פורסם 2005 באפריל 520 שנים יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?
פורסם 2005 באפריל 620 שנים תעשה איפוס לדפדפןכלומר תמוחק את: כול הקוקיסOffline filesוהיסטוריהבעמודה של אבטחה תעבור על כול אחד מהאייקונים ותלחץ על restore defaultואותו דבר בלשונית advanceכל זה בtools->internet optionאם זה לא עובדתנסה לעבוד לדפדפן אחר, כמו פיירפוקסלמרות שרוב הסיכויים שזה יפתור לך את הבעיה...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר במקרה הספציפי הזה הברירת מחדל לא ממש עזר, עדיין הוא בfreeze ולא הייתי רוצה להשתמש בדפדפן אחר...עדיין למישהו פתרונים?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אחרי שהוא קופא לדקה, הוא ממשיך לעבוד רציף?אם כן תבדוק ב Task Manager כמה זיכרון ושימוש ב CPU הוא תופס.אם לא יכול להיות שאתה משתמש בתוכנות שיתוף?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים יכול להיות שהבעיה היא אחרת.תאתחל את המחשב, ולאחר שהוא עולה תמתין 5 דקות ורק אז תפתח את האקספלורר ותגיד אם הבעיה עדיין קיימת.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים תנסה להגדיר את דף הבית שלך כדף ריק about:blankותראה אם זה עדיין קורה לך, אם כן, יש לך איזושהי בעיה ב-EXPLORER עצמו
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר לפעמים ישנן תוכנות שיתוף ברקע אבל זה קורה גם כשהתוכנת שיתוף סגורה, גם לאחר דף blank זה המשיך בבעיה וב-task manager אין שום בעיה גלוייה של עומס על המעבד. האם יש אפשרות להסיר ולהתקין את האקספלורר מחדש?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לא ניתן להסיר את ה-IE מ- windows XP ואני מתאר לעצמי שיש לך XPאופציה מס' 1:תנסה להתקין HijackThis ודרך התוכנה הזו, תוכל לראות מה עולה לך עם ה-IE, אתה יכול להוריד את התוכנה מהלינקhttp://www.download.com/HijackThis/3000-8022_4-10379544.html?tag=lst-0-5אתה יכול לעשות את הבדיקה גם דרך microsoft antispyware אם מותקנת לךאופציה מס' 2:תנסה להתקין FIREFOX ותראה אם גם שם יש לך בעיה
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים דווקא יש אפשרות להסיר את ה IE מה XPוברגע שתאתחל הוא יתקין את זה מחדשרק תוודא שיש לך דיסק של XP או לפחות Cabיםתכניס את השורה הזו:rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.infלקובץ ותפעיל אותו בתור Bat או שתשנה פשוט את שם הקובץ ל ieremove.batהשימוש בקוד הוא על אחריותך בלבדלמרות שניסיתי את זה מספר פעמים וזה עבד לי סבבה
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים דווקא יש אפשרות להסיר את ה IE מה XPוברגע שתאתחל הוא יתקין את זה מחדשרק תוודא שיש לך דיסק של XP או לפחות Cabיםתכניס את השורה הזו:rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.infלקובץ ותפעיל אותו בתור Bat או שתשנה פשוט את שם הקובץ ל ieremove.batהשימוש בקוד הוא על אחריותך בלבדלמרות שניסיתי את זה מספר פעמים וזה עבד לי סבבהאם זה עובד, תמיד טוב ללמוד דברים חדשיםאבל לפני שהוא מסיר את ה-IE כדאי לו לבדוק איזה OBJECTHELPER-ים עולים לו עם ה-IE, לנטרל בהתחלה את כולם ולראות אם זה משפיע, אם כן, מה שנשאר זה רק לבודד איזה מהם יוצר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.