פורסם 2005 באפריל 420 שנים לילה טוב לכולםניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכםמטרתי היתה רשת אלחוטיתרכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOMEמצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא.הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט.חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר.כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראשרונן
פורסם 2005 באפריל 520 שנים הוספתי לך תמונה שאני חושב שזאת הבעיה שלךלך למחשב המרכזי (זה שעושה לך בעיות ולא מתחבר לרשת)בתמונה אצלי האפשרות הזאת לא פעילה כי אין לי רשת אבל אצלך היא צריכה להיות פעילה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 620 שנים Djx מה הקשר? יש לו ראוטר לא ICSAnarky מין הסתם Alcatel => בזקעכשיו לקצת עזרהאם NAT לא מופעל (לא שידוע לי שאפשר לבטל אותו בכלל) לא יהיה שיתוף אינטרנט, מי שיוצר את השיתוף הוא ה-NAT (זה כמו להפעיל מחשב בלי זיכרון, הוא פשוט לא יפעל)יש לך גם מחשב עם כרטיס רשת רגיל מחובר לראוטר? עובד בו האינטרנט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.