עבור לתוכן

פרצו לי לאיי סי קיו,בעיות עם שחזור משתמשים

Featured Replies

פורסם

פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה.

אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי.

מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force"

אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החדשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה.

ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים,

פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140)

וכשניסיתי לצרף ידנית עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה.

מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים!

ועכשיו אני גם לא יכולה לקבל הודעות משמתמשים שלא ברשימה שלי..

פורסם

והנה עוד סיבה שאסור לתת לאנשים להירשם וישר לפתוח תראדים

פורסם

פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה.

אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי.

מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force"

אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה.

ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים,

פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140)

וכשניסיתי לצרף ידנים עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה.

מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים!

ועכשיו אני גם לא יכולה לקבל הודעות משמתמשים שלא ברשימה שלי..

מצטער,

אבל אסור לדבר על פריצות כאן.

גם אם מדובר ביוזר שלך

140?! כמה היה לך?

פורסם
  • מחבר

עזבו את העיניין של הפריצה..

אם אתם יודעים לפתור לי את הבעיות שיש לי עכשיו,שאני לא יכולה להוסיף אנשים לרשימה שלי,אני אשמח מאוד!

תודה

היו לי בערך 300-400 משתמשים

פורסם

140?! כמה היה לך?

זה לא רציני בכלל בן אדם

יש לי הרבה יותר מזה

פורסם

לי יש בקושי איזה 30..

פורסם

אתה גר בקיבוץ או משהו?

פורסם

לא,ומה זה קשור בדיוק?

פורסם

כי אני לא מכיר אף אחד בת"א שיש לו פחות מ-100

טוב קיצר תסתדרי לבד אסור לדבר פה על דברים לא חוקיים ובלה בלה בלה

פורסם

קודם כל הלינק לא עובד (Milk-Inc)..שנית כל מה הקשר תסתדרי לבד היא שואלת מה אפשר לעשות היא לא יכולה להוסיף אנשים לאייסיקיו שלה יותר מה קשור פריצות

פורסם

אני מצטער אין מה לעשות..

ככה זה היום,האקרים פורצים כשבא להם.

תורידי Firewall (למרות שאני לא מאמין שזה יגן עליך 100% אבל ניחא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים