עבור לתוכן

המחשב נתקע ומקבל מסכים כחולים מהיום (MiniDump מצורף)

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום.

אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית)

הנה הקובץ MiniDump תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

יכול להיות שזה ה H.D לא תקין

תרשום את המס' שגיאה שרשומה במסך הכחול

ותרשום באתר של מיקרוסופט ויגידו לך בידיוק מה הבעיה..!

פורסם
  • מחבר

בינתיים זה לא חזר על עצמו אז סבבה עד כה.

ואני באמת אכתוב את השגיאה אם זה יקרה עוד פעם, לא ידעתי שזה אפשרי לבדוק את זה אצל Microsoft.

תודה!

פורסם

המינידאמפ מודיע על Ntfs.sys

תבדוק בגוגל

פורסם

הבעיה היא בדרייבר כלשהו, תעדכן את כולם כי לא כתוב דרייבר ספציפי אשם

DRIVER_FAULT

פורסם
  • מחבר

לפני כמה דקות הדלקתי את המחשב, גלשתי פה באתר, והפעלתי את Windows Media Player כדי לשמוע מוזיקה והמחשב נתקע לגמרי אבל בלי המסך הכחל.

ויש לי חשד שזה Java שעושה את הבעיות, הגיוני? כי זה קרה לי כבר באתר שעובד עם Java וכשהשארתי את ה- World Cummunity Grid דולק.

טוב, בכל מקרה אני אנסה עכשיו להתקין דרייברים שוב.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר להקתין את כל הדריברים אבל הוא ממשיך להתקע ועכשיו כבר בתדירות הרבה יותר גבוהה.

ניסיתי להתקין את הדריברים מחדש אבל מיד אחרי זה כשניסיתי להפעיל את Windows אחרי Reboot הוא טען שהקובץ pci.sys שנמצא בתיקייה

system32/drivers/ פגום או לא נמצא. אז אחרי הרבה זמן בסופו של דבר העברתי אותו מהדיסק של Windows דרך ה- Repair tool שבהתקנה של Windows, עכשיו ה0 Windows עובד אבל יש עדיין תקלות.

ניסתי עכשיו לעשות Disk Check אבל בסיומה הוא כתב לי שהוא לא המליח לבדוק את כל ההארד דיסק.

הנה MiniDump חדש מהיום אולי הוא השתנה.

אהה וד"א אין לי כוח לפרמט אז אני ממש מקווה שאני לא אצרטך לעשות את זה כי גם אין לי זמן לזה (בגרות ביום חמישי)

[attachment deleted by admin]

פורסם

ntoskrnl.exe

אתה מתקרב למצב שרק פירמוט יעזור

לדעתי תתחיל לגבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים