיכות שאוזניה רגילה יכולה ביגלל גודלה ! זה מצריך הרבה מאוזניה ...

אני חושב שאם אתה מעוניין באיכות אז זה לא מה שאתה מחפש!... אלה אם אתה מוכן להשקיע את ה 700 + ואני מדבר על דולר ...

קיימים אוזניות הרבה יותר איכותית ובחינת צלילה מאשר INEAR ברמה כזו ...

לפי הכתוב אני מבין שאתה לא ממש מבין בתחום

האיכות של אוזניות in-ear גבוהה מאוד יחסית לגודל ולמחיר שלה...

פורסם

אני מגדיר את עצמי כאודיופיל בעל ציוד מספיק טוב אבל אני לא התחיל לפרט על הציוד ...

ואני שוב חוזר ואומר לא קיים אוזניות IN EAR איכותיות ברמת המחירים הזו ! נקודה !

אוזניות IN EAR לא מסוגלת לספק את אותו הצליל שמספק אוזניה רגילה באותו רמת מחירים ולא יעוזר כלום...

לאזניות IN EAR יש צו'יל קטן מה שלא מאפשר לו ליצור את אותו רמת באס שיוצר אוזניה רגילה ...

ומברנה של אוניות רגילות יותר גדול מIN EAR מה שפועל ברמת הצליל ! ה Frequency range של IN EAR שונה מאשר אוזניות רגילות !...

אני עוד יכול להביא סיבות רבות !!.. ואם קשהלך לאמין אין לי בעיה להפגש איתך ולהראות לך את הבדל בין אוזניות IN EAR איכותית .. ל בין אוזניות IN EAR ברמה הזו ...

שוב תמיד יש יותר איכותי נכון אבל אני אומר שאם אתה מחפש איכות זה לא המקום ! IN EAR לא יכולה לספק לך את זה !.. ולפחות לא ברמת המחירים הזו !.. נקודה!...

יכול ליהיות שפשוט אין לך נסיון עם אוזניות אז מה שכתוב בפורום בלינק שראיתי ממש לא אומר כלום ...

שוב אם אותך זה מספק קטן יפה והצליל נחמד אז אין בעיות אבל איכותי זה ברמת ה "בסדר" ולא ויותר ... כאשר יש אוזניות רגילות שאיכותם גבוה יותר מבחינת צליל (ברמת מחיר זו)...

פורסם
  • מחבר

אם יש לך משהו אחר להציע לי אני אשמח...

פורסם

אספלפה או איך שלא קוראים לך, ניסית את ה CX300? הם איכותיות מאוד , יחסית לINEAR ב300 שקל, באמת יפתיעו אותך לטובה.

אם אתה לא נעול על in-ear יש את ה omx70 מהסדרה החדשה של סנהייסר, הם אוזניות קליפ און (יכול להוות תחליף מעולה לבקשה שלך לעורפיות), אין להם את האטימה המעולה של אוזניות In-ear, אבל יש שמעדיפים אותם על ה CX300 (לפי מה שנאמר לי הצליל ב OMX70 נקי יותר), וכמובן שלקליפ און יש יתרון על אוזניות כפתור רגילות בגלל המיקום של הרמקול (מול תעלת האוזן כמו Inear).

בהצלחה בקניה (:

פורסם
  • מחבר

אספלפה או איך שלא קוראים לך, ניסית את ה CX300? הם איכותיות מאוד , יחסית לINEAR ב300 שקל, באמת יפתיעו אותך לטובה.

אם אתה לא נעול על in-ear יש את ה omx70 מהסדרה החדשה של סנהייסר, הם אוזניות קליפ און (יכול להוות תחליף מעולה לבקשה שלך לעורפיות), אין להם את האטימה המעולה של אוזניות In-ear, אבל יש שמעדיפים אותם על ה CX300 (לפי מה שנאמר לי הצליל ב OMX70 נקי יותר), וכמובן שלקליפ און יש יתרון על אוזניות כפתור רגילות בגלל המיקום של הרמקול (מול תעלת האוזן כמו Inear).

בהצלחה בקניה (:

תודה.

תוכל בבקשה לשלוח לי לינק?

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים