עבור לתוכן

מחפש מקפיא

Featured Replies

פורסם

זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!!

האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד....

נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק

בתודה,

newz

פורסם

אם המצב באמת באמת כל כך גרוע, אז מערכת קירור מים

אבל תנסה לפתוח עליו ולשים עליו מאורר בייתי אם אתה יכול

זה אמור לעזור

תשתדל לעשות IDE עגולים, מאווררים יותר טובים במחשב וכו'

כמו גם, משחה תרמית יכולה לעזור

תקנה arctic ice 3 אם אתה מעוניין במשחה תרמית

מערכת קירור מים - מוצא אחרון

פורסם

ה AX7 עם מאורר DELTA (אם אתה מסוגל לסבול את הרעש, ואם לא גם מאורר אחר יספיק)

או ה SLK800 שאוטוטו מגיע לארץ

פורסם
  • מחבר

טוב המצב הוא לא כך כך גרוע אבל הוא בכי רע. יש לי 2 מאווררים במארז של 80 מ"מ + מאורר וצלעות קירור על המעבד של Thermaltake וגם גריז טרמי מרווח על המעבד + מאורר ביתי זול שסתם מסתובב כדי לקרר את החדר, ועל אף כל הזה הטמפרטורה של המעבד מעל 60 מעלות ויותר גרוע הלוח בטמפרטורה של 40-45 מעלות, בקיצר חם בשביל כל התוספות שברשותי.

כמה בכלל עולה קירור מים והאם הוא באמת משתלם למערכת כמו שלי (פירוט מימין)?

פורסם

יש לי במחלקה מקפיא של חברת DELTA, מבוסס קרח יבש בעל שש קומות (כל דלת ניתנת לשליפה) ב1999 ש"ח, עכשיו מתצוגה, ב20 אחוזי הנחה נוספים.

קפוץ לשפיים לראות, לפני שלא יהיה!!!

;)

פורסם

המחיר ההתחלתי של קירור מים הוא 2000 ש"ח. אל תכנס לזה בכלל אלא אם אתה משוגע על כאלה דברים.

מה קןרה כאשר אתה מפעיל את המחשב עם דלת פתוחה?

פורסם

המצב שלך לא כל כך גרוע...

הטמפ' של המעבד שלי היא 81 מעלות

והלוח אם 51 מעלות...

פורסם

ומצבי בכלל מצוין

48 מעבד

36-37 לוח

וזה עם קירור ג'נרי

מי אמר שהחיים לא טובים ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ורק בשביל שתבינו את גודל השמחה, הנה עוד כמה ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם
הטמפ' של המעבד שלי היא 81 מעלות

והלוח אם 51 מעלות...

81 מעלות? אתה בטוח? למיטב זכרוני הטמפרטורה המירבית למעבדי AMD היא 80 מעלות (או שזה 85, אני לא זוכר בדיוק). בכל אופן הטמפרטורה הזו לא נראית הגיונית - אולי החיישן שלך דפוק. הוא מראה לך 81 איך שאתה מדליק את המחשב לאחר מנוחה ארוכה או שזה עולה בהדרגתיות?

פורסם
  • מחבר

נו אז מה לעשות?

לסבול?

פורסם

81 מעלות? אתה בטוח? למיטב זכרוני הטמפרטורה המירבית למעבדי AMD היא 80 מעלות (או שזה 85, אני לא זוכר בדיוק). בכל אופן הטמפרטורה הזו לא נראית הגיונית - אולי החיישן שלך דפוק. הוא מראה לך 81 איך שאתה מדליק את המחשב לאחר מנוחה ארוכה או שזה עולה בהדרגתיות?

זה ככה איך שאני פותח את המחשב

הטמפ' של הלוח עולה בהתרגתיות (אבל מאוד מהר)

ומה זה חיישן דפוק?

זה דבר אלקטרוני, זה או שזה עובד או שזה לא עובד

אם זה היה דפוק זה לא היה מראה כלום

פורסם

לא נכון

לחבר שלי יש חיישן דפוק, תמיד מראה בין 70-72 מעלות צלזיוס, בין אם הוא רק פתח את המחשב או לא. כתוב אותו דבר גם בביוס, גם ב-MBM5, בין אם המחשב בעומס או לא...

פשוט צריך להחליף לוח...

פורסם

אין בעיה, ככה אני הולך לשלוף

GA-7VTXH+ מהכיס!

זה לא פשוט להחליף לוח...

פורסם
  • מחבר

בסוף נמאס לי כבר לחכות ולקנות מערכות קירור כאלה ואחרות אז פתחתי את המארז ודחפתי לו מאורר ענק של 16 אינצ' מול הפנים של המארז שטס וחבל על הזמן איזה קירור הוא נותן, טמפרטורה של 27 לוח ו 35 מעבד למרות שלא נראה לי שזה ישאר אצלי ככה אבל זה ללא ספק אלטרנטיבה טובה למערכות הקירור בעתיד ולמעבדים החמים שעתידים לצאת

פורסם

בסוף נמאס לי כבר לחכות ולקנות מערכות קירור כאלה ואחרות אז פתחתי את המארז ודחפתי לו מאורר ענק של 16 אינצ' מול הפנים של המארז שטס וחבל על הזמן איזה קירור הוא נותן, טמפרטורה של 27 לוח ו 35 מעבד למרות שלא נראה לי שזה ישאר אצלי ככה אבל זה ללא ספק אלטרנטיבה טובה למערכות הקירור בעתיד ולמעבדים החמים שעתידים לצאת

super COOOL

אבל תזהר, זה די מסוכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים