פורסם 2005 באפריל 420 שנים שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים..אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונותתדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב..תודה רבה לכולם על התמיכה
פורסם 2005 באפריל 420 שנים שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים..אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונותתדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב..תודה רבה לכולם על התמיכהמה זאת אומרת קיבלת WOW?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר WOW=WORLD OF WARCRAFTלקחתי חשבון לא מופעל של חבר שלי ואני מפעיל אותו כדי שאני ישחק. אני בנתיים מפעיל אותו לחודש
פורסם 2005 באפריל 420 שנים כןחודש להתנתק מהעולם בשביל משחק מחשב זה משוגע...... כאילו לצמצם את הקשר עם העולם בסדר אבל להתנתק זה לא בריאאפילו עם SC אני לא מצליח יותר משלוש שעות רצוף
פורסם 2005 באפריל 420 שנים רק בשביל משחק? אני כבר חשבתי מילואים \ צבא \ טירונות.. טוב נו,מה אני אגיד לך.. להתראות,נתגעגע.. תשחק טוב.. אל תיתן לשום לוחם במשחק לפגוע בך, תשמור על האקדח טוב והכי חשוב תשמור על עצמך. (Save Game)
פורסם 2005 באפריל 420 שנים למה אתה הולך :-[ :'(בגלל איזה משחק ?! :'( :'(חבל , עוד איש איכותי עוזב את הפורום :-[
פורסם 2005 באפריל 420 שנים תצפה להיתנחלות רצינית. =]הלוואי עלי שחבר היה נותן לי לשחק חודש =\הייתי גם קונה תמשחק אבל אבא שלי הסקפטי הזה פוחד לתת כרטיס אשראי, יאק.יאללה תהנה אבל רק אל תשכח שיש חיים אחרים בנוסף P:תהנה.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר תצפה להיתנחלות רצינית. =]הלוואי עלי שחבר היה נותן לי לשחק חודש =\הייתי גם קונה תמשחק אבל אבא שלי הסקפטי הזה פוחד לתת כרטיס אשראי, יאק.יאללה תהנה אבל רק אל תשכח שיש חיים אחרים בנוסף P:תהנה.חיים אחרים? מה זה איזו חבילת הרחבה או משהו?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים תיהיה בטוח שחבילת הרחבה לא תקבל מחבר שלך,גם ככה משחק לחודש זה מוגזם,לא? אבל אם כבר אז תנצל את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.