פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שלום לכווווולם קצת מידע על הציפסטים החדשים של NVIDIA... C51XE+MCP55PXE MCP55P SLI MCP55 Ultra פרטים בפנים... שמות קצת מסובכים...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני בספק שהם יקבלו מידע כזה לפני AnandTech, Tom's Hardware, X-Bit Labs וכו'אבל לצורך העניין נגיד שזה נכוןכמו שזה נראה לי:הוסיפו כרטיס רשת ג'יגה ביט, הוסיפו תמיכה ב RAID5 ועוד 2 חיבורי SATA, שינו את הסוקט ואת ה DIMMים ושיווקו מחדש
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים LIOR, יש לך רעיונות יותר טובים ?אני לא רואה סיבה לשנות משהו מהפלטפרומה הנוכחית של NF 4 שהוכיחה את עצמה בצורה שמעל ומעבר והיא בקלות יכולה לזכות לערכת השבבים המוצלחת ביותר ש NVIDIA הוציאה. איך אומרים, הרכב מנצח לא מחליפם ;Dצריך קצת יותר פרטים טכניים מבחינת תמיכה של מעבד וזכרון אך זה עוד מוקדם לדעת, נחייה ונראה.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים הרבה מאוד עבודה לערכת השבבים הזאת אין, רוב הדברים החשובים מובנים בתוך המעבד, נתונים די צפויים למען האמת. nvraid חדש, אני מניח שהוא ישופר פלאים, בעיקר ה raid5 שזקוק לשיפור לעומת ה nf4. תוספת מבורכת זה ששוב נחזור לראות כרטיס קול מובנים של nvidia, ה ucc שזה כרטיס הכרטיס החדש שמותאם ליכולות של הויסטה. עוד נקודה מעניינת לפי הנתונים היא שה FX יעבוד על שבבי ה C51XE+MCP55PXE, זה אומר של FX יעבוד על HTT שונה מ ATHLON X2 כנראה. הכי חשוב Very overclockable
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.