פורסם 2002 ביולי 923 שנים זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!!האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד....נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיקבתודה,newz
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אם המצב באמת באמת כל כך גרוע, אז מערכת קירור מיםאבל תנסה לפתוח עליו ולשים עליו מאורר בייתי אם אתה יכולזה אמור לעזורתשתדל לעשות IDE עגולים, מאווררים יותר טובים במחשב וכו'כמו גם, משחה תרמית יכולה לעזורתקנה arctic ice 3 אם אתה מעוניין במשחה תרמיתמערכת קירור מים - מוצא אחרון
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ה AX7 עם מאורר DELTA (אם אתה מסוגל לסבול את הרעש, ואם לא גם מאורר אחר יספיק)או ה SLK800 שאוטוטו מגיע לארץ
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר טוב המצב הוא לא כך כך גרוע אבל הוא בכי רע. יש לי 2 מאווררים במארז של 80 מ"מ + מאורר וצלעות קירור על המעבד של Thermaltake וגם גריז טרמי מרווח על המעבד + מאורר ביתי זול שסתם מסתובב כדי לקרר את החדר, ועל אף כל הזה הטמפרטורה של המעבד מעל 60 מעלות ויותר גרוע הלוח בטמפרטורה של 40-45 מעלות, בקיצר חם בשביל כל התוספות שברשותי.כמה בכלל עולה קירור מים והאם הוא באמת משתלם למערכת כמו שלי (פירוט מימין)?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים יש לי במחלקה מקפיא של חברת DELTA, מבוסס קרח יבש בעל שש קומות (כל דלת ניתנת לשליפה) ב1999 ש"ח, עכשיו מתצוגה, ב20 אחוזי הנחה נוספים. קפוץ לשפיים לראות, לפני שלא יהיה!!!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים המחיר ההתחלתי של קירור מים הוא 2000 ש"ח. אל תכנס לזה בכלל אלא אם אתה משוגע על כאלה דברים.מה קןרה כאשר אתה מפעיל את המחשב עם דלת פתוחה?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים המצב שלך לא כל כך גרוע...הטמפ' של המעבד שלי היא 81 מעלותוהלוח אם 51 מעלות...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ומצבי בכלל מצוין 48 מעבד36-37 לוחוזה עם קירור ג'נרימי אמר שהחיים לא טובים ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dורק בשביל שתבינו את גודל השמחה, הנה עוד כמה ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 923 שנים הטמפ' של המעבד שלי היא 81 מעלותוהלוח אם 51 מעלות...81 מעלות? אתה בטוח? למיטב זכרוני הטמפרטורה המירבית למעבדי AMD היא 80 מעלות (או שזה 85, אני לא זוכר בדיוק). בכל אופן הטמפרטורה הזו לא נראית הגיונית - אולי החיישן שלך דפוק. הוא מראה לך 81 איך שאתה מדליק את המחשב לאחר מנוחה ארוכה או שזה עולה בהדרגתיות?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים 81 מעלות? אתה בטוח? למיטב זכרוני הטמפרטורה המירבית למעבדי AMD היא 80 מעלות (או שזה 85, אני לא זוכר בדיוק). בכל אופן הטמפרטורה הזו לא נראית הגיונית - אולי החיישן שלך דפוק. הוא מראה לך 81 איך שאתה מדליק את המחשב לאחר מנוחה ארוכה או שזה עולה בהדרגתיות?זה ככה איך שאני פותח את המחשבהטמפ' של הלוח עולה בהתרגתיות (אבל מאוד מהר)ומה זה חיישן דפוק?זה דבר אלקטרוני, זה או שזה עובד או שזה לא עובדאם זה היה דפוק זה לא היה מראה כלום
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לא נכוןלחבר שלי יש חיישן דפוק, תמיד מראה בין 70-72 מעלות צלזיוס, בין אם הוא רק פתח את המחשב או לא. כתוב אותו דבר גם בביוס, גם ב-MBM5, בין אם המחשב בעומס או לא...פשוט צריך להחליף לוח...
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים מחבר בסוף נמאס לי כבר לחכות ולקנות מערכות קירור כאלה ואחרות אז פתחתי את המארז ודחפתי לו מאורר ענק של 16 אינצ' מול הפנים של המארז שטס וחבל על הזמן איזה קירור הוא נותן, טמפרטורה של 27 לוח ו 35 מעבד למרות שלא נראה לי שזה ישאר אצלי ככה אבל זה ללא ספק אלטרנטיבה טובה למערכות הקירור בעתיד ולמעבדים החמים שעתידים לצאת
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים בסוף נמאס לי כבר לחכות ולקנות מערכות קירור כאלה ואחרות אז פתחתי את המארז ודחפתי לו מאורר ענק של 16 אינצ' מול הפנים של המארז שטס וחבל על הזמן איזה קירור הוא נותן, טמפרטורה של 27 לוח ו 35 מעבד למרות שלא נראה לי שזה ישאר אצלי ככה אבל זה ללא ספק אלטרנטיבה טובה למערכות הקירור בעתיד ולמעבדים החמים שעתידים לצאתsuper COOOLאבל תזהר, זה די מסוכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.